- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:По-слабо или по-пълно момиче предпочитате?!
az sam momicheee..i iskam da vi kaja mili dami ,che i vie gledate vanshnossta ili ste zabravili tovaa..i vie niama da se ojenite za niakoi slon dori i da e mnoogo gotin po harakter...pak i vsichko stava sas sexualno privlichane..tva e razlikata mejdu priatelsvo i gadjetaa..za da ima gadje triabva da ima sex privlichane...A VIE MOMCHETA NE MI GOVORETE TAKIVA GLUPOSTI..IDEALNO TEGLO ZA MOMICHE E 50/55 KILA...TVA E IDEALNO TEGLOI ZA 167/8 VISOCHINAA..AKO MOMICHETO E 174 PRIMERNO???????????ako e 174 i e 55 she izglejda tochno kato anoreksichkaa!!!!!!!!
kak mojete da ni komentirate taka nie da ne sme vi samo za zabavlenie.nqma zna4enie dali e palno momi4eto ili e slabo vs si imame 4uvstva.kogato bqh po palna(ve4e ne sam)mom4etata nepreksnato mi go natqkvaha.
kato e slabo edno momi4e neozna4ava 4e e po razli4no ot ostanaliteako ne e kato pqsa4en 4asovnik nqmate pravo da q obijdate ili naranqvate.mn e gadno da go znaete
![]()
![]()
![]()
![]()
Mi az kato predstavitelka na po niskite momi4enca, mislq 4e si e mnogo mnogo qko da si nisi4ka, 6ot taka ne si kato vsi4ki nekva visoka kat kon, vypreki 4e ima mnooogo gotini visoki momi4eta, se pak i za mis bylgariq izbirat visoki)nqma koi znae kvo zna4enie visok li si, nisuk li si, debel ili slab. Nai qko e da si simpati4en, no da ima6 ne6to v glavata si...
6ot poznavam edno mnoy qko momi4e, deto e po gotino i ot polovinata 4alga pevici sabrani zaedno i umnojeni po dve,ama paa...za smetka na tva nqma ni6ti4ko v glavata i mom4etata q praqt na gyz..s neq sa samo za edna ve4er, nai mnogo dve, dokat ne im pisne i posle q zarqzvat..tujno, nali..?
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар(огромен).
/забрана за ползване на такъв.
Ima neshto seriozno sbarkano i s dvata pola. S momchetata, che se interesuvat samo ot kg na momichetata, a s momichetata, che im se vrazvat. A zashto ne obsadim nie momichetata kak iskasme gadjetata ni da izglejdat. Na naas dali shte ni e priqtno da se gubim v nqkoe 100-kg-ovo prase kato ni pregarne. Zashto smao im davame prichina da ni podigrvat? Idva i nashiq red veche.....
Predstavqm si sega kak nqkoi mi se qdosva i si misli, che sam kompleksiraa debelana....>Sajalqvqm, che shte razocharovam tozi chovek. Prosto ne se imam za stoka.
Имам един въпрос към вас момчета - вие ни оприличавате като дебели и слаби, добре... Тогава нека го перефразирам така - какво предпочитате - кукла Барби, обаче куха като лейка или нормално момиче (дори и по-пухкаво)което е готино, мило добро и можете да си говорите всичко с нея и времето с нея лети неусетно?Ако е за едното е_ане определено ще изберете първото ама ако става дума за нещо по-сериозно...?![]()
![]()
Opredeleno Kuklata Barbi!Ne sym takyv balam 4e da trygna s nqkoq koqto ima super harakter,ama prili4a na pehotinec ot rimskite legioni na Julius Caesar!!!
![]()
![]()
![]()
Според мен има едно нещо наречено "чар"(излъчване и т.н), което поне за мен е предопределящо. Харесвал съм си момичета които са по-пълнички, но адски чаровни....няма ли нещо което да ме грабне - не си струва да й обръщам внимание.
Абе хора, пишене на КИРИЛИЦА, `щото се измъчвам да чета тая шлокавица вашата.....
emi nz kvo ne i haresahte na temata mene li4no mi e interesno kvo 6te kajat horata za tegloto na edno momi4e 6toto az sam 1:55 i sam 43kg i imam 4ustvoto 4e sam qko debela zatui taz tema si e to4no na mqstoto
jivotyt e teatyr i vsi4ki nie sme aktiori kakva rolq 6te igrae6 zavisi samo ot teb
tva pa sus kilogramite e takava idiotiq!Na vseki kostite mu tejat razlichno.I kvo e prieto za normalno teglo ? tva sa bahti filmite. i moesh da kaesh nqkoy dali ti haresva chak kato go vidish.