- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- “Остани”
Прибра се уморена, уморена да се чувства отхвърлена. Отново бе дала всичко от себе си, цялото си сърце, цялата си любов и отново остана сама и неразбрана. Навън нощният мрак сякаш бе вплел в прегръдката си целия свят и въпреки животът, който кипеше в съботната вечер, градът
Hoy volv
Za poreden pat moga da kaja 4e vsi4ko,koeto pi6e6 e mnogo hubavoProdaljavai v sa6tiq duh
![]()
Кво да кажа?!То просто думите са излишни.Великолепно е![]()
naistina pishesh mn hubavo pozdravleniq![]()
съчинение по картинка ли е това ? ще кажа ,че е готино колкото да ти завиждат хората![]()
Armin van Buuren - A State of Trance 328 (2007)
napravo ostanah bez dumi...mn e krasivo i 4uvstveno
mnogo e hubavo...
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
tapo!
Super e!{{{}}}}Prodaljavai taka molq te!![]()
[b][i]Les larmes qu'on s'efforce de cacher sont toujours les plus sinc
mn e hubavo...opredeleno ima6 talant.
produljavai samo taka!![]()
*JiV0Ta n3 s3 m3rI s bR0q vDi6vAnIq,k0it0 PrAvIm,a s m0m3ntIt3,k0it0 SpiRaT dUha nI!!!*
Mersi za silnite dumi otnovo i otnovo, no az ne beh iskala da prodaljavam taka, pone ne i kogato sedna i pisha neshto podobno, da sam go prejivqla predi broeni minuti...![]()
Hoy volv
???? kakvo iskash da kajeshПървоначално написано от Azlan
Hoy volv
Ne obra6tai vnimanie!Vinagi 6te ima kritiki!Първоначално написано от air_soul
![]()
[b][i]Les larmes qu'on s'efforce de cacher sont toujours les plus sinc
Страхотно е ... такмо както се чуствам в момента ...
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Gordost i predras1daci rqpa da qde !
da kritikite sa hubavo neshto ;] te te karat da se razvivash zatova iskam da se obosnove da vidq greshkata si prez negovite o4iПървоначално написано от ^Kiss_of_the_Sun^f
Hoy volv
Ne mislish li, 4e ponqkoga 4ovek ima nujda da zapazi kapkata gordost, koqto mu e ostanala, a i mislq 4e razkaza qsno se kazva,4e dori i da prestapi gordostta si nqma da ima smisal.A ne smqtam, 4e sam 4ovek s predrazsadaci, za da pisha taka. No vseki si ima li4no mnenie.Първоначално написано от Jessika_MG
Hoy volv
както и всички останали разкази които пишеш :P :P страхотно еПървоначално написано от LP_girl_14
![]()
![]()
евала
![]()
f@nt@zi@