- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated: Как да се запозная с едно момиче от мойто даскало
daite nekvi suveti PLS. Kak da se zapoznaq s edno momi4e,ot moito daskalo e i super mnogo mi haresva no az sum ADSKI sramejliv i ne znam kak da se zapoznaq s neq ako mojete da mi pomognete po nqkuv na4un 6te sum vi adski blagodaren???
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точки 1 и 7 от правилника!
Благодаря!
sramejliv? po-dobre ne budi takuv, za6toto samo 6te zagubi6.
ina4e kak da se zapoznae6-mi namira6 nqkoi tvoi priqtel koito q poznava i go kara6 da te zapoznae ili puk sam q zagovarq6![]()
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
отиваш при нея и й казваш : "Здрасти! Казвам се еди-кой-си! Страшно съм срамежлив и фактът,че идвам директно да се запозная с теб означава, че силно искам да се запознаем."
1) ще си директен
2) никой няма да се е запознавал така с нея, т.е ще си оригинален, а не поредния келеш,който харесва циците й!
3) жените си умииииират за такива "сладки" нещица.
4) 100% ще те запомни
imam 1 ob6t priqtel s neq no toi e .....(nqma da izpozvam dumite za koito si mislq za da ne naru6a nqkoq to4ka ot pravilnika) i ne iska da ni zapoznae
a znam 4e ne trqbva da buda sramejliv no ne moga prosto sum takuv (za sujalenie) a nqkvi idei kak da q zagovorq,za kakvo da q zagovorq??? m/u drugoto ako 6e pomogne az sum na 16 g. tq e edna godina po-malka.
10x ani mislq da probvam dano subera smelost![]()
вече дадох реплика
искаш да ти го напишем изречение по изречение?
а, да
и пий една водка преди това, ама после дъвка, че смърди...
уелкъм
давай смело
я върже , я не
дето се вика-най-много да ти тегли една...нито ще е първата, нито последната
ще си кисел 1 месец и толкова.
не е чак толкова гадноПървоначално написано от Козата Ани
теглиш и една майна и готово![]()
posle razkaji kak e minalo..interesno mi e![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
abe smelo na pred :P
oki 6te razkaja kak e minalo ako se prestra6a no mislq 4e 6te go napravq (pone sega si mislq taka no ako q vidq ima golqma veroqtnost da mi omeknat kolenata) stiskaite palci PLS
![]()
Да се запознаеш с момиче.Колко сложно начинание...
You know, we always called each other good fellas. Like you said to, uh, somebody:You're gonna like this guy. He's all right. He's a good fella. He's one of us. You understand? We were good fellas. Wiseguys.
не бе не се запознавай
момичетата ядат хора
жовотоопасни са!
пази се моля те
"Целувка за лека нощ"
Mi.....glei sq, spored men e po-dobre da se durji6 nqkak si po nahakano taka, momi4etata obi4at yverenite mom4eta!Nedei da si mnogo sramejliv, no vse pak ne zabravqi - budi sebe si vinagi i ne se izmislqi,ne budi ne6to, koeto ne si!Ako ne podeistva tova da bude6 po otvoren, improvizirai puk kvoto stane stane!I pomni, 4e po dorbe da si opital i da ne e stanalo ni6to, otkolkoto vaob6te da ne si opital i posle da te e qd!YSpeXxX!![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар(огромен).
/забрана за ползване на такъв.
Един хубав съвет.Първоначално написано от `w8inK`f0r`y0u`
Аз ти предлагам направо да отидеш при момичето и да се запознаеш с нея. Няма от какво да се страхуваш. Каниш я на среща, ако ти откаже - откаже. Поне ще знаеш, че си опитал.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Просто отиваш при нея и се запознаваш.
Get me,
Roll me,
Light me,
Smoke me!
Първоначално написано от `w8inK`f0r`y0u`
![]()
Ми то зависи какво момиче е тя. Просто отиди и бааам - "как си днес" гледай я супер нормално. Все едно се познавате. Говори спокойно и преди да се разделите и кажи "приятно ми е .. еди кой си"
sq se se6tam za slednoto : " Zdrasti, iskam da se zapoznaem. Az sum Petkan (primerno), a ti si sta6no sladka..." ili ne6to takova :P USPEHHhhh![]()
Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!
Абе хора вие нищо не разбирате. Ся прочети, ама е супер важно да кажеш всяка дума и движение без грешка, че иначе ще стане обърквация:
Отиваш при нея, казваш : ”Здрасти. Аз не съм културист”. След това напускаш.
By the way всеки е имал неква подобна ситуация. Даже аз сега в момента се сещам за едно момиче от мойто даскало,което харесвам от скоро (не много,но се пак я харесвам),ама не я познавам. Не че ме е срам да ида да се запозная,пък имам и съученици,които я познават и няма никъв проблем да ме запознаят с нея,ако поискам. Но звучи супер натегаческо,не искам по тоя начин да се запозная с нея. Супер тъпо е да идеш при напълно непознато момиче и да и се изцепиш "Здрасти,аз съм еди кой си,приятно ми е да се запознаем". Трябва си неква ситуация да ти падне. По некво стечение на обстоятелствата да се заговорите случайно. Не че не може и умишлено да идеш да се запознаете,ама някакси е тъпо и пак казвам - натегаческо. И може да и станеш смешен в очите.
Са ако си много влюбен,може и да идеш да се запознавш по нахалния начин. Ама иначе ако просто ти харесва не е задължително. Или пък изчакай малко може да ти попадне удобна ситуация да се запознаете.
за да не се окажеш пред нея срамежлив забелязва6 когото е сама или с приятелка викаш я на страна и се запознавате.100%действа
muxaxaxa
emi i az taka mnogo iskah da se zaoznaq s edin no e mnogo po-rali4no....se pakkvo samo se opravdavam
awe zaoznahme se..ama teb tva edva li te gree
nie sme stranni sa6testva
ako otide6 pri neq i i kaje6 ne6to ot sorta "mnogo si sladka" 6e se izradva..pone taka si mislq de(:
az li4no mn bih se izkefila no si4ki sme rali4ni
no nedei da bade6 nahalen i sramejliv!
uspeh i kaji kvo e stanalo![]()