Предлагам на мачока (ако все още държи да запази реномето си на съвестен и навременно намесващ се модератор) да изтрие постове, в които става въпрос кой с кого е ходил, докато е бил в Канада, мъчейки се да се дере малко по-сполучливо, правейки хардкор-ой (бой) музика за отбран кръг от обществото, наричащ себе си суб-култура (леле, как го измислих това ). Все пак това трябва да прилича на тема (с предимно музикална насоченост). Ако питате мен най-важния въпрос, на който трябва да отговорите е - кои са тия, които рапират за карантия? Това малко хумористично и иронично казано. Колкото до Мадона - вие сте Господин НИКОЙ точно, предполагам, че се усещате какви сте, и че е повече от смешно точно вие да я обсъждате, нали? Не се смятам за разбирач, но доколкото съм чувал критиката за нея се изказва доста ласкаво (Грами, Мрами, Драми, това-онова, макар че, така като ви гледам говорите явно за критика от доста по-висока класа). Защитавам Мадона не защото съм и фен, а защото се слушаше още когато бях на 3-4 години (тотални хитове на един лагер, на който бях бяха едни нейни песни, които и досега търся, но безуспешно), слуша се и сега. Дали може, или не може да пее - ами честно казано ме боли хуя, нали се сещате? За да говорите за Мадона трябва да станете поне едни прашинки в нейните крака, а засега все още сте лайната, които тя сере (вероятно всекидневно). Израза за лайната в предното изречение да се счита за метафора, а не за обида, или нещо подобно, ако се счита за обида бих могъл да го заменя с по-подходящ, но би се загубила силата на израза (по лично мое мнение).
П.С.> А каква точно беше темата?