.

Виж резултатите на анкетата: Ваще знаят ли, че водите полов живот?

Гласували
74. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

41 55,41%
  • Не

9 12,16%
  • Искам да им кажа, но ме е страх!

8 10,81%
  • Нямам намерение да им казвам!

16 21,62%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44
    Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София

Ващe знаят ли, че водите полов живот?

Доста често се питам дали родителите са наясно, че тяхното малко момиченце/момченце вече не играе с кукли Барби или камиончета. Ваще знаят ли, че не сте девствени и как се отнасят с вас? Мислите ли, че това донякъде ще попречи на взаимоотношенията ви с тях? Питам щото една приятелка беше казала на майка си, че спи с приятеля си и майка й оттогава почти не я пускаше да излиза с въпросното момче.... Мислите ли, че родителите трябва да знаят, че децата им са започнали полов живот или тва не им влиза в работата???

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    da zneqt-ama ne sum kazvala az!te si znaqt

Град
    след завоя, в дясно....
    Не съм казвала на наще че водя полов живот, ама си мисля че предполагат(като казвам наще имам в предвид майка си, с баща ми не разговарям особенно ). Все пак скоро ще стана на 18години, няма как да си мислят, че още съм тяхното малко, непорочно момиченце
    НеЗнаМ каКво ИсКаМ, аМа гО иСкАм ВеДнаГа!!!
    http://www.tgcom.mediaset.it/bin/448.$plit/C_0_articolo_277592_immagine.jpg

Фен
    Град
    сУпЕр сМоТаНо
    Майка ми предполага май,аз не съм и казала,но според мен се усеща ...
    I Don't Like The Drugs,But The Drugs Like Me!

Abuse me..use me..pierce me..cut me..kill me..fuck me!Do what do u want,but stay with me!

Da znaqt da ne sa badnali ot lunata roditelite mi.Vse pak hodq s priqtelq mi ot 6 meseca i te estestveno 6te se dosetqt 4e sme spali :P

Фен
    Град
    sf
    znaqt i dvamata i to ot men
    na maika mi i kazah sutrinta kato se varnah(ot tam kade se slu4i),a na ba6ta mi mu kazah sled nqkolko dena kogato stana na vapros.
    po dobre da si znaqt ot men!
    pak i ako slu4aino ne se be6e slu4ilo i az saotvetno ne im kazvam ni6to(za6toto prosto da kajem o6te sam devica:})te 6tqha da m,islqt 4e gi laja!:}
    skoro si govorehme i te kazaha 4e ako do sega ne im bqh kazala 6tqha ili da si pomislqt 4e gi laja ili 4e gadjeto mi ne6to e zbarkan:}

Еми, майка знае.За татко... Ама са мноо точни хора и винаги съм била честна и откровена напълно с тях.Мога да им кажа всичко.

Голям фен
    da znaqt

Obiknesh li obi4ai silno,
    namrazish li zavinagi mrazi,
    ne sujalqvai nikoga za nishto,
    edva li nqkoi teb shte sujali...!!!

Град
    grad Ruse
    poprincip roditelite trqbwa da znaqt kakwo stava s deteto im.taka trqbva da bade wse pak..nali zatowa e sem da s epodkrepq i takiwa ne6ta no lino az ne sam kazwala o6te na na6ite tei akto imat malko po...razbiraniq i biha go smetnali za neredno.
    Kogato glawniq sadiq pi6e sre6tu imeto ti toi ne otbelqzwa dali si spe4elil ili ne ,a kak si igral !!

Голям фен
    Ami da znaqt
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Незнам дали знаят, но аз нямам намерение да им казвам.

Фен
    Град
    Канзас сити
    Znaqt,estestveno.Ne mislq,4e bih gi izlagala za ne6to takova.

Нещата не винаги са такива, каквито изглеждат!

ami mama znae-sama i kazah na tati ne sum 6toto de da znam i az...no se dose6ta,vse pak hodeh s gadgeto si godina i polovina

Незнаят, а и не мисля да разбират в близките 1-2 години.
    Друг е въпроса, че може би се досещат, майка ми като ми се ядоса за нещо понякога и ми намеква разни неща, понякога ми ги казва на право...абе, усеща се жената, ама не може да е сигурна.

Родителите ми знаят, че правя секс.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Град
    враца
    еми лично не съм им казвала,ама те си знаят.все пак гаджето сека вечер е у нас
    Липсваш ми толкова много!

Фен Аватара на SickBoy
    Град
    Леко вдясно от Господ
    Ако кажа че не знаят,ще бъде много,ама много нагла лъжа.даже майка ми ме сввари веднъж на калъп с една (бивша вече)приятелка.
    You know, we always called each other good fellas. Like you said to, uh, somebody:You're gonna like this guy. He's all right. He's a good fella. He's one of us. You understand? We were good fellas. Wiseguys.

pri men maika mi razbra i se po4naha banalnite glusti:"da se pazite da ne stane gaf, mn si malka o6te ne biva6e...."i t.n. ni se molq ba6ta mi da ne razbere za6toto sega ima hubavo mnenie za pr mi no ako znae sas sigornost 6te bade razli4no.no v momenta sam sigorna 4e dori i ne dopuska 4e negovoto malko momi4ence ve4e e jena!

Фен
    Град
    sofia
    mi nashte znaqt ot men tui kato az si spodelqm vsi4ko s tqh

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    ми не,не знаят,а и не мисля скоро да разбират
    просто ... не знам .. страх ме е да им кажа,а и някакси срам
    майка ми може да се е усетила,щото ходех с гаджето си 8 месеца .. макарче не и бях казала директно,че това ми е гадже,но то си се виждаше
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен
    Град
    В България
    Лично аз не съм им казвала и не мисля да го правя а вече ако майка ми почне този въпрос може и да се размекда и да и кажа,но мисля че тя се досеща!

Фен Аватара на Poulet
    Град
    София
    Да,знаят-веднъж ме попитаха и аз си казах.Те бяха малко шашнати,ама след няколко дни вече всичко си беше ок.
    Две хубави очи,
    Душата на дете.
    В две хубави очи
    Музика лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Казах им.

а и един път един само аз бях казал на няколко човека че съм го прави. И един тъпанар: "аз ще кажа на баща ти". Писъл на баща ми в офиса на ICQ и тате му се изсмял, издразнил се че е няква порта и му казал че знае още от деня в който съм го направил

а да не е пич
    :P

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    незнам дали знаят,но нямам намерение и да си обсъждам личния живот с тях
    "Целувка за лека нощ"

Голям фен Аватара на HeDa
    Град
    y nas :>
    Mi bqh pisala v edin dnevnik tam i mama go pro4ete i mi mrynka6e 4e sym bila malka i tva be6e... A dnevnika go izgorih celiq

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си