- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс гафове 2005!!!!!!
Ами хубаво нека и аз разкажа нещо,което си спомням.
Беше преди известно време и аз и един приятел решихме,че ще го правим.Не че ходехме ама и двамата явно имахме голямо желание да се изе**м.И седим си у тях слушаме някакви умрели песни на него му се иска на мене ми се иска ама по дяволите нали сме ужким приятели некак си не върви.Понеже аз съм си неква отворена по едно време викам:"Ам ти добър приятел ли си ми?" Той милия седеше и се чудеше какво и как да отговори и рече едно умряло вяло "Да" след което аз му казах "Ами какво мислиш за секса между добрите приятели?"...Както и да е почнахме се с такова желание,че като дойде време за слагането на презерватива почти никакво внимание не му отделихме...После настана едно блъскане едно клатене и по едно време презерватива го няма....Забравихме и секс и всичко и тръгнахме да го търсим тоя презерватив.Ние глупавите вместо нов да извадим ние се втурнахме да търсим другия.Беше много интересно къде и най-вече КАК се бе изпарил тоя презерватив...Така и не го намерихме.След няколко дни гореспоменатия приятел ми се обади с новината,че чистейки стаята му с прахосмукачката майка му "засмукала" презерватива.После настана нечовешко хилене а след още няколко дни го направихме и вече по-успешно![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare