.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 105
    Повече от фен
    Аз искам да живея в София...много го обичам този град, даже ми стана любим...Но това са празни илюзии и надежди всъщност. Все пак съм доволна и от родния си град

Цитирай Първоначално написано от Death^Forever
    Аз искам да живея в София...много го обичам този град, даже ми стана любим...Но това са празни илюзии и надежди всъщност. Все пак съм доволна и от родния си град
    И какво толкова те кефи в този град?

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Повече от фен
    Град
    where nothing can touch me
    Az pak iskam da jiveq v Las Vegas.

Голям фен
    Град
    United We Love You
    az iskam na selo pri ovcete kozite i emo ahahahahahhaha
    т. 2, 9

Фен
    Град
    метоживуркане ли? Ми под облаците...
    Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    mrazq da mi e gore6to, zatova predpo4itam nqkade na hladno mqsto, naprimer v planinata ili... FINLANDIQ
    Да, хубава страна определено. Всичко там е чисто,приветливо... Но нямат хубави плажове... А виж, аз предпочитам да живея на морето! Златни пясъци, Слънчев бряг...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
    Цитирай Първоначално написано от Death^Forever
    И какво толкова те кефи в този град?
    Няма нещо определено...просто ме изпълва с приятни емоции и ми напомня за някои щастливи моменти, това е, въпреки че съм ходила само веднъж

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Mi na mnogo mesta bih iskala da jiveq.Mai nai-mnogo mi se iska na nqkoi ekzoti4en ostrov,no razbira se tam da bude kato tuk-da ima mnogo magazini,diskoteki,zavedeniq i po4ti vsi4ko ostanalo.
    Samo u4ili6teto da go nqma...
    Hehe awe napravo gradut mi da be6e edin ostrov bez u4ili6te...6te6e da e raiski jivot!
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

..

в Норвегия...най-прекрасната страна

Su6testvenoto e nevidimo za o4ite..

Фен
    Град
    The spiritual black dimensions
    Искам да живея в гора и да си имам езеро до къщата.И в същото време да се намирам на 15 мин от някой мегаполис
    I am da gangsta necr0 kvlt Santa Claus!

www.thecursedpentagram.tk METAL FORUM

Фен
    Град
    Добрич
    Bih iskala da jiveq v Varna.Tova e liubimiq mi grad ot mnogo dulgo vreme.Hodila sum tam nqkolko puti i sum o4arovana ot tozi grad.Neznam sqka6 tam jivota e po dinami4en,prikliu4enski otkolkoto tuk v Dobri4. :P
    Всичко започва и свьршва с теб
    ужасно много те обичам.
    Не би останало нищо от мен
    без теб ако сьм някой ден!!!

Голям фен Аватара на Juicy_Lucy
    sofiq ili varna
    get off.

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    Bih jivqla kadeto i da e stiga na6te da gi nqma!Ama pari da ima

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    ...Златни пясъци, Слънчев бряг..
    Ти не си добре... Хубу на морето, но точно на тези две места... Всъщност ако си падаш по денонощен шум и мръсотия, може...
    Всяко място си има плюсове и минуси... На мен Варна ми харесюа, но бих искала даживея в Рим или в Доминиканската република... \/
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

az si haresvam mqstoto kade si jiveq sega no ne bih imala i nishto protiv edna vilichka na moretoee ne e zle
    Търси вдъхновение и не започвай нищо без него...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от rosskata
    Ти не си добре... Хубу на морето, но точно на тези две места... Всъщност ако си падаш по денонощен шум и мръсотия, може...
    Всяко място си има плюсове и минуси... На мен Варна ми харесюа, но бих искала даживея в Рим или в Доминиканската република... \/
    Dam, prava e rosskata!To4no tezi mesta sa gadni za jiveene.V smisal, 4e e hubavo da otide6 primerno zna po4ivka za sedmica-dve, ama da jivee6...
    Ina4e az bih iskaka da si jiveq v Ahtopol, kadeto i sega si jveq. Mnogo si mi e qko tuk, tihi4ko spokoini4ko.Ima si qki plajove i skali, a lqtoto e napravo nqma dumi!Obovavam tozi grad. Nqma koi znae kolko rabota, no e perfektno za 4asten biznes...e to e taka na vsqkade. Strahoten grad!
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

Ами много бих искала на си живея на Вакарел, при най-печените и готини приятели...Но пък много ми се ще и някъде на морето да живея, но да не е по тия курорти дето лятото е блъсканица, а примерно..Ахтопол..и т.н.
    Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.

