.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36
    m1l4aliva
    Guest

Vqrno li e,4e nai-umnite hora m1l4at?

Az taka s1m 4uvala..4e po-umnite ne im se otvarq mnogoustata,ami pove4e mislqt i deistvat-a tezi,na koito im lipsva dostat14no ak1l,mnogo plqmpat. Obiknoveno tezi,mnogo govore6tite,govorqt prostotii prez pove4eto vreme.. Vie na kakvo mnenie ste?

Повече от фен
    Мнението ми е че си от ония дето са толко тъпи че нямат какво да кажат . Комуникативността е изключително важно качество от която и да е гледна точка, а мълчаливците са преди всичко загубеняци.

Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
    мерцедеси само, мерцедеси само,
    лъскави и черни нови и модерни,
    мерцедеси мамо мерцедеси мамо.

Мега фен Аватара на machoka
    Не е вярно.

И все пак мълчанието е символ на мъдрост, но доста остарял. Ораторите са доста интелигентни хора, доказващи високия си коефициент именно с много говорене.

Мега фен Аватара на RoyTheReaper

Re: Vqrno li e,4e nai-umnite hora m1l4at?

Цитирай Първоначално написано от m1l4aliva
    Az taka s1m 4uvala..4e po-umnite ne im se otvarq mnogoustata,ami pove4e mislqt i deistvat-a tezi,na koito im lipsva dostat14no ak1l,mnogo plqmpat. Obiknoveno tezi,mnogo govore6tite,govorqt prostotii prez pove4eto vreme.. Vie na kakvo mnenie ste?
    nqma takova ne6to. razgovorlivostta i intelekta ne sa zaduljitelno svurzani.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Не е вярно.

И все пак мълчанието е символ на мъдрост, но доста остарял. Ораторите са доста интелигентни хора, доказващи високия си коефициент именно с много говорене.
    Може би, може да си най великия дървен философ ама като ми седиш като пукал няма много файда от безмерния ти интелект.

'Дървеният философ' няма да ти каже нищо в прав текст. Ще ти каже 2 думи, ще ти загатне нещо, от там нататък сам му тълкувай думите.

Мега фен
    Мълчаливостта не е задължително липса на акъл или проявление на такъв. И все пак не може да не общуваш с абсолютно никой...човек е "социално животно", както е казал Аристотел. Но човек може просто да седи и да слуша другите...или да не иска да говори пред повечето хора. Или да се притеснява.

Повече от фен
    Град
    Burgas
    mne ne mislq.ako si umen t'va zna4i 4e zne6 mn ne6ta i vinagi ima kaji re4i za kakvo da govori6.ne si otvarq6 ustata moje bi kogato smetne6 4e prosto nqma smsyl v dadena situaciq da go pravi6.verno 4e ima i mn typi deto verno mn gluposti govorqt,no t'va ne e predpostavka.te daje typite pove4e myl4at za6toto ne se se6tat kakvo da kajat ili sa tolkova ograni4eni 4e ne mogat da govorqt za ni6to ili samo za nqkvi banalni i travialni temi .

LovE,PeAcE 'n' HarMonY

Фен Аватара на SickBoy
    Град
    Леко вдясно от Господ
    ми не е вярно.Ти знаеш ли колко ебати тъпите хора познавам,дето само мълчат...
    You know, we always called each other good fellas. Like you said to, uh, somebody:You're gonna like this guy. He's all right. He's a good fella. He's one of us. You understand? We were good fellas. Wiseguys.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от one_touch
    mne ne mislq.ako si umen t'va zna4i 4e zne6 mn ne6ta i vinagi ima kaji re4i za kakvo da govori6.ne si otvarq6 ustata moje bi kogato smetne6 4e prosto nqma smsyl v dadena situaciq da go pravi6.verno 4e ima i mn typi deto verno mn gluposti govorqt,no t'va ne e predpostavka.te daje typite pove4e myl4at za6toto ne se se6tat kakvo da kajat ili sa tolkova ograni4eni 4e ne mogat da govorqt za ni6to ili samo za nqkvi banalni i travialni temi .
    Според мен глупавите хора говорят повече, за да привличат внимание. Човек може да има адски много неща да каже, но да няма смисъл, както ти каза.

Да сте чували, че 'някои неща трябва да останат недоизказани'?

Повече от фен
    Безсмисленото плямпане също е елемент от характера на простака. Великия човек е този който знае какво и кога да каже, и така да го каже че другите да мълчат и да мигат на парцали.
    Пс мачока тука при мене има един твой познат човек който иска да ти каже нещо .

Цитирай Първоначално написано от Oyama
    Безсмисленото плямпане също е елемент от характера на простака. Великия човек е този който знае какво и кога да каже, и така да го каже че другите да мълчат и да мигат на парцали.
    .. да го казва бре

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    "По-умният отстъпва" - това мисля че може да се тълкува и като "По-умният си замълчава"

Голям фен
    Град
    SF
    ako si dostatu4no tup/a da ne moje6 da vurje6 dve prikazki 6te mul4i6,kvo drugo ti ostava.drugiqt variant e da si bezobrazno sramejliv/a

Цитирай Първоначално написано от machoka
    Цитирай Първоначално написано от Oyama
    .. да го казва бре
    Що става ве фатмак ?

О, мацка, тая тема не е за теб

Еби му го у темата, ажи са що редиту тука из фоумното?

Умните хора не мълчат! Те действат!

frozen_heart
    Guest
    Vij sq-sqkvi hora gi ima-m1l4alivi i ob6titelni..zatvoreni i po-nahakani. Tova,4e nqkoi ne ob6tuva mnogo ne ozna4ava,4e nqma dostat14no ak1l,ami prosto e po-sd1rjan,ili p1k tva,4e govori mnogo ne go pravi t1p. Govor1t ne e prqko sv1rzan s ak1la,makar 4e to4no toi e izraz na v1zmojnostite ti. No moje prosto da si tv1rde svenliv i da ne moje6 da govori6 s nqkogo-tva ne te pravi t1p,nito umen. No za men po-nahod4ivite hora sa po-prikazlivi,no znaqt to4no kakvo da kajat,a ne izr1svat gluposti ne na mqsto.

Повече от фен
    Град
    Somewhere... In Da Middle Of Nowhere...
    Ми, както и да го погледна, мълчат тези, които ги е страх да изкажат мнение. Това не е никакво качество! И кво - да седиш и да се примиряваш с всички около теб, е хубаво? Това е глупава поговорка, създадена от човек, който никога не е изказвал мнението си.

Nymphetamine
    Nymphetamine Girl...

Мега фен
    Да приемем, че ти си средно интелигентен човек и се оказваш в компанията на глупави хора. След като знаеш, че те няма да разберат какво им говориш, има ли смисъл да говориш?
    Или пък ако не си запознат по някоя тема, нужно ли е да говориш глупости по нея? Да попиташ - да, но да плямпаш...

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    мълчат страхливците.
    тия които дори и да нямат кво да кажат, и пак дърдорят леко простеят.
    в златната среда е истината - да знаеш кога и какво да кажеш.
    алелуя.

Голям фен
    Град
    Compton
    Цитирай Първоначално написано от justinsfhc
    ako si dostatu4no tup/a da ne moje6 da vurje6 dve prikazki 6te mul4i6,kvo drugo ti ostava.drugiqt variant e da si bezobrazno sramejliv/a
    има нещо вярно

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Ами...тва да си умен и интелигентен е различно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си