Цитирай Първоначално написано от machoka
Цитирай Първоначално написано от air_J
Предлагам на мачока (ако все още държи да запази реномето си на съвестен и навременно намесващ се модератор) да изтрие постове, в които става въпрос кой с кого е ходил, докато е бил в Канада, мъчейки се да се дере малко по-сполучливо, правейки хардкор-ой (бой) музика за отбран кръг от обществото, наричащ себе си суб-култура (леле, как го измислих това ). Все пак това трябва да прилича на тема (с предимно музикална насоченост). Ако питате мен най-важния въпрос, на който трябва да отговорите е - кои са тия, които рапират за карантия? Това малко хумористично и иронично казано. Колкото до Мадона - вие сте Господин НИКОЙ точно, предполагам, че се усещате какви дришльовци сте, и че е повече от смешно точно вие да я обсъждате, нали? Не се смятам за разбирач, но доколкото съм чувал критиката за нея се изказва доста ласкаво (Грами, Мрами, Драми, това-онова, макар че, така като ви гледам говорите явно за критика от доста по-висока класа). Защитавам Мадона не защото съм и фен, а защото се слушаше още когато бях на 3-4 години (тотални хитове на един лагер, на който бях бяха едни нейни песни, които и досега търся, но безуспешно), слуша се и сега. Дали може, или не може да пее - ами честно казано ме боли хуя, нали се сещате? За да говорите за Мадона трябва да станете поне едни прашинки в нейните крака, а засега все още сте лайната, които тя сере (вероятно всекидневно). Израза за лайната в предното изречение да се счита за метафора, а не за обида, или нещо подобно, ако се счита за обида бих могъл да го заменя с по-подходящ, но би се загубила силата на израза (по лично мое мнение).
П.С.> А каква точно беше темата?
Пфф, 'батенце, оди се скрий некъде' както казваше едно приятелче :P

Ще коментирам този, в музикалния бизнес, който желая, тъй като имам поне минималните познания да го направя и да си извадя заключение кой пее и кой грачи. Що пък да не я коментирам? Да не е Господ? Най-обикновена певица, хайде, вие пък ще я идеализирате още малко.
Пак казвам, нищо против Мадона нямам.. даже се чудя защо я зачекнахме.. пее си жената, добре го прави.. абе верно, от какъв зор я 'започнахме', че вече забравих

`Death`Whore`
Какво триене бре?
Абе, според мен всеки във форума е господин НИКОЙ, за да обсъжда Мадона, но както и да е. Щом толкова желаете - обсъждайте я. По един, или друг начин е оставила някаква следа във времето и се е доказала. Нещо, което пожелавам и нейните критици да направи (дали чрез ПиАр, дали чрез скандал, дали чрез уникални гласови данни, дали чрез измислянето на уникална по рода си симфония). Засега ще наблюдавам темата само като зрител, но при нужда може отново да се включа.