- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Съществева ли вечната любов според вас?
Абе осъзнайте се няма вечни неща!!!
ami edva li...v na4aloto moje da sa6testvuvat nqkvi silni 4ystva...no posle s vremeto iz4ezvat...nqma li pari nqma i lubov osobenno pri semeistvata koito sa ot 10 godini zaedno
![]()
vinagi spazvai pravilata na 5te "p":
perfektnata podgotovka predotvratqva provala na predstavlenieto
da sashtestvuva i mislq 4e e namerih......![]()
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Ami spored men su6testvuva, no mnogo rqdko! I ima edno golqmo ZAVISI!
Lubov i privurzanost ve4no mogat da su6testvuvat. No rano ili kusno strastta si otiva. Nqma q ve4e trupkata i taka ne e interesno (kakto e s babite i dqdovcite, obi4at se, ne mogat edin bez drug, no edva li ima strast, privli4ane, TRUPKA). Obiknoveno v prekaleno dulgite vruzki nakraq 2mata partniori zapo4vat da si omruzvat i to4no tam e problema! Trqbva vruzkata VE4NO da e izpulnena sus super mnogo razli4ni i interesni emocii, trqbva da ima zagadu4nost, STRAST, PERVERZII
i estestveno MNOGO LUBOV...
ima No e mn rqdko sreshtana
rqdko ima hora koito da se ojenqt i da se obi4at istinski do kraq ..........
Не.Няма вечна любов.В последствие любовта се превръща в навик и привързаност.Хубаво щеше да бъде ако имаше вечна любов....
razbira se,4e su6testvuva![]()
nikoga ne premahvai usmivkata na liceto si,dori,i da te boli,za6toto nqkoi moje da se vliubi v neq
napulno sam saglasna s tebe ni6to ne e ve4no pak kamoli lubovtaПървоначално написано от ashly besnata
![]()
jivotyt e teatyr i vsi4ki nie sme aktiori kakva rolq 6te igrae6 zavisi samo ot teb
az ne vervam da ima no moje i da gre6a ako ne sam trawa to togawa ve4nata libow 6te e osmoto 4udo na sweta
Hmmm...vinagi shte ima liubov, no dali vinagi shte q ima m/u dvama choveka e drug vypros. Ne mi se vqrva.