.
Затворена тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Guest

malko stranen vupros!!!!!

awe mn mi e interesno (tui kato sum devstven i ne znam kvo se pravi) kakvo pravite kogato svur6ite s prezervativa??? kak i kude otivateza da go izxvurlite? stavate i direktno otivate da go izxvurlite ili... i kak go po4istvate sled tova(penisa)???

suvsem seriozno vi pitam ne se 6eguvam

Мега фен
    Защо ли си мисля, че 2 секунди след оргазъм не можеш просто да станеш и да тръгнеш нанякъде...а презервативът се задържа за основата на члена, изважда се от вагината и се завързва. Има едно устройство - кофа за боклук...слагаш го в плик и бум - там!

Е, как може да се чисти? С вода!

Guest
    da de qsno 4e otiva v kofata ama koga sled kato svur6i6 otiva6 da go izxvurli6??? a i ne mojax da te razbera za tva kak go maxa6 toi sam si pada li ostava vuv vaginata taka li?

Мега фен
    Не! Веднага след като се изпразниш, го задържаш и го вадиш, за да не попадне нещо във вагината! След това можеш да го оставиш някъде и да заспиш...

Guest
    свършваш в презерватива, вадиш си хуя(заедно с презерватива) от момичето, сваляш презерватива, връзваш го(а може и да не го връзваш) и го хвърляш някъде, ако щеш и на пода.после се гушвате с момичето , лижеш я илит ам правиш квото ще правиш, ама поне 10-15 минутки просто си полежете заедно.след това ставаш, предполагам ще ти се припишка, тогава хвърляш и презерватива

Guest
    аве, колега,
    като се изпразниш си вадиш оная работа от шундата на дамата преди да ти е спаднал и гумата да се изхлузила сама, връзваш презерватива, за да не се разте4е, оставяш го в пепелника, и палиш цигарка, същото прави и мацката,
    пък като си изпушите цигарите или даже преди това си избърсвате мъзгите с РАЗЛИ4НИ салфетки и отивате до банята да се измиете..
    или пак нещо не разбра?

Guest
    super mn vi blagodarq na vsi4ki mn mi pomognaxte(skoro mi predstoi da izgubq devstvenostta si i za tva razpitvam takiva raboti) 10x otnovo za suvetite i pomo6tta

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    super mn vi blagodarq na vsi4ki mn mi pomognaxte(skoro mi predstoi da izgubq devstvenostta si i za tva razpitvam takiva raboti) 10x otnovo za suvetite i pomo6tta
    С този отговор и с изчерпателните мнения до тук считам темата за приключена!
    Благодаря!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си