- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- KREM4ETA PRI ANALEN SEX...
Ne sum pravila analen sex, no iskam da go napravim s gajeto si.
Da ama sum 4uvala, 4e ako ne se izpolzvat krem4eta, anusut e vuzmojno da se proturkai mnogo da boli...
Ama tezi krem4eta kato gledam sa dosta skupi, ednoto struva kum 30lv...
A sum 4uvala, 4e stava s bebe6ko olio ili s vazelin...
Taka li e![]()
Глайