.
Затворена тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Guest

purvi put pri analniq seks

abe kakva e taq duma 'klizma' f smisul ne 4e ne znam kvo zna4i ami e tupo.... naistina li e nalojitelno da si go pravq predi analniq sex (6te mi bade za pruv put)?
    i molq vi se da se obajdat hora koito NAISTINA imat opit

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    нямам опит,но ще пиша по темата
    не е наложително,но е ДОСТА препоръчително
    не искаш да стане некъв ужасен гаф,нали?
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Фен Аватара на SickBoy
    Град
    Леко вдясно от Господ

Re: purvi put pri analniq seks

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    abe kakva e taq duma 'klizma' f smisul ne 4e ne znam kvo zna4i ami e tupo.... naistina li e nalojitelno da si go pravq predi analniq sex (6te mi bade za pruv put)?
    i molq vi se da se obajdat hora koito NAISTINA imat opit
    кажи ми,че си момиче просто
    You know, we always called each other good fellas. Like you said to, uh, somebody:You're gonna like this guy. He's all right. He's a good fella. He's one of us. You understand? We were good fellas. Wiseguys.

Guest
    da momi4e sam, sry zabravih da otbeleja

Guest
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    нямам опит,но ще пиша по темата
    не е наложително,но е ДОСТА препоръчително
    не искаш да стане некъв ужасен гаф,нали?

mi zatva pitam hora koito sa praktikuvali da mi kajat te kak sa napravili

mi zatva pitam hora koito sa praktikuvali da mi kajat te kak sa napravili
    Ми постави се на мястото на момчето и ще знаеш какво да правиш

А клизмата всъщност е нещо като машинка за промиване и цялостно почистване на дебелото черво и стомаха.Мушка се отзад..в тоалетната. Не мисля, че би трябвало да се прави преди анален!

Еми за гаф какво да ти кажа, на теб ако ти е за първи път може би трябва да се замислиш само за болката.Проблема е ако на него му е за първи път, тогава вече има и много други неща за които да се притесняваш. Аз никога не съм ползвал но продават някакви бебешки масла за мазане ( в случая за смазване ) така мисля че ще стане по-лесно ако и на двамата ви е за първи път пък и болката няма да е толкова голяма. А за клизмата ... никогане съм правил на моите момичета и гафове не са ставали, просто знам че не трябва да се вади рязко. Успех

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    Цитирай Първоначално написано от PLAYA
    Еми за гаф какво да ти кажа, на теб ако ти е за първи път може би трябва да се замислиш само за болката.Проблема е ако на него му е за първи път, тогава вече има и много други неща за които да се притесняваш. Аз никога не съм ползвал но продават някакви бебешки масла за мазане ( в случая за смазване ) така мисля че ще стане по-лесно ако и на двамата ви е за първи път пък и болката няма да е толкова голяма. А за клизмата ... никогане съм правил на моите момичета и гафове не са ставали, просто знам че не трябва да се вади рязко. Успех

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО е да има смазка някаква иначе момичето много ще го боли,а и за момчето ще е по-трудно да го вкара...За клизма едва ли е наложително,просто всичко трябва да става адски внимателно ,да не говорим пък първия път....Важно е момичето да е отпуснало максимално аналните мускули и според мен най-удобна е кучешката поза...Поне така казват...Някои казват , че е добре когато момичето е отгоре ,за да може да контролира , но мисля че ако приятелят ти и друг път е правил анален секс е по-добре той да поеме нещата ,а дано няма нужда и от клизма.. Той просто трябва да е много внимателен...Да се движи бавно понеже знаеш,че в анала няма естествена смазка...Ето затова ще използвате някакви овлажнители...Но да са на водна основа,защото ако го правите с презерватив (което е СТРОГО препоръчително с цел да се избегнат инфекциите) един овлажнител на мастна основа може да повреди презерватива...По мое лично мнение ако приятелят ти е внимателен и знае какво прави няма да има нужда от клизма...Ааа и също преди да вкара пениса си може да обработи малко мястото с пръст(ако не го е много гнус разбира се ) за да привикнеш с това,че имаш нещо ново пъхнато "там" Пък и да се отпуснат мускулите ти Ай успех и дано ти е хубаво... Aaaa и още нещо да го вади ааадски бавно и внимателно и постепенно ,защото иначе 100% ще стане белята

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Фен
    Град
    sofia
    ami da ti kaja pri purviqt put koga pravih analen sex boleshe neveroqtno mnogo...ama to posle se svikva i pri sledvashtite puti ne boli daje e mnogo priqtno,po bezbolezneno 6te e ako izpolzvash nqkakuv lubrikant!a klizmata ne e zadaljitelna no e prepora4itelno da se napravi zashtoto se polu4ava vakuum i moje da stane izdunkata

Guest
    mersi mnogo na vsichki
    mda, za purvi put shte mu byde i na nego v analniq seks no toi e opravno mom4e i 6te se spravi

pak blagodarq za sadeistvieto

Фен
    Град
    Plovidv
    a vij posle moe da kaesh kvo e syanalo bolqlo li e, huavo li tie bilo...naakala li si se ::P) tuka sme se hora s chuvstvo za humor i she te razberem :P

Мега фен Аватара на machoka
    mersi mnogo na vsichki
    mda, za purvi put shte mu byde i na nego v analniq seks no toi e opravno mom4e i 6te se spravi

pak blagodarq za sadeistvieto
    Пак заповядай

Темата приключи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си