.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Мега фен
    Но тя не е пациент, а е дете и майка И е неин настойник...

Фен
    Град
    Sofia
    off tq e edin vid pacient kogato mi praviha snimka na drobovete lekara znae6e 4e pu6a no ne kaza a kato se ima predvid 4e ba6ta mi e lekar i toi taka 4e tiho!!!!
    Do Adminite: VIE STE PI4OVE!!!!

NIKOI NE UMIRA DEVSTVEN JIVOTA NAEBAVA VSI4KI!!!!!!!!!!!!!!!!
    ZA KAKVO DA HODQ NA POGREBENIETO NA NQKOI KATO TOI POSLE NQMA DA DOIDE NA MOITO!!!
    RAZBERE6 LI JENITE ZNA4I SI GENII!!!!

Мега фен
    Защо всички живеят, за да са груби и да обиждат? Просто написах какво мисля. Това, че лекарят ти е бил познат и се е съобразил с това, не значи, че по принцип е така.

Фен
    Град
    Sofia
    Of kolko si zle ne sum iskal da te obidq i lekarq ne mi e bil poznat izob6to a e kolega na ba6ta mi se6ta6 li se sori ako si se obidila ne6to.
    Do Adminite: VIE STE PI4OVE!!!!

NIKOI NE UMIRA DEVSTVEN JIVOTA NAEBAVA VSI4KI!!!!!!!!!!!!!!!!
    ZA KAKVO DA HODQ NA POGREBENIETO NA NQKOI KATO TOI POSLE NQMA DA DOIDE NA MOITO!!!
    RAZBERE6 LI JENITE ZNA4I SI GENII!!!!

Мега фен
    Много се нервиш. По принцип когато ми кажат да мълча, се обиждам. И не всички лекари са на страната на детето в подобен случай. Има и големи кучки...

Повече от фен
    Град
    V surceto na MARIO
    mersi na vsi4ki koito u4astvaha

Цитирай Първоначално написано от California
    Цитирай Първоначално написано от SneJna_
    kvi ste mi tapi4kiii..zna4i..6te ti vzima ot tebe sekret..i ako ti pravi pregled a ne samo sekret 6te ti sloji spektulom..ako ne iska6 maika ti da razbere kaji 4e te e sram ot neq i da ne bade s tebe v kabineta..a drugoto za maika ti..zna4i ginekologa ima pravo da i kaje 4e ne si devstvena za6toto nqma6 18 no ako tq ne popita nqma da kaje
    АКО БЕШЕ девствена първо гинеколога няма да й слага тва нещо!Второ, лекарите нямат право да обсъждат подробностите свързани с пациентите си с външни лица!Тва го има в Хипократовата клетва!Даже някой го беше писал тва тука във форума...
    skapa maika mi e aku6erginekolog i sam q pitala to4no po toq vapros za tva nedei mi se prai na mnogo interesna i razbira6ta stavali ?!
    Не е важно дали някой говори зад гърба ми.Важното е като се
    обърна да млъкне!!

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    по-спокойно...кажи и да си прочете пак Хипократовата клетва!
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

kazah ti nedei se prai na razbira6ta i ako namekva6 ne6to za principa na rabota na maika mi si sbarkala 4oveka..momi4eto e pod 18 zatova se kazva naroditelq ako pita! za6toto roditelq e nastoinika na deteto!
    Не е важно дали някой говори зад гърба ми.Важното е като се
    обърна да млъкне!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си