- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета харесва ли ви снимката ???
направих си снимка и питам как ме манират женската част от форума ?
забравих наи важното http://116985.sladur.com
abe may trqa da se otvori nqkude tema zapoznanstva i da se plqkat sichki url-tata na profili f sladura flirt4eta i kvi li oshte ne saitove za zapoznanstva.pich kak reshi da pusnesh taq tema v LUBOV ?
biva![]()
SlAdUrI nIkOgA nE kAzVaItE nIkOgA
къхъм къхъх...ами да кажем че не си мой тип...![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
biva![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
ami ne e zle..
Ахаххаха бахти смешния келеш! Леле тоз е толко пропаднал! Малей... Оле ще се разбия от смях! Ахахахахаххахахахахах.
ne6u mi prili4ash na pozior4e
Обичай този който те обича не този който те привлича!!!
Който ме обича, след мен да тича, който ме мрази, под мен да лази!!!
ave imashe edna tema, kadeto vseki mojeshe da si sloji snimka, probvai tam
Hoy volv
Приличаш ми на затворник![]()
![]()
abe malko si mi sivi4Ak xaxaxax sq seriozno ne si moi tip ma nikak ;p![]()
ima si tema za tva weee
vsi4ko teen nakup - postavi svoqta snimka TUK
ne si zle![]()
Не си зле,ама нямаше нужда да пускаш цяла тема за да питаш дали някой от форума те харесва и кво мисли за теб.Аре ся всички да си нацвъкаме снимките и тоя сайт наистина ще се превърне във сайт за запознанства.Раздел "Любов" по скоро е за любовните проблеми,въпроси,щастливи мигове или големите разочарования,които се преживяват по пътя за откриването на истинската любов.Ако искаш да чуеш все пак мнението за снимката ти,пиши в тая тема
http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=19166
xaxaxa kato gledam otgovorite v taq tema , e na tui mu se vika "delikatno otrqzvane" xaxaxaxaxaxa
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
abe gore-dolo!![]()
Ти трябва да си шефа тука оти имаш цяла тема само за твойта снимка, ми ти пикам на фасона може ли? Некъв малък гей си , сладурче ама ти е много детска физиономията и нищо не се вижда на снимката и без тва, да беше се турил още 5-6 шапки?
Awe hora y red li ste we???kvo ste go zaobsujdali i go praite na gyz, ne go poznavam, ama ne mi se vqrva mnoo da my e kef da 4ete kvo ste pisali!spored men si e mnoy qko mom4eto i 6tom pita za va6to mnenie,zna4i my pyka pone malko a vie kak se otblagodarqvate?Apf...tva e moito mnenie,kajete kvoto iskate ama mislq, 4e tfa e forum da si kazvame mneniqta..eto i az go napravih![]()
Като визия - става, обаче в главата... чудя се дали има нещо...
Животът е прекрасен