.
Затворена тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: nemski re4nik

pomognete
    Guest

nemski re4nik

nqkoi moje li da MI dade link otkade da si svalq ili otkade da polzvam online re4nik ot nemski na balgarski molq vi pomognete speshno e

Супер фен
    So never mind the darkness
    We still can find a way
    'Cause nothin' lasts forever
    Even cold November rain...

pomognete
    Guest
    ako nikoi nemoje da mi dade nemski re4nik no znae nemski shte go pomolq da mi prevede texta
    Aber es gibt immer noch ein Unterschied,ob man in London lebt oder in Prag,in Rom oder in Paris oder in Br

Фен
    Град
    Велико Търново
    Все още има разлика, дали човек живее в Лондон, или в Рома или в Париж или в Брюсел(не знам дали има такъв град), града, който човек често нарича европейска столица. Брюсел е столицата на Белгия, но няма белгийски език. В северната част на Белгия се говори холандски, в южната част - френски. Една малка група от хора в източните части говори немски. Когато кралят държи реч, той използва всички езици. В основното училище от 3 клас се преподава чужд език, това означава, че някои учат холандски, други френски. Учебният час започва в 8:30 и завършва в 15:30 часа. Учениците се хранят за обяд в училище. Родителите трябва да плащат обяда. Учебниците и повечето уч. средства са безплатни.

Имаш грешки

Фен
    Град
    Велико Търново
    ама съм тъп... хаха не знам градовете много много, Roma е РИМ, ще се самоубия, голям срам...

Фен
    Град
    Велико Търново
    надявам се да съм ти помогнал и да съм бил бърз с отговора, между другото уча немски от година и половина ама еее... адски як език! Мисля да продължа с него...

Фен
    Град
    Велико Търново
    аа.... и моля, не ми се смейте за градовете

pomognete
    Guest
    mn mn mn mn ti blagodarq

Цитирай Първоначално написано от pomognete
    mn mn mn mn ti blagodarq
    С този отговор считам темата за приключена!
    Благодаря!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си