- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- До anonymous464110 + дискусия на музикална тема
Но не я прави и с нищо по-различна от всички останали. Това, че е известна и богата -> това ли я прави според теб много добра певица? Че то и Азис е много популярен и в България и в околните балкански страни.Първоначално написано от LunaTriCk
В момента най-известните БГ изпълнители са от компания Пайнер. Това, че даден продукт се харесва на масата хора, не го прави качествен.Това, че са известни не ги прави добри ли ?
Хах, какво време бре, 10 години? Когато аз стана на 70 никой няма да си спомня коя е била Мадона, вЕрвай ми.Колко днешни изпълнителя могат да се похвалят с това, че са издържали теста на времето
Прочетох го, ама нямам представа.. Ако се сетя нещо, ще постна тук. Иначе се спирам на идеята да го дам на някое китаристче да ми обясни това-онова и да го посвириПървоначално написано от justinsfhc
![]()
Експлойтед,
Карай от по-малко като времетраене, към повече 'рептеции' на въпросното 'ревене'. Гласните струни се изразходват много лесно и рискуваш да останеш трайно без глас след месец, ако всеки ден ревеш с часове. Остави гласа ти да свикне в началото с пресилването, с по-кратки 'сеанси'![]()