.

Виж резултатите на анкетата: Прави ли ви форума известен с вашето участие?

Гласували
14. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Немисля, само се излагам тук...

4 28,57%
  • Хе хе! Естествено, че добивам някакъв вид популарност, но надали ще ме познае някой на улицата

10 71,43%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Според вас...

Според вас...
    Прави ли ви форума известни до някаква степeн? Мислите ли, че ставате популярни с активното си участие тук? Мислите ли, че един вид трупате уважението на хората или само се излагате?
    Който каквото иска да си смята за темата. Ако му е тъпа и не му допада да не отговоря. Просто бях любопитен да разбера вашата гледна точка...

Мега фен
    Номинирали са ме няколко човека, следователно ставам известна. Дали се излагам...на места, но не ми пука.

Повече от фен
    Не мисля, че ставам известна, още повече, че съм нова, но предполагам, че по-старите юзъри, които отдавна са си пуснали корени тук си се знаят един друг Веднъж ще флуудиш, друг път ще постнеш нещо смислено или пък ще се изложиш...едва ли само активното участие прави впечатление, по-важно е с какво участваш, какво пишеш...а уважение от хората със сигурност можеш да спечелиш, по-точно поне някакви симпатии или обратното...

Re: Според вас...

Цитирай Първоначално написано от Kypa©
    Според вас...
    Прави ли ви форума известни до някаква степeн? Мислите ли, че ставате популярни с активното си участие тук? Мислите ли, че един вид трупате уважението на хората или само се излагате?
    Който каквото иска да си смята за темата. Ако му е тъпа и не му допада да не отговоря. Просто бях любопитен да разбера вашата гледна точка...
    Не мога да кажа дали придобивам известност. Това ще го преценят другите.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    много е тъпо да придобиваш известност в някакъв форум. ебаси
    алелуя.

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    амииииии пич това е форум...
    тук се пишат мнения, водят се дискусии, оказва се помощ...

предполагам, че никой не го прави за да е известен...
    някой се излагаме, други пишат яки мнения, но все пак...

делението е по- скоро на полезни юзъри и на други...
    да,съгласна съм
    нали за това е форум

Мега фен Аватара на machoka
    Имам къде да ставам известен. Форумите са последното място, където търся популярност.

Guest
    Форумите са за това да се заяждаш безпочвено и да дразниш останалите юзъри. За жалост тука вече не останаха хора за дразнене.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    доста тъпо ми се струва факта да търсиш популярност един вид във форум
    това пък никога не бих го правила ..
    има други места,където можеш да го правиш това ..
    а и какво .. тъпо е да си виртуално популярен
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...
    ооо да...мнооого съм известна...вече ме спират по улиците и ми искат автографи... глупаво е да се мислиш за известен след като целта ти тук не е да се фукаш,а чисто и просто да даваш съвети на хората...
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

Голям фен
    Град
    София
    И даже да те уважат в някой форум,нищо не се печели с това уважение.
    Ако те уважават в реалния свят си е голямо нещо,но никога не ми е звучало кой знае какво да си популчрен в някъв сайт
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Повече от фен
    Ако исках да съм известен във форумът сега щях да имам 3000 мнения,да участвам във всяка форумна игра и да отговарям на всяка отворена тема където може и да се мине само с 1 мнение...Не...не ми е притрябвало...просто изказвам мнение...когато има нужда смятам...дали е така...кой знае...\/

Повече от фен
    Град
    Somewhere... In Da Middle Of Nowhere...
    Форумен пич = Много кууул

Абе вие сте побъркано съсловие
    [/b]

Nymphetamine
    Nymphetamine Girl...

Фен Аватара на SickBoy
    Град
    Леко вдясно от Господ
    Абе аз и така съм си известен.напишете Sickboy в гугъла и дайте само страници на български и глейте кво става просто
    You know, we always called each other good fellas. Like you said to, uh, somebody:You're gonna like this guy. He's all right. He's a good fella. He's one of us. You understand? We were good fellas. Wiseguys.

Цитирай Първоначално написано от SickBoy
    Абе аз и така съм си известен.напишете Sickboy в гугъла и дайте само страници на български и глейте кво става просто
    Действително в гуугала има доста за SickBoy

Голям фен
    Град
    SF
    pak 6e pohvalq sickboy za avatara,toq film rulira.ina4e po temata...kype bate kakva populqrnost be ti seriozno li?tva da ne e star akademi...

Цитирай Първоначално написано от justinsfhc
    pak 6e pohvalq sickboy za avatara,toq film rulira.ina4e po temata...kype bate kakva populqrnost be ti seriozno li?tva da ne e star akademi...
    разбирасе, 4е не, но както още в началото на темата се аргументирах - просто ми е интересна чуждата гледна точка! И в интерес на истината аз само се излагам тук! :P

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    ami ne mislq 4e nqkoi trqbva da stava po izvesten vuv pisaneto na foruma,mislq 4e tuk e mqsto da se okazva pomo6t ane ne za da se prai6 na po golqma rabota(i da stava6 po izvesten)

Супер фен
    da be napravo 6te stana izvesten i posle 6te me davat i po tv-to nali ai stiga gluposti

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Смисълът на форума не е да си известен,а да:
    1.помагаш на другите
    2.те да помагат на теб
    3.да разменяте информация
    4.да се забавляваш
    има и други значения,но те са второстепенни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми