- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- KAKVA MUZIKA NAI VI KEFI
MEN NAI MNOGO ME KEFI RAPA A VAS![]()
![]()
SEX,BASKET
Trance, GOA , Psy, Ambient
rusnacite pravqt hubava muzika na tav menie sam ot skoro ot kakto se vlubih vuv faktor2 i Dj Slon :P
inache haresvam mn gracka muzika osobenno grackite baladi lubimata mi e t.e dve sa: soma mu i akrobato![]()
Обичам те
до дъното на небето,
до дъното на морето
и до дъното на сърцето.
На кратко падам си повече по 'жици' но зависи от настроението ми за деня![]()
If you fall I'll catch
If you love I'll love
And so it goes my Dear
Don't be scared you'll be safe
This I swear if you only love me back...
Mи аз попринцип слушам сякаква музикаНямам предпочитания
![]()
Hard Techno, Tribal Techno, Tribal House
Амии...ъ..ъ..ъ рок, но всъщност се кефя на метъл, ама само тогава когато не съм в настроение за рап, ама като съм на купон като пийна и слушам чалга, то на купон друго не може да се слуша, ама всъщност съм си металяга - LINKIN PARK RULLZZZZ!
моля те, бъзикаш се нали?Първоначално написано от xcasey jonesx
ъм.. слушам ъъ пънк рок, стрийт пънк, анархо пънк, ой, ска - реге ска, стрийт ска, хардкор... ъ имам и някои електроники якиаз съм ебати музикалния помияр
![]()
алелуя.
ами малко рокче...стари хитове ала бала....
метълче-почти всякакви разновидности..
хардкор-от тук малко,защото още не съм свикнала с тоя стил...смятам да се пообразовам![]()
иначе нещо напослдък са хванали да ме зарибяват с пънк,ама ще видим![]()
хм,... аз съм така да се нарече.. МУЗИКАЛНА КУРВА !!!
В ръцете си ме вземаш и усещам
как ти си всичко в моя малък свят,
и как септември-хладен и надменен
не ще ми вземе теб и любовта...
Ъъъъ рапче....рага,реге...денсхол.. .ала-бала...
най-вече поп...иначе слушам също пънк,рок,НЕдепресиращ метъл...![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
az poprincip se kefq na vsi4ko hubavoobi4am da slu6am pop, 4erno, mnogo baladki i sum na mnenieto, 4e nqma ne6to, koeto da ne moje da se slu6a stiga da si s gotina kompaniq
![]()
Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!
Рока. Няма музика, която така да ми е пасвала. Слушам още метъл, но не хеви. А за рока - той просто ми изразява душевното състояние!
Nymphetamine
Nymphetamine Girl...
ako znae6e ot kude idva nick-a mu 6te6e da znae6 dali se buzika ili ne...az ima li smisul da otgovarqm???Първоначално написано от i'm so excited!
p.s.deeba kolko 6ibano 4e Casey Jones nqmay official site grupata e 4uk!
Има... за малоумните!Първоначално написано от justinsfhc
![]()
Мене най-много ме кефи рокът (във всичките му разновидности).
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
na tqh i da im otgovorq samo 6te im zatormozq suni6tata...![]()
Готик метал, нео метъл, и чалга естествено, какви българи сме без чалгийка.
haresvam vsqka muzika koqto ima dobra melodia i dobur tekst ... mislq 4e v po golqmata 4ast ot muzikata e taka kat isklu4ime 4algata osobeno![]()
Опитвам се да слушам от всичко по много, просто за разнообразие, но по принцип наблягам на Evanescence и Within Temptation...иначе обичам много и HIM, Kelly Clarkson...това е, което слушам аз...Също съм против чалгата...съгласна съм с korn___ - достатъчно е текста, мелодията и музиката да са приятни, за да ме грабне едно парче![]()
Кой е казал, че метълът е преди всичко депресиращ? Всъщност е просто тежък и брутален. Мен лично доста песни ми докарват веселост.Първоначално написано от rusalkata_
Мухахах готино изказване!Първоначално написано от gia_bs
Ми падам си почти по всичко освен рап и метъл![]()