Голям фен
    Град
    София
    v italiq

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от rosskata
    6um moje da ima samo prez lqtoto a za mrusotiq e izkliu4eno ti koga si hodila za posledno tam?! nai6 kolko pari se vlagat v teq kurorti kak 6e e mrusno?? tva sa edni ot nai-4istite mesta na koito sum bila..

Еми по принцип ми е добре да си живея и както в момента си живея. Иначе искам да живея на некъф плаж,дет има само добри хора,дет са ти приятели,да седиш просто на безлюдния плаж с твоите приятели и слушаш музика,пушиш си чадел,няма болести,няма проблеми-е тва ми е като мечта де
    One good thing about music,
    when it hits you, you feel no pain.

Стеси
    Guest
    В несебър, някъде из тихите улички на новия град.

v1v varna estestveno. imam k1smeta da jiveq tuk ot 17 godini \/
    Ако е в моите ръце, то е мое
    Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
    Ако строя нещо, то всички части са мои.
    Ако изглежда като мое, значи е мое.
    Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
    Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Цитирай Първоначално написано от fti4ka

6um moje da ima samo prez lqtoto a za mrusotiq e izkliu4eno ti koga si hodila za posledno tam?! nai6 kolko pari se vlagat v teq kurorti kak 6e e mrusno?? tva sa edni ot nai-4istite mesta na koito sum bila..
    Tам съм средно по 4 месеца на година... Там бачкам лятото, последно ходих преди месец...
    Ако ходиш там на почивка, няма да видиш мръсотията и мизерията толкова добре...
    Да не говорим за строежите- те са еднакво шумни и лятото, и зимата! Като казвам шум имам предвид най-вече тях ... Говоря за Златните най-вече, но ходих и на слънчев бряг и там е същата работа...Парите ги влагат в огромни хотели, заради които изсичат и малкото дървета... И около луксозните хотели са препълнените контейнери за боклук. По улиците е пълна мизерия, има дупки и боклуци, а сергиите са повече от туристите.
    И на всяка крачка някой те дърпа за нещо... Честно казано не бих отишла на такова място на почивка...

Мога да те попитам кога за ПЪРВИ път беше там... Преди 10ина години на златните беше страхотно
    местенце... После лека- полека се превърнаха в шумно и мръсно бунище...
    През лятото във Варна е далеч по-чисто(не говоря за крайните квартали естествено... )
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

в Ямайка.. \/

Супер фен
    Град
    Baaaah! Vsi4ki sa pisali "In Hell"! E, kak ne sme se zasi4ali?!
    Iskam v Norvegiq! Moje i v Ispaniq...
    Iskam i vila v Sozopol! I v Kavarna!
    Me4ti, me4ti...

A kato govorim za realni ne6ta iskam v Kr. plqna, pisna mi ot 6ibaniq centur.

I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...

Голям фен
    Град
    София
    rosskata mi tam sum hodila minalata i po-mainalata godina i mnogo mi haresa.. no az ne na po4ivka mi samo sum minavala za malko.. zaivisi ot kakva gledna to4ka gleda6.. ti ot koi grad si? ako e nqkoi 4ist qsno 6to tam ti se vijda mrusno.. ama az sum ot sofia i tuka e super mrusno i kato naprai6 sapostavka vsqko drugo mqsto ti izglejda po-4isto.. no vupreki tova pak si poddurjam mnenieto 4e e 4isto ne za6toto tuka e mrusno.. te kofite za kvo sa? da si izhvurlq6 boklucite tam a ne po ulicite..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си