- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:По-слабо или по-пълно момиче предпочитате?!
momicheto da e po-klioshtavo ili po-palno(kato pod palno razbiraite do 5kg nad idealnoto teglo).kakvo spored vas e gotino??...![]()
Moderated by miloto
т.1 и т.7 от Правилника![]()
5 килограма не са чак толкова много. Малко на дупето, малко на бюста...малко по крачетата...и момичето може да е 5 кила по-тежко от мен и на височина колкото мен, а да не е по-дебела...до кости е.
по-пълно е по добре от колкото да е кожа и кости
11 tochka deaktiven profil.
spored men e po-cool momicheto da e po-klioshtavo![]()
puk i kakvo vi pukaaa???sa riadko se sreshtat PALNI momicheta..ili sa skeleti ili sa kravi..xaxaxa...nema normalni....a pak za jalost klioshtavo sgolemi cici ne varvi..taka cheeeeee!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
skelet ne varvi...trqa da ima materialec, osobeno po kulkite![]()
по-пълно според мен е по-добре,ама момчетата да си кажат де![]()
макарче не знам кой си пада по тапицирани скелети![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Има ги прекалено много. Малко са нормалните мъже, които не налитат на кокали...на мен един такъв ми каза, че съм пухкава, а нямам 50 кила...
Как е възможно да пускате такива теми. Това да не е прасе, че да го предпочитам по-угоено или по-слабичко![]()
Ше се научите на отношение към момичета, ама кога ли ще е. Когато любовта те тресне по главата, вЕрвайте ми, външните габарити нямат думата.
machoka ,evala..tva mnogo mi haresa...ti si nomer 1![]()
evalata! samo tfa 6e ti kaja; em az sym momi4e i nzn mom4etata kfi predpo4itat,moje bi skeleti, az sym sym s 3-4 kg pove4e ot kolkoto trea i 4esno kazano izbivam dosta kompleksiПървоначално написано от machoka
to4no poradi fakta 4e dosta hora sa se ebavali s men kato malka(verno 4e kat malko bqh po pylni4ka de, ma...) ta mnogo gadno se 4uvstvam kato mom4etata tyrsqt nekfi manekenki(samo da uto4nq- ne sym svinq!!! ) i ne se interesuvat ot haraktera
ma nzn de, ufff awe mom4eta vie ste, kajete si mnenieto kfoto i da e to...
![]()
I see the world it's going round.
Seems to me it's upside down.
Looking for something to say.
I feel a little different anyway.
Да, благодаря, че ми каза. Аз пък ако не е 1.80, 70 килограма, дълга руса коса и зелени или сини очи, не го поглеждам.
извинявам се ама наистина някои момчета прекаляват![]()
абе ние да не сме стока та да сме по-дебели или по-слабички?
ми аре и каталог направете,а?![]()
ако някой преценява за човека по външните му дадености-съжалявам го!
"Целувка за лека нощ"
Tegloto e mnogo otnositelno...Moje da teji okolo 60 kg. primerno ama tqloto i da super hubavo.Zavisi i ot plutnosta na kostite i .. abe ot mnogo raboti zavisi
по-слаби или по-пълни ... лично аз предпочитам по средата ... около 50-55 кила за момиче е перфектно)
094lindeman_
бан по ип и профил. 11 и 2 точка системни нарушения.
84.252.51.238
е аз сега като момиче ще си кажа мнението...ужасявам се при вида на анорексично кльощави момичета!просто отврат е да е плоска като дъска!нормалното е най-добро,въпреки че и няколко кг над нормалното не е фатално...зависи каде точно са тези кг...най-хубаво е да е в гърдите...
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Аз лично предпочитам по-слабички,не анорексички,нормални.С по-малки гърди по възможност,щото даскала по психология миналата година каза,че жените с по-малки цици правят по-готин секс.
You know, we always called each other good fellas. Like you said to, uh, somebody:You're gonna like this guy. He's all right. He's a good fella. He's one of us. You understand? We were good fellas. Wiseguys.
Имам един въпрос към вас момчета - вие ни оприличавате като дебели и слаби, добре... Тогава нека го перефразирам така - какво предпочитате - кукла Барби, обаче куха като лейка или нормално момиче (дори и по-пухкаво)което е готино, мило добро и можете да си говорите всичко с нея и времето с нея лети неусетно?Ако е за едното е_ане определено ще изберете първото ама ако става дума за нещо по-сериозно...?![]()
ako e kato slon ako shte i da ne e s nai gotiniq harakter na sveta nema si q zema
Обичай този който те обича не този който те привлича!!!
Който ме обича, след мен да тича, който ме мрази, под мен да лази!!!
зависи колко пухкавко,освен това трябва поне малко да ме привлича,иначе ще си бъдем просто приятелиПървоначално написано от Sunshine_daisy
11 tochka deaktiven profil.
Съгласна сЪм с твойто мнениеПървоначално написано от midnight...
![]()
napulno si prava, no nie prosto si spodelqme kfo ni kefi/vazbujda. estestveno 4e ako stava vapros za ne6to seriozno nqma normativ za bedrena obikolka ili teglo..vse pak liubovta e slqpa.Първоначално написано от Sunshine_daisy
to naistina temata ne e za tuk , po skoro za sex
На същото мнение съм.Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
svalqm ti 6apkaПървоначално написано от machoka
![]()