- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Според вас...
Според вас...
Прави ли ви форума известни до някаква степeн? Мислите ли, че ставате популярни с активното си участие тук? Мислите ли, че един вид трупате уважението на хората или само се излагате?![]()
Който каквото иска да си смята за темата. Ако му е тъпа и не му допада да не отговоря. Просто бях любопитен да разбера вашата гледна точка...![]()
Номинирали са ме няколко човека, следователно ставам известна. Дали се излагам...на места, но не ми пука.![]()
Не мисля, че ставам известна, още повече, че съм нова, но предполагам, че по-старите юзъри, които отдавна са си пуснали корени тук си се знаят един другВеднъж ще флуудиш, друг път ще постнеш нещо смислено или пък ще се изложиш...едва ли само активното участие прави впечатление, по-важно е с какво участваш, какво пишеш...а уважение от хората със сигурност можеш да спечелиш, по-точно поне някакви симпатии или обратното...
Не мога да кажа дали придобивам известност. Това ще го преценят другите.Първоначално написано от Kypa©
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
много е тъпо да придобиваш известност в някакъв форум. ебаси![]()
алелуя.
да,съгласна съмПървоначално написано от exploitedteen
нали за това е форум![]()
Имам къде да ставам известен. Форумите са последното място, където търся популярност.
Форумите са за това да се заяждаш безпочвено и да дразниш останалите юзъри. За жалост тука вече не останаха хора за дразнене.
доста тъпо ми се струва факта да търсиш популярност един вид във форум![]()
![]()
това пък никога не бих го правила ..
има други места,където можеш да го правиш това ..
а и какво .. тъпо е да си виртуално популярен![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
ооо да...мнооого съм известна...вече ме спират по улиците и ми искат автографи...глупаво е да се мислиш за известен след като целта ти тук не е да се фукаш,а чисто и просто да даваш съвети на хората...
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
И даже да те уважат в някой форум,нищо не се печели с това уважение.
Ако те уважават в реалния свят си е голямо нещо,но никога не ми е звучало кой знае какво да си популчрен в някъв сайт![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Ако исках да съм известен във форумът сега щях да имам 3000 мнения,да участвам във всяка форумна игра и да отговарям на всяка отворена тема където може и да се мине само с 1 мнение...Не...не ми е притрябвало...просто изказвам мнение...когато има нужда смятам...дали е така...кой знае...\/
Форумен пич = Много кууул![]()
Абе вие сте побъркано съсловие[/b]
Nymphetamine
Nymphetamine Girl...
Абе аз и така съм си известен.напишете Sickboy в гугъла и дайте само страници на български и глейте кво става просто
You know, we always called each other good fellas. Like you said to, uh, somebody:You're gonna like this guy. He's all right. He's a good fella. He's one of us. You understand? We were good fellas. Wiseguys.
pak 6e pohvalq sickboy za avatara,toq film rulira.ina4e po temata...kype bate kakva populqrnost be ti seriozno li?tva da ne e star akademi...
da be napravo 6te stana izvesten![]()
![]()
i posle 6te me davat i po tv-to nali
ai stiga gluposti
![]()