- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Vqrno li e,4e nai-umnite hora m1l4at?
Кои са НАЙ-УМНИТЕ хора...Бахти въпроса...
Не е зададен както требва и затва не получава качествени отговори...
Мълчанието е признак на мъдрост...ок..
И не забравяйте,че тва е по-обширно..не стаа въпрос за разговори между некви тийнове..ква мъдрост...
Тва е приказка,която не се прилага в ранен етап от живота..се пак става въпрос за мъдрост,нали?...
А..най-умни хора...Comeee on.....!?!
ne misq,4e e mn pravilno da se kaje,4e umnite hora sa mal4alivi.Az sam na mnenie,4e umnite hora govorqt samo togava,kogato imat kakvo da kajat,a ne prosto da bra6tulevqt nqkakvi gluposti!![]()
Can you remember remember my name
As I flow through your life
A thousand oceans I have flown
And cold spirits of ice
All my life
I am the echo of your past
ако човек е достатъчно умен ще знае, че това, да не спира да плямпа не е символ на много акъл. колкото е по-умен човек толкова по-малко думи му трябват. има е нещо друго. тези, които парадират с някакви способности - каквито и да са те, обикновено се оказва, че им липсват.
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
Mi mai e vqrno.
![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Не е вярно, че си мълчат през цялото време. Вярно е, че знаят кога да го направят.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
ми аз требва да съм някъв супер тъп щото почти не млъквамПървоначално написано от m1l4aliva
![]()
2 т. системно
Умния човек според мен знае в кой момент му е от полза да замълчи и в кой не![]()
Когато умният човек говори, значи знае какво, кога и как да каже...а когато мълчи, явно ситуацията го изисква от негоНо това са някакви общи определения...със сигурност не важат за всеки човек
![]()
всеки е индивидуален...т'ва е..![]()
Su6testvenoto e nevidimo za o4ite..