- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Piercing Mania
http://cgiexp.com/quotes/piercing-mania.html
Tova bihte li si go napravili?Az li4no NE![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
На това му се вика мазохизъм.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Леле леле леле леле!
![]()
Ooo, ne!
V nikakuf slu4ai, ujasTno e, grozno e, da ne govorim kfi belezi ostavat posle!!!
До непросветеното момиче над мен:
Това е временен пиърсинг. Слага се и след няколко дни се маха. И няма да останат белези. Аз имах пиърсинг около 4-5 часа, махнах го и белег няма никакъв. Да не говорим, че има мехлемче за белези...
И има такава тема, детенце!
на това сладурчета, му се вика пиърсинг-корсет, и преди време имаше такава тема=)
и освен това е временен пиърсинг - прави си предимно на конкурси например. стои малко временце и се маха. всъщност това са едни най-обикновени пиърсинги. само дето са малко повече.
и е много красиво.точка.
алелуя.
С риск да повторя горните две мнения и да повторя и себе си, ще се изкажа по темата (макар че вече имаше такава).
Красиво е. Не е извратено.
Специално на тези, с изключение на първата снимка, има нещо, което не ми харесва. Прекалено дебели са панделките и някак си се губи грацията. Макар че и те ми харесват.
Абе пиърси да има![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Жестоко е!
Искам и аз тЕкофу![]()
I'm a nightmare,a disaster
That's what they always say
I'm a lost cause,not a hero
But I'll make it on my own
I've gotta prove them wrong
Me against the world
It's me against the world
Да, бих си напеавила такова, готиното е че е временен пиерсинг и няма белези след това...=)![]()
Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.
бих си направила такъв на ръката по някой фестивал
виждала съм ги и преди и както казаха преди мен това си е временен пиърсинг и няма нищо лошо![]()
"Целувка за лека нощ"
И мене много много ме радваПървоначално написано от snooppy_f
![]()
I Don't Like The Drugs,But The Drugs Like Me!
Abuse me..use me..pierce me..cut me..kill me..fuck me!Do what do u want,but stay with me!
готино е!обаче това отстрани на първата снимка бих си го направила временно.а на гърба...не знам..по-малко ме кефи...може би наистина защото панделките са дебели![]()
ссупер готино е,особено 1вия пик е върха..значи с 2 ръце За,бих си направила
Определено бих си направила пиърсинг-корсаж. Лошото е, че е временно, а аз искам цял живот. Но то създава много проблеми! А за такива мамини детенца като теб... Дано не разбереш какво е пиърсинг/татос, щото ще уревеш цяла София!
Nymphetamine
Nymphetamine Girl...
daaaaaaaaaaaaaaa i menПървоначално написано от JoInTcHe
ama mnooooooogooooo
awe hora za kolko vreme sa i kade se pravqt znaete li :P
mnogo me kefqt i sam navita da si napravq ot dosta dalgo vreme :P
правят се по фестивали
ВРЕМЕНЕН ПИЪРСИНГ Е
предполага се че ще е 20-25 лв на обеца
"Целувка за лека нощ"
spored men e krasivo no da se nosi za po dulgo vreme ... ne bih si napravil takova ne6to a i mai na momi4e po dobre 6te sedi takova ne6to ...
eleonor4e 6to puska6 temi po vuprosi ot koito si nqma6 i gram ponqtie.ako vzeme da ti popadne nqkude material za stretchers ili implanti sigurno totalno 6e se 6a6ne6
Щом е временно бих си направила...какво толкова - малко разнообразие...какви илюзии само![]()
Кефите се, че е временно...обаче дали си струва човек да изтърпи такава болка заради прищявка за 1 ден?
Болката е отделен въпрос, повечето биха я изтърпяли щом все пак ги кефи как изглежда, пък дори и за ден...Щом желанието е силноПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
не е за един ден а за 1-2![]()
болката си струва според мен
кога иначе ще може да имаш такова нещо на себе си?
като станеш на 50 ли?
според мен всичко което ни харесва трябва да се опита
болката се преживява,идва и си отива
"Целувка за лека нощ"
Болката се преживява, но ако ти правят 16 дупки например...накрая ще се побъркаш. А по тялото е опасно да се дупчи човек.