- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- POMO6T ZA PRIQTEL
Edna moq mn dobra priqtelka e vljubena v mom4e ot na6iq klas.Toi su6to q haresva,no ne pokazva 4ustvata si kum neq.Kazal 4e taq godina nqma da se zanimava s momi4eta,no ima o6te mn da si govorqt.Priqtelkata mi e ot4aqna i se opitva da prikrie 4ustvata si.Kak da i pomogna![]()
4e za6to trqbva da si prikriva 4uvstvata?
Ne trqbva da gi prikriva.Neka mu pokaje 4e go haresva,4e ne i e bezrazli4en...Taka moje i da se polu4i ne6to mejdu tqh.
A ina4e...kato sedi i 4aka toi da napravi purvata kra4ka..mi..nai-mnogo toid a trugne s druga.
Neka da ne gubi vreme taq tvoq priqtelka i da ne se ot4aiva.![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Щом приятелката ти изпитва нещо към тва момче,той също към нея ,значи би трябвало да се опитат да поговорят и да си изяснят нещата.Тва е било мноу глупаво от негова страна,че тая година не смятал да се занимава с момичета.Номичетата да не сме некви кукли барбита,с които да си играят само когато им скимне?!Появят ли се силни чувсвта,появи ли се любовта,всекви планове пропадат и човек разсъждава със сърцето,не с ума си.Нека приятелката ти направи първата крачка,да се опита да го спечели,пък ако той не й отвърне със същото,ще е по-добре да го остави,защото той явно не я заслужава,щом поставя своите планове над това,което изпитва![]()
да говори с него,за да не се пита после"какво щеше да стане ако му бях казала?!"
"Целувка за лека нощ"
po-dobre e da ne gi prikriva teq 4uvstva
SlAdUrI nIkOgA nE kAzVaItE nIkOgA
Първоначално написано от DeSiTo0o