.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Fyl
    Guest

Neznam kakvo misli i kakvo iska tq ...

Hodim ot 2 meseca i ne6to az mn si q obi4am i tq kazva sy6toto ..
    mn e sladka i super mn mom4eta q svalqt i kvo li ne ... a men mn me e strah 6toto mn si q obi4am
    Kogato tragna da q pregyrna ili da q celuna a tam ima pove4e hora tq vinagi se darpa vse edno q e sram ot men 4e nqkoi 6te ni vidi zaedno .. vsqko 2-ro mom4e ot daskaloto i se natiska a tq neznae kak da gi spre .. ama ne iska da pokaje 4e hodim
    kazva mi 4e sam po4nal da se promenqm no tq ne iska da q vijdat s men 6oto ve4e nema da i se natiskat po 10 4oveka ..
    trqbwa da si izbere kakvo predpo4ita da byde s men (samo s men) ili sas vsi4ki ostanali ..
    Daite savet ...... seriozna e temata i to mnogo !

Мега фен
    Не е с теб. Ако човекът, с който си, не иска да го виждат с теб, няма смисъл да сте заедно.

Фен Аватара на SickBoy
    Град
    Леко вдясно от Господ
    Копеле,не че нещо,ама къв е тоя курволяк дето си си го хванал?Между другото,не можеш да я караш да избира,всеки се кефи когато му се натискат други.Кажи ми честно,ти не би ли искал да те виждат редовно обграден от НЯКОЛКО момичета?
    You know, we always called each other good fellas. Like you said to, uh, somebody:You're gonna like this guy. He's all right. He's a good fella. He's one of us. You understand? We were good fellas. Wiseguys.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Ами явно тя не е готова за сериозна връзка, според мен й се ще повече да си врътка по няколко. Ама ти си я обичаш, бъди с нея засега, ама си имай едно на ум, че няма да е за дълго... Кофти ми е прогнозата.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    може би си момчето дето всява респект и и е като кученце,а може би е срамежлива( )
    "Целувка за лека нощ"

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Не е с теб. Ако човекът, с който си, не иска да го виждат с теб, няма смисъл да сте заедно.
    Така е.
    Пич, явно не й пука за тебе, така че я забрави.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Тя не иска да е с теб,щом крие връзката ви и пред хора се дърпа от тебе...Нали знаеш любов на сила не става...ако не се променят нещатата повече от месец няма да изкарате заедно...ВИждам,че си я обичкаш ама щом тя е кефи повече да е с други момчета,по-добре да не си гадже с нея...Просто е още дете,не е готова за сериозна връзка.Не те обича тва е...Намери си друга или говори с нея,ако не се промени няма смисъл да ходиш с нея...
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Не прибързвайте толкова със заключенията.
    Ситуацията тук е нож с две остриета.
    Или както вече казаха нея я е срам от теб, не държи толкова на теб, колкото на това да и се натискат другите. Или след като всички момчета и се натискат тя си мисли, че си един от многото, които искат да са с нея само, за да се възползват от нея? Едно момиче, заградено от толкова много момчета, се счита от другите за курва, а едва ли някой би искал да ходи с такова момиче?
    Ти как мислиш?
    Аз съм убедена, че тя е вътрешно не сигурна не само за себе си, но и за теб. Проведете един по-сериозен разговор на тази тема.
    Успех!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си