Цитирай Първоначално написано от LunaTriCk
Май ти не можеш да разбереш, че това дори и да приемем, че не може да изпее една октава правилно не я прави бездарна. Целта е да се направи връзката между изпълнител и слушател/публика.
Но не я прави и с нищо по-различна от всички останали. Това, че е известна и богата -> това ли я прави според теб много добра певица? Че то и Азис е много популярен и в България и в околните балкански страни.

Това, че са известни не ги прави добри ли ?
В момента най-известните БГ изпълнители са от компания Пайнер. Това, че даден продукт се харесва на масата хора, не го прави качествен.

Колко днешни изпълнителя могат да се похвалят с това, че са издържали теста на времето
Хах, какво време бре, 10 години? Когато аз стана на 70 никой няма да си спомня коя е била Мадона, вЕрвай ми.

Цитирай Първоначално написано от justinsfhc
zna4i pak da go kaja ako machoka ne go e vidql tva 6toto se zamaza nqkude v predniq post.
ako zna6 kak se kazva partiturata na angliiski 6e namerq i 6te postna.
Прочетох го, ама нямам представа.. Ако се сетя нещо, ще постна тук. Иначе се спирам на идеята да го дам на някое китаристче да ми обясни това-онова и да го посвири

Експлойтед,

Карай от по-малко като времетраене, към повече 'рептеции' на въпросното 'ревене'. Гласните струни се изразходват много лесно и рискуваш да останеш трайно без глас след месец, ако всеки ден ревеш с часове. Остави гласа ти да свикне в началото с пресилването, с по-кратки 'сеанси'