moite gafove za 2008 ma bqha dva....vednaj bqh v gadzeto mi i pravim sex v negovata staq a tehnite si bqha u tqh i sled sexa priatelq mi otide v banqta i az si leja gola i razkrachena na legloto i kakto leja vratata se otvori i az se opulih ..-bashta mu...pogledna me i kaza izvinqvam se samo da si vzema mashinata nqma da gledam a az ha nalqvo ha nadqsno da se zaviq a zavivkata beshe na dr leglo i az se uvih s charshafa a bashta mu si vze mashinata i si izleze bez da me gleda est ama az umrqh ot sram che me e vidql chisto gola i razkrachena i na izlizane go karah da se izmaknem bez da kazvam chao i bez da se zasichame zashtoto me beshe super mn sram.
a vtorata mi beshe....za pruv put v jivota si izneverqvah...bqh s moi sauchenik u tqh i toi me e*e na masata a az nqkva legnala i sas zatvoreni ochi se kefq i po edno vreme gsm mi zvani...poznah po melodiqta..BESHE GADZETO MI...kazah na moq sauchenik da spre da me e*e za malko dokato govorq i takmo vdignah i moq sauchenik narochno zapochna da me e*e otnovo i az nqkva se pritesnih qko i hem govorq hem edvam se udarjam da ne se izdavam zashtoto se zadahvah i me beshe strah da ne izpashkam v slushalkata...i tova me vazbudi strashno mnogo i narochno si govoreh s gadzeto mi po dalgo vreme a prez tova vreme moq sauchenik ne spirashe da me e*e i po edno vreme zasili i zapochna qko da me klati i az kakto govoreh ne mojah da se zdarja i se izadoh i gadzeto mi me pita nqkav kvo pravq a az mu kazah che si skubq kosmite na krakata (tova mi doide naum) i toi -aa dobre. i az mu kazah aide do posle i pobarzah da zatvorq zashtoto moq sauchenik me klateshe qko i az ve4e ne mojeh da se zdarjam da ne pashkam...ta tova beshe egati i sluchkata vednaz i az da izneverq i to glei kvo stana..uzas
basi napravo ma sasipa ot smeh eh toq tvoq sau4enik neudarjim
Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..