- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- На колко си сложихте сутиен???
Na 11g.Mnogo me be6e sram togava i mi be6e nqkvo gadno.Misleh,4e v daskaloto 6e mi se podigravat,no stana to4no obratnoto.A,grudnata obikolka ne q znam kolko mi e. :P
Всичко започва и свьршва с теб
ужасно много те обичам.
Не би останало нищо от мен
без теб ако сьм някой ден!!!
ми 12 или 13 не си спомням вече
az slojih na 15 i pak nqmah kakvo da sloja v nego.vse o6te sam taka,mnogo sam zle i napravo kato 4eta tuka,o6te pove4e se kompleksiram
na 10!
13 :P
Живей живота си така, че като умреш и Дяволът да ти запали свещ!
Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен
Алберт Айнщайн
Май бях на 12, ама идея си нямам колко ми е била гръдната обиколка (аз и сега не я знам).
Животът е колело, ако не завъртиш педалите няма да напреднеш!
Заповядайте!!!
На 12 бях... обиколката ми беше 78 а сега е 84![]()
12, no nqmam predstava kolko e bila![]()
I am the owner of nowhere land
Queen of the castle that’s made of sand
Staring in front of the universe
Maybe someday I’ll be someone else
I’m sure I’ll do it, but till’ that day
Here on my star I am just a castaway
Началото на 7-ми клас тоест 13(на колкото съм и сега) Обиколката ми е...не знам точно, към 75 е![]()
на 13,когато си сложих обиколката ми беше някъде към 88късничко,ама преди тва ходих само с бюстиета..ама че съм била глуппавва
![]()
на 14 мисля![]()
Обичам те
до дъното на небето,
до дъното на морето
и до дъното на сърцето.
ей браво бе всички на 13 - 14 че и по рано сте сложили сутиен аз на 13 още няма с какво да го запълня...
На 12 ... или 11 не помня ...
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
na 13 nqkade a pak gradnata si obikolka ne sam q merila 6tot to nqma6e mnogo xixi![]()
![]()
I'm Not EmO, I'm JusT a TeEnAgeR!!!
за обиколкатане помня
![]()
но сложих сутиен6 клас
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ами на около 11
На 12 бях. Обиколката не я помня.
миии средата на 6 клас...демек 12/13...не помня точно дали беше преди рд-то ми или след това...![]()
Na 12 no opredeleno si imah kvo da sloja v nego![]()
da i as taka,zashtoto opredeleno ima i takiva,koito sa go sllojili pana 12 ama nqma kakfo da durji...prosto e taak za gazariqta...DeziRe^ Пуснато на: 26.02.1 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Na 12 no opredeleno si imah kvo da sloja v nego
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
Ami nqkade 6-ti, 7-mi klas.A obikolkata...mi to togava mai ne sam q merila![]()