.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 52

Hybrid View

Ri4ika
    Guest

Na kolko si obrasnahte krakata,momi4eta?

Az sam na 12 god.i maika mi ne mi dava da si brasna krakata,kazva kogato stana 8 KLAS!!!!!!!!!!!!
    KAKVO DA NAPRAVQ!!!

Ами на 12 точно. На майка ми не съм и казвала, защото не и влиза в работата и защото така или иначе нямаше да има нищо против. Като станах на 14 ми предложи да ползвам нейния епилатор.

Аз не виждам на теб къде ти е проблема? Като искаш да си обръснеш краката - давай! Майка ти няма как да те спре! А пък и то си е за теб и си е лично и изцяло твое решение. Не може да облечеш пола и да ти се виждат космите по краката все пак, нали? Обръсни се и толкова! Майка ти едва ли ще те проверява, а дори и да го направи вече ще е късно.

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Щом искаш ги махай ама недей ги бръсна щото като станеш на 20 ще ревеш. По-добре с кола маска

Повече от фен
    Град
    n0 cBe7a u y HaC
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Ами на 12 точно. На майка ми не съм и казвала, защото не и влиза в работата и защото така или иначе нямаше да има нищо против. Като станах на 14 ми предложи да ползвам нейния епилатор.
    i pri men be6e sa6toto samo 4e mama mi dade da polzvam neiniq o6te na 13,vapreki 4e sega gi maham samo s kola maska

Супер фен
    Тогава,когато изпитах нужда!

Супер фен
    Nikoga ne sum si brusnala krakata
    O6te ot 5klas po4nah s epilator da maham kosum4etata i za 6tastie sega sa pooredeli i sa dosta tunki

Мии на дванайсе...ма не със самобръсначката,а първо с кола-маска,а после с епилатор.В същност е отскоро,защото сега съм на 12.аз попринцип още от 5 клас и меля на мама за тва шибано обезкосмяване...и тя се "не,още си малка"...Просто си купих кола маската,направих си я и я поставих пред свършен факт.А тя го прие много добре Даже някои френдки им е странно и ми викат,че съм много малка,ма нали не те тренират и нали пак не те тренират по къси панталонки?Ем сори,ма на мен не ми е приятно.Сега се чувствам много по-добре.Таа,майка ти няма да ти каже нищо,или поне моята така реагира

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    ехеее ми май към 2ри клас набарах някфа самобръсначка вкъщи и храас-прасс=)
    и после чак на 12=)
    всъщност съм си ги махала точно 4 пъти с кола маска и 1 път с епилатор. винаги съм ги бръснала и не растат повече от 2мм. кеф
    алелуя.

Фен
    Град
    Канзас сити
    Цитирай Първоначално написано от ^I don't give a fuck.^
    Тогава,когато изпитах нужда!
    I az.

Нещата не винаги са такива, каквито изглеждат!

Голям фен
    na 13 s epilator
    ...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)

Повече от фен
    [b]А е какво се бърка майкати бе? Все пак бръснеш своите крака не неините...

Супер фен
    Град
    В България
    И при мен беше на 12.. а доколкото за майка ти и аз не и бях казала и с течение на времето със сигурност е забелязала понеже все още не е ставало дума за това, нищо не ми е казала, така ще стане и при теб ако пробваш!

Голям фен
    Град
    Nowhere :P
    И при мен на 11-12, ама не се бръснех.. Първо с крем (то същото де.. ) после с епилатор, и сега си ходя на кола маска когато мога
    А пък майка ти какво ти се бърка, ти си преценяваш.. Аз ти предлагам да не се бръснеш ами като за първи път отиди на кола маска в близкия козметичен салон..
    Не боли толкова колкото казват ( зависи от нагласата )

na 11 12 nqkade

Фен
    Град
    Шумен
    Ами на 11-12.Първо ги бръснех сега само с епилатор. Та за майка ми...тя нищо не можеше да ми каже щото ги обръснах без да й кажа и пак я поставих пред свършен факт и тя вика "ами то като си почнала един път няма спиране" и така досега.Така че според мен не е нужно да казваш за всичко на майка си.

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    На 12.Не съм питала никой

Супер фен
    Град
    sofia
    na 13, po4ti nqmah ama mnogo qsno mahnah tva det ima6e, nikoi ne sum pitala i az

BeHuTo_91
    Guest
    Emi na 13 godini bqh... to stana tolkoz kusno 6toto togava po4naha da mi rastat xexex ina4e gi maham s epilatora koito mi podariha za minalata KoleDa e... sa i moita mama ne dava6e v na4aloto ama az pone sam dosta nahalna i dosajdah dosajdah... i tq skloni nai-nakraq

Фен
    Град
    Добрич
    Ami kum 13 nqkude.Az sama si re6ih,e posuvetvah se s maika mi,no tq izleze pe4ena i mi pozvoli.Malko me be6e strah otna4alo,no se okaza posle 4e nqma ni6to takova i ve4e sviknah.
    Всичко започва и свьршва с теб
    ужасно много те обичам.
    Не би останало нищо от мен
    без теб ако сьм някой ден!!!

MAMAmama
    Guest
    Az sym maika i imam dy6terq na po4ti 12 god.Estestweno i nie imame takyw problem.oba4e s 1 ne sym syglasna s was.Kak taka maikata ne q interesuwa dali dy6terq i 6te si maha kosmite ili ne.ta nali tq e nai blizkiqt i 4owek.wie sywetwate towa momi4e da ne pita maika si i bez towa bili krakata neini kakwo q interesuwalo maikata?Ami q si predstawete,4e i maika i kaje kakwo me interesuwa deteto mi,kogato to ne za4ita moeto mnenie.syglasna sym 4e iska da ima gladki kraka,no mislq,4e na 13 godini t.e.w 6 ili 7 klas towa e normalno.Ne mislq,4e po rano e uda4no.Ami to deteto nqma da iztarpi kola maskata i kato smqtam moje bi e 5 klas.wie kak mislite?6te se radwam da pro4eta....

Голям фен
    Град
    United We Love You
    abe mahash si gi i tva e ko shte pitash az moita nikoga ne sam q pitala za nishto :P apa az inache bqh na 11-12 ama to ne che imashe nqkvi kosmi de ama nali brusnato da bude ahahaha lapeshki mantalitet
    т. 2, 9

аммм 13 мисля че бях...и първо с кремовете на виит не че имах нужда ама ми беше интересно как точно се действа с тях купих си и се нафляках цялата аахахаахахахахха голямо шоу....казах на мама че искам да си ги махна и тя :ми добре..нямаше против жената пък и да имаше знае,че я питам просто "формално"....
    Живей живота си така, че като умреш и Дяволът да ти запали свещ!
    Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен
    Алберт Айнщайн

Ми за пръв път си ги махнах на 11..лятото,преди морето Въобще не питах майка ми, просто и взех епилатора и се започнаха писъците...голям цирк беше...

Голям фен
    На 12 бях.. и половина
    Никога не съм се бръснала..досега само с епилатора се оправям

Повече от фен Аватара на Danielle
    Град
    ~*i got my hair spiked.. ~*sprayed in orange.. ~*i got my teeth fixed.. ~*pressed by stylish green..
    бях на 12-13 години...
    Обичам те

до дъното на небето,
    до дъното на морето
    и до дъното на сърцето.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си