.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33
    Guest

Moderated:По-слабо или по-пълно момиче предпочитате?!

momicheto da e po-klioshtavo ili po-palno(kato pod palno razbiraite do 5kg nad idealnoto teglo).kakvo spored vas e gotino??...

Moderated by miloto
    т.1 и т.7 от Правилника

Със сигурност не някое аноректично кльощаво момиченце, но не и някоя огромна! Важното е да е стегната и талия тип "пясъчен часовник" и да има красив бюст!

Мега фен
    5 килограма не са чак толкова много. Малко на дупето, малко на бюста...малко по крачетата...и момичето може да е 5 кила по-тежко от мен и на височина колкото мен, а да не е по-дебела...до кости е.

Супер фен Аватара на Mo6no
    Град
    Варна
    по-пълно е по добре от колкото да е кожа и кости
    11 tochka deaktiven profil.

ASSS
    Guest
    spored men e po-cool momicheto da e po-klioshtavo
    puk i kakvo vi pukaaa???sa riadko se sreshtat PALNI momicheta..ili sa skeleti ili sa kravi..xaxaxa...nema normalni....a pak za jalost klioshtavo sgolemi cici ne varvi..taka cheeeeee!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    skelet ne varvi...trqa da ima materialec, osobeno po kulkite

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    по-пълно според мен е по-добре,ама момчетата да си кажат де
    макарче не знам кой си пада по тапицирани скелети
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен
    Има ги прекалено много. Малко са нормалните мъже, които не налитат на кокали...на мен един такъв ми каза, че съм пухкава, а нямам 50 кила...

Мега фен Аватара на machoka
    Как е възможно да пускате такива теми. Това да не е прасе, че да го предпочитам по-угоено или по-слабичко

Ше се научите на отношение към момичета, ама кога ли ще е. Когато любовта те тресне по главата, вЕрвайте ми, външните габарити нямат думата.

Guest
    machoka ,evala..tva mnogo mi haresa...ti si nomer 1

Цитирай Първоначално написано от machoka
    Как е възможно да пускате такива теми. Това да не е прасе, че да го предпочитам по-угоено или по-слабичко

Ше се научите на отношение към момичета, ама кога ли ще е. Когато любовта те тресне по главата, вЕрвайте ми, външните габарити нямат думата.
    evalata! samo tfa 6e ti kaja; em az sym momi4e i nzn mom4etata kfi predpo4itat,moje bi skeleti, az sym sym s 3-4 kg pove4e ot kolkoto trea i 4esno kazano izbivam dosta kompleksi to4no poradi fakta 4e dosta hora sa se ebavali s men kato malka(verno 4e kat malko bqh po pylni4ka de, ma...) ta mnogo gadno se 4uvstvam kato mom4etata tyrsqt nekfi manekenki(samo da uto4nq- ne sym svinq!!! ) i ne se interesuvat ot haraktera ma nzn de, ufff awe mom4eta vie ste, kajete si mnenieto kfoto i da e to...

I see the world it's going round.
    Seems to me it's upside down.
    Looking for something to say.
    I feel a little different anyway.

Ами просто предпочитания! Не говорим за любов. Не мисля, че темата унижава някого, а колкото до предпочитанията ми - вече ги споменах!

Премесете темата в раздел "секс" :P

Мега фен
    Да, благодаря, че ми каза. Аз пък ако не е 1.80, 70 килограма, дълга руса коса и зелени или сини очи, не го поглеждам.

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    извинявам се ама наистина някои момчета прекаляват
    абе ние да не сме стока та да сме по-дебели или по-слабички?
    ми аре и каталог направете,а?
    ако някой преценява за човека по външните му дадености-съжалявам го!
    "Целувка за лека нощ"

Голям фен Аватара на HeDa
    Град
    y nas :>
    Tegloto e mnogo otnositelno...Moje da teji okolo 60 kg. primerno ama tqloto i da super hubavo.Zavisi i ot plutnosta na kostite i .. abe ot mnogo raboti zavisi

по-слаби или по-пълни ... лично аз предпочитам по средата ... около 50-55 кила за момиче е перфектно )
    094 lindeman_
    бан по ип и профил. 11 и 2 точка системни нарушения.
    84.252.51.238

Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...
    е аз сега като момиче ще си кажа мнението...ужасявам се при вида на анорексично кльощави момичета! просто отврат е да е плоска като дъска!нормалното е най-добро,въпреки че и няколко кг над нормалното не е фатално...зависи каде точно са тези кг...най-хубаво е да е в гърдите...
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

Фен Аватара на SickBoy
    Град
    Леко вдясно от Господ
    Аз лично предпочитам по-слабички,не анорексички,нормални.С по-малки гърди по възможност,щото даскала по психология миналата година каза,че жените с по-малки цици правят по-готин секс.
    You know, we always called each other good fellas. Like you said to, uh, somebody:You're gonna like this guy. He's all right. He's a good fella. He's one of us. You understand? We were good fellas. Wiseguys.

Имам един въпрос към вас момчета - вие ни оприличавате като дебели и слаби, добре... Тогава нека го перефразирам така - какво предпочитате - кукла Барби, обаче куха като лейка или нормално момиче (дори и по-пухкаво)което е готино, мило добро и можете да си говорите всичко с нея и времето с нея лети неусетно?Ако е за едното е_ане определено ще изберете първото ама ако става дума за нещо по-сериозно...?

Фен
    Град
    на футболния терен
    ako e kato slon ako shte i da ne e s nai gotiniq harakter na sveta nema si q zema
    Обичай този който те обича не този който те привлича!!!
    Който ме обича, след мен да тича, който ме мрази, под мен да лази!!!

Супер фен Аватара на Mo6no
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Sunshine_daisy
    Имам един въпрос към вас момчета - вие ни оприличавате като дебели и слаби, добре... Тогава нека го перефразирам така - какво предпочитате - кукла Барби, обаче куха като лейка или нормално момиче (дори и по-пухкаво)което е готино, мило добро и можете да си говорите всичко с нея и времето с нея лети неусетно?Ако е за едното е_ане определено ще изберете първото ама ако става дума за нещо по-сериозно...?
    зависи колко пухкавко,освен това трябва поне малко да ме привлича,иначе ще си бъдем просто приятели
    11 tochka deaktiven profil.

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от midnight...
    извинявам се ама наистина някои момчета прекаляват
    абе ние да не сме стока та да сме по-дебели или по-слабички?
    ми аре и каталог направете,а?
    ако някой преценява за човека по външните му дадености-съжалявам го!
    Съгласна сЪм с твойто мнение

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Цитирай Първоначално написано от Sunshine_daisy
    napulno si prava, no nie prosto si spodelqme kfo ni kefi/vazbujda. estestveno 4e ako stava vapros za ne6to seriozno nqma normativ za bedrena obikolka ili teglo..vse pak liubovta e slqpa.

to naistina temata ne e za tuk , po skoro za sex

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    5 килограма не са чак толкова много.
    На същото мнение съм.

svalqm ti 6apka

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си