.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Da imash mom4e nai-dobur priqtel....

kakfo spored vas e da ima6 nai dobur priqtyel mom4e (za momi4etata ) a da ima6 nai dobur pr momi4e (za mom4etata)?
    Spored men e mn qko 6toto vinagi 6te te podkrepi..nikoga nqma da govori lo6i ne6ta zad gurba ti kakto go pravqt pove4eto momi4eta...a oba4e gadnoto e 4e horata po4vat da si mislqt 4e ste gadjeta ...
    JiVeI Za M1Ga ZaShToTo MoJe Da NqMa SlEdVaSh...

Повече от фен
    обичам си го и много си го ревнувам

Фен Аватара на SickBoy
    Град
    Леко вдясно от Господ
    не може да има приятелство между момче и момиче,винаги единия ще е влюбен в другия
    You know, we always called each other good fellas. Like you said to, uh, somebody:You're gonna like this guy. He's all right. He's a good fella. He's one of us. You understand? We were good fellas. Wiseguys.

Цитирай Първоначално написано от SickBoy
    не може да има приятелство между момче и момиче,винаги единия ще е влюбен в другия
    :P
    Определено заставам зад това мнение!!! Ако сте гледали рекламата на спраит... :P

Цитирай Първоначално написано от Kypa©
    :P
    Определено заставам зад това мнение!!! Ако сте гледали рекламата на спраит... :P
    e tfa e istinata, a dori nito edin da ne e vluben v drugiq, to vse nqkoga 6e stane....kakto s bivsheto mi gadje i edna obshta priqtelka...

I see the world it's going round.
    Seems to me it's upside down.
    Looking for something to say.
    I feel a little different anyway.

Супер фен
    Град
    София
    Да бе да...едно време си падах по моя най-добър приятел,но беше някво детско такова...а сега сме като брат и сестра и изобщо не е вярно това,че все единият ще е влюбен в другия...и също така мисля,че приятел момче е много по-добре от приятелка

4e e po-dobre priqtel pred priqtelka 1000000%, ma se pak 1 na 100000000000 sa slu4aite kogato mejdu mom4e i momi4e ima samo priqtelstvo i nai-vajnoto ISTINSKO!!! na tezi koito go ima naitina, a ne samo si mislqt 4e go imat, samo moga da im kaja prekrasno, bravo i 4e sa kysmetlii

I see the world it's going round.
    Seems to me it's upside down.
    Looking for something to say.
    I feel a little different anyway.

Прави сте такова приятелство има много рядко но е възможно но колкото повече се задълбочава това приятелство толкова повече единия се привързва към другия и започва да се влюбва. А когато това стане човек се пита приятелството или любовта и почва да се измъчва. Това е моето мнение.
    Каквото и да стани, вдигни глава и погледни напред.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от mnogomili4kata-sf
    Да бе да...едно време си падах по моя най-добър приятел,но беше някво детско такова...а сега сме като брат и сестра и изобщо не е вярно това,че все единият ще е влюбен в другия...и също така мисля,че приятел момче е много по-добре от приятелка

ami ako toi e vluben v teb i to sega,a ne kato ste bili lapeta?

Не съм съгласна!
    Зависи си от хората.
    Много е хубаво да имаш добър приятел от срещуположния пол, защото я няма тази завист, както между две приятелки, която дори и малко да се проявява, все пак се проявява рано или късно!

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от mnogomili4kata-sf

ami ako toi e vluben v teb i to sega,a ne kato ste bili lapeta?
    Мога да гарантирам,защото познавам момичето,в което е влюбен.Също така мога да кажа,че този човек ми помага да се ориентирам винаги какво искам и как да го постигна.Винаги ми дава страхотни съвети и наистина съм късметлийка с такъв приятел

Повече от фен Аватара на S8K
    Град
    извъН Вселената...:P
    приятелки добри имам само три,а момчета за тях мога да кажа че могат да бъдам много добри плриятели защото ако те разбират много по-добре до колкото едно момиче умее само да завижда на приятелките си и чат пат да дава някой съвет и то не много на място...
    "Всички гъби се ядат някой само по веднъж"

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Of az sym zagradena ot priqteli mom4etata i mnogo malko priqtelki.6toto momi4etata sa zlobni,kliukarat...dokato mom4etata sa Xtra...Obache naistina go ima toq moment s vliubvaneto i nai-chesto tva vliubvane zavyrshva s proval 6toto vidite li vashiq priqtel vi schita samop za priqtelka...no ima i sluchai kogato e dvustranno,no sled kato vryzkata se razpadne mnogo rqdko ostavat pak priqteli.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от Roxy
    обичам си го и много си го ревнувам
    Мхм..Общо взето на женски мноо вяра нямам

