Ami edna ve4er re6avame da otidem na edin samoten plaj ve4erta.Govorime si,plyvame,ala bala i sled malko liagame na edin 6ezlong.Po4vame tam da pravime kvoto pravime i izvednuj 6ezlonga se 4ypi i padame i dvamata! Be6e dosta skonfyzno ama si produljihme na piasuka(sled tva 3 dena ne mojeh da si mahna pesu4inkite ot kosata ).A puk drygoto be6e 4e az ne si biah mahnala gorni6teto na banskia(toi e ot teia deto se vruzvat na vrata i na gurba) i mi se be6e protril gurba tam kudeto e bil vuzela i na drygia den otivam pri maika mi i i vikam 4e ne6to me boli da vidi kakvo imam i tia vika "Aide kazvai sega na koia skali4ka ste se 4ykali!" i mi se hili.Men mi stana syper kofti 6toto be6e i baba mi tam.

Edin dryg put se biah napila mn jestoko v nas sami4ka(edna bira i ciala bytilka 4erveno vino) i moia idva i az my vikam da hodime v staiata.Otidohme,po4nahme me se tam i men po4va da mi stava lo6o ot klateneto! Edvam go do4akah da svur6i,bytnah go i otidoh v toaletnata da draifam! Posle misleh 4e niama da me pogledne ama toi syper mn mi se hili i o6te me buzika.

Puk vednuj si go pravime nie i tukmo sme se razgore6tili mn,4yka na vratata sestra mi.Az i otvorih i tia sus syper gaden ton mi vika da spra da kre6tia 6toto gadjeto i e tam! A puk te o6te ne sa spali zaedno i tia ne iska a puk toi kato ni 4yl i predlojil da hodiat i te v neinata staia.

Ina4e tva maika mi da se obajda dokato go pravime ni se sly4va vsekidnevno i e dosta gadno osobeno ako ne se yseti kvo pravime i po4ne da si govoooori.