- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс гафове 2005!!!!!!
na pove4eto umrqh ot smqh,ama tova me dovur6iПървоначално написано от Lola Bunny
![]()
ot moqta biografiq sa po-skromni,ama nai-mn imam s biv6iq i sega6niq mi priqtel..6te davam po hronologi4en red![]()
6te ni e sefte zaedno..toi goni tehnite nqkude si da hodqt da ve4erqt navun..razpolagame s 2h 4isto vreme..ama ima6 li normativ za pokrivane,a o6te pove4e,4e 6te6e da ni e za 1vi put zaedno i nali se se6tate..pritesnenieto si kaza dumata...vsi4ko e na 6,klatim se tam..az oba4e na6trek zaradi tehnite..4uvam nqkvi 6umove,toi mi razpravq 'tva sa susedite' i az ok nali i po edno vreme nqkoi 4uka na prozoreca
app im e na 4tiq etaj,kato v negovata staq nqma balkon..toi vika obli4ai se i slagam az tam kvoto namerq i otivame v spalnqta(bqhme v negovata staq togava) i kakvo da vidim..ba6ta mu(biv6 voenen)minal prez susedite,presko4il ot tehniq balkon i se provrql napolovina prez malkoto prozor4e nad balkonskata vrata v spalnqta,zakle6ten gorkiq i vika 'are be sine kvo napravihte'..6tqh da go ubiq togava..
![]()
pak sme v tqh,samo 4e toq put v hola..toi jivee na 4tiq etaj i otsre6ta dr sgrada,ta panoramata e idealna - vijda6 vs 6to staa pri susedite,kakto i obratnoto..po4nahme se na divana i vuob6te ne ni se meste6e i kakto si se mlatim napravo se 4uva 'puk',ne mu obru6tame vnimanie i sled nqkolko dni gadjeto kazva,4e ba6ta mu go e nakaral da kove durvenite laisni
![]()
pak sme v hola,a vi kazah za panoramata..e strqska6to e dokato se 6ibate i da vidi6 kak nqkoi se e zalepil za prozoreca otre6ta,nabliudava i se hili..
a i drugo za koeto sega se se6tam..bqhme zaedno na gosti na 1 pr,tehnite bqha zaminali na vilata i sme se subrali v tqh 8-9du6i da porkame uj.kum 2-3h re6avame 4e 6te lqgame i se pregrupirame koi kude 6te spi..nie dvamcata ostavame sami v hola na divana,koito be6e klik-klqk..raztqgame go tam i lqgame da spim..e,ne to4no da spim,ama kakto se e*ahme na zadna po edno vreme vze tolkova silno da me bluska,4e 3-4 puti si udarih glavata v stenata ei taka
..toi miliq dori ne zabelqzal,ama posle umrqhme ot smqh
setih se i za edno ot po-otdavna,ama to ne e sex gaf,a po-skoro nedorazumenie..
edin priqtel o6te ot detskite godini idva v nas na gosti i sme v moita staq i e sednal na stola mi pred kompa,az sedq do nego,oba4e taka e razpolojenieto na staqta,4e vratata ni se pada v grub.ta navejdam se az da si tursq ne6to,deto bqh izpusnala(klamer li,kvo li,ne pomnq) i kakto sum na kolenca i glavata mi e na ravni6teto na onaq mu rabota vliza maika mi i vika 'decaaa iskate li pizzaaa ..aaaaaaaaaaaa
(ama big shock
)'..ta izpravqm se az ro6ava i nali 'ne,merci mamo' a tq v tova vreme,dokato i govorih be6e ve4e izhvur4ala ot staqta,misleiki 4e ni e prekusnala dokat mu vurtq svirki
' luda rayta
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...