- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- На колко си сложихте сутиен???
ами на 12 някъде,мисля![]()
а иначе като бях пети клас си спомням,че докато нямаше никой в нас си слагах сутиена на мама и така си седях и си се кефех![]()
...it's the first day of the rest of your life!![]()
![]()
![]()
на 11.. гръдната ми обиколка беше 73 см![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
12-13![]()
Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...![]()
не си спомням,ама ме беше супер срам като влезнах в магазина и като почна да ме оглежда продавачката![]()
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
13![]()
на 12![]()
На 13. ( преди около месец си купих първия сутиен )
Аз от година имах нужда от сутиен, но мама твърдеше, че още съм малка и носех само бюстие. Имах един сутиен, но го носех само когато имах "ХОРЕОГРАФИЯ", защото тогава много ми скачаха гърдите.![]()
на 11 ама не помня колко беше голяма обиколката ми![]()
на 11 за гръдната обиколка нз
(sun)~{}*
на 14![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
на 11 бях като си го купих едвам го запълвах ..бях го сложила 2-3 пъти и ми стана малък ама ей така трябваше да имам![]()
na 11 ama ne si spomnqm kolko mi beshe obikolkata![]()
^ Сутиен на 13, а бюстие от по-рано-12 и половина
И не помня колко ми беше обиколката![]()
Смешно е, съгласна съм. :/Първоначално написано от `Death`Whore`
А аз сложих на 11-12. Не помня какъв номер иначе.
Сложих на 12 ..май в края на 6ти клас беше а обиколката не помня точно .. май към 80-82 см. Размера беше 75А а сега е 75Б:P
Сложих на 12 ..май в края на 6ти клас беше а обиколката не помня точно .. май към 80-82 см. Размера беше 75А а сега е 75Б:P
Oх аз от 10 и половина някъде щото си имаше материал дори доста като се има на ф предвит, че сеа са 92 гръдна а съм на 14 оф ама аз не ги искам![]()
Просто аз
12![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..