- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Na kolko si obrasnahte krakata,momi4eta?
Az sam na 12 god.i maika mi ne mi dava da si brasna krakata,kazva kogato stana 8 KLAS!!!!!!!!!!!!![]()
KAKVO DA NAPRAVQ!!!![]()
Ами на 12 точно. На майка ми не съм и казвала, защото не и влиза в работата и защото така или иначе нямаше да има нищо против. Като станах на 14 ми предложи да ползвам нейния епилатор.![]()
Аз не виждам на теб къде ти е проблема? Като искаш да си обръснеш краката - давай! Майка ти няма как да те спре! А пък и то си е за теб и си е лично и изцяло твое решение. Не може да облечеш пола и да ти се виждат космите по краката все пак, нали? Обръсни се и толкова! Майка ти едва ли ще те проверява, а дори и да го направи вече ще е късно.![]()
Щом искаш ги махай ама недей ги бръсна щото като станеш на 20 ще ревеш. По-добре с кола маска![]()
i pri men be6e sa6toto samo 4e mama mi dade da polzvam neiniq o6te na 13,vapreki 4e sega gi maham samo s kola maskaПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
Nikoga ne sum si brusnala krakata![]()
O6te ot 5klas po4nah s epilator da maham kosum4etata i za 6tastie sega sa pooredeli i sa dosta tunki![]()
Мии на дванайсе...ма не със самобръсначката,а първо с кола-маска,а после с епилатор.В същност е отскоро,защото сега съм на 12.аз попринцип още от 5 клас и меля на мама за тва шибано обезкосмяване...и тя се "не,още си малка"...Просто си купих кола маската,направих си я и я поставих пред свършен факт.А тя го прие много добреДаже някои френдки им е странно и ми викат,че съм много малка,ма нали не те тренират и нали пак не те тренират по къси панталонки?Ем сори,ма на мен не ми е приятно.Сега се чувствам много по-добре.Таа,майка ти няма да ти каже нищо,или поне моята така реагира
![]()
ехеее ми май към 2ри клас набарах някфа самобръсначка вкъщи и храас-прасс=)
и после чак на 12=)
всъщност съм си ги махала точно 4 пъти с кола маска и 1 път с епилатор. винаги съм ги бръснала и не растат повече от 2мм. кеф![]()
алелуя.
I az.Първоначално написано от ^I don't give a fuck.^
Нещата не винаги са такива, каквито изглеждат!
na 13 s epilator
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
[b]А е какво се бърка майкати бе? Все пак бръснеш своите крака не неините...![]()
И при мен беше на 12.. а доколкото за майка ти и аз не и бях казала и с течение на времето със сигурност е забелязала понеже все още не е ставало дума за това, нищо не ми е казала, така ще стане и при теб ако пробваш!
И при мен на 11-12, ама не се бръснех.. Първо с крем (то същото де.. ) после с епилатор, и сега си ходя на кола маска когато мога![]()
А пък майка ти какво ти се бърка, ти си преценяваш.. Аз ти предлагам да не се бръснеш ами като за първи път отиди на кола маска в близкия козметичен салон..
Не боли толкова колкото казват ( зависи от нагласата )
Ами на 11-12.Първо ги бръснех сега само с епилатор.Та за майка ми...тя нищо не можеше да ми каже щото ги обръснах без да й кажа и пак я поставих пред свършен факт и тя вика "ами то като си почнала един път няма спиране" и така досега.Така че според мен не е нужно да казваш за всичко на майка си.
na 13, po4ti nqmah amamnogo qsno mahnah tva det ima6e, nikoi ne sum pitala i az
![]()
Emi na 13 godini bqh... to stana tolkoz kusno 6toto togava po4naha da mi rastat xexexina4e gi maham s epilatora koito mi podariha za minalata KoleDa
e... sa i moita mama ne dava6e v na4aloto ama az pone sam dosta nahalna i dosajdah dosajdah... i tq skloni nai-nakraq
![]()
![]()
Ami kum 13 nqkude.Az sama si re6ih,e posuvetvah se s maika mi,no tq izleze pe4ena i mi pozvoli.Malko me be6e strah otna4alo,no se okaza posle 4e nqma ni6to takova i ve4e sviknah.![]()
Всичко започва и свьршва с теб
ужасно много те обичам.
Не би останало нищо от мен
без теб ако сьм някой ден!!!
Az sym maika i imam dy6terq na po4ti 12 god.Estestweno i nie imame takyw problem.oba4e s 1 ne sym syglasna s was.Kak taka maikata ne q interesuwa dali dy6terq i 6te si maha kosmite ili ne.ta nali tq e nai blizkiqt i 4owek.wie sywetwate towa momi4e da ne pita maika si i bez towa bili krakata neini kakwo q interesuwalo maikata?Ami q si predstawete,4e i maika i kaje kakwo me interesuwa deteto mi,kogato to ne za4ita moeto mnenie.syglasna sym 4e iska da ima gladki kraka,no mislq,4e na 13 godini t.e.w 6 ili 7 klas towa e normalno.Ne mislq,4e po rano e uda4no.Ami to deteto nqma da iztarpi kola maskata i kato smqtam moje bi e 5 klas.wie kak mislite?6te se radwam da pro4eta....
abe mahash si gi i tva e ko shte pitash az moita nikoga ne sam q pitala za nishto :P apa az inache bqh na 11-12 ama to ne che imashe nqkvi kosmi de ama nali brusnato da bude ahahaha lapeshki mantalitet
т. 2, 9
аммм 13 мисля че бях...и първо с кремовете на виит не че имах нужда ама ми беше интересно как точно се действа с тях купих си и се нафляках цялата аахахаахахахахха голямо шоу....казах на мама че искам да си ги махна и тя :ми добре..нямаше против жената пък и да имаше знае,че я питам просто "формално"....
Живей живота си така, че като умреш и Дяволът да ти запали свещ!
Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен
Алберт Айнщайн
Ми за пръв път си ги махнах на 11..лятото,преди моретоВъобще не питах майка ми, просто и взех епилатора и се започнаха писъците...голям цирк беше...
![]()
На 12 бях.. и половина![]()
Никога не съм се бръснала..досега само с епилатора се оправям![]()
бях на 12-13 години...
Обичам те
до дъното на небето,
до дъното на морето
и до дъното на сърцето.