Супер фен
    Няма да остане все приятелство. Ще премине в привличане,симпатии и пак ще се стигне до връзка и ако е неуспешна става лошо

Голям фен
    S moqt nai-dobur priqtel se poznavame ot 11 godini...Spored men e mn po qko priqtelstvo m/u momi4e i mom4e otkolkoto m/u momi4eta(tam rabotata vinagi se precakva)

Obiknesh li obi4ai silno,
    namrazish li zavinagi mrazi,
    ne sujalqvai nikoga za nishto,
    edva li nqkoi teb shte sujali...!!!

da spored mene ima takiva priqtelstva mejdu momiche i momche az lichno imam nz za drugite.i se chuvtsvam adski gotino!!vinagi moga da ochakvam podkrepa ot toq chovek!!a tova che horata pochvat da si mislqt neshto drugo sashto e napalno vqrno. za sajalenie zaradi takiva gluposti sa propadali mnogo priqtelstva
    Търси вдъхновение и не започвай нищо без него...

Голям фен
    Град
    София
    не бих могла да си имам най-добър приятел момче защото те не разбират така добре женската психика.. имам си най-добра приятелка и тя ми стига.. такива работи като завист и нз си кво ги няма при нас...

Mi az imam mom4e nai-dobur priqtel i e mn qko, za6toto nqma nikakva pri4ina da izdade tova,koeto mu spodelqm, dokato pri momi4etata ne e taka. Te po4ti vinagi izdavat tainite. Mnogo mu se radvam vupreki 4e xorata si mislqt kakvo li ne, ama az nikoga ne bix trugnala s nego, ne za6toto e mnogo grozen ili ne6to takova, a za6toto neiskam da go gubq.Toi mi e kato vtori brat \/ \/ \/

Град
    Под морето, над небето

Re: Da imash mom4e nai-dobur priqtel....

Цитирай Първоначално написано от HaLf-ALiVe`f
    Spored men e mn qko 6toto vinagi 6te te podkrepi..nikoga nqma da govori lo6i ne6ta zad gurba ti kakto go pravqt pove4eto momi4eta...a oba4e gadnoto e 4e horata po4vat da si mislqt 4e ste gadjeta ...
    Абсолютно те разбирам, за това и пуснах тема:Приятелство; или нещо повече...
    Много си го обичкам, но всички около мен ми викат че съм била влюбена в него, а то въобще не е така! Обичкам си го невероятно много, но не и като гадже!А и той си има гадже и си я обичка много както и аз, подкрепям го адски защото тя е невероятен човек и си отиват адски много \/ и двамата са просто...ЖЕСТОКИ...
    Винаги ме е било страх, че заради мен може да стане нещо лошо, като например тя(гаджето му) да повярва на такава глупост(че аз съм влюбена в него) Какви ли не работи не съм си мислела, най-лошото е че може да го изгубя, сега стоя малко по-далече от него за да не му създам проблеми
    Радвам се поне че той знае че аз не съм влюбена в него, това ми дава малко надежда!

o mn e qko da i moia dobyr pr e mom4e i se razbirame super nqma nishhto obshto s onaq reklama na sprait li beshe

Човекът, на който имам пълно доверие и знам че винаги мога да разчитам на него е момче – моят най-добър приятел. =D> Като брат и сестра сме, с него си споделяме всичко, винаги си помагаме един на друг. Той познава приятеля ми и аз приятелката му- не мисля че някога може да се влюбим. Истинско приятелство между момичета може и да има, но на мен не ми се е случвало. За това пък си имам моето братче, което много много обичкам. \/ Има приятелство между момиче и момче и според мен то е по-силно от приятелството между две момичета или две момчета.

Когато сърцата се разделят, няма смисъл ръцете да останат една в друга.

Както казаха и другите при приятелството между момичета завистта рано или късно се появява, пък и момичетата много повече се цакат заради момчета. Абе тва приятелството между момче и момиче си е нещо върховно.

А какво по дяволите ти пука дали хората си мислят, че сте гаджета или не? Кой каквото иска да си мисли бе. Дреме ми.
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

Повече от фен
    Град
    Somwhere where I'll be happy
    Може, но при едно мн мн близко приятелство винаги ще има привличане, а любовта- въобще не е задължителна.

Изобщо не съм съгласна!! Разбира се че може да има приятелство между момче и момиче и то дори може да е много по силно от това на приятели от един и същи пол! \/ Аз също имам много добър приятел момче и това че е от противоположния пол въобще не ми пречи дори сякаш е някак по-готино! А това какво хората ще кажат въобще не ме вълнува

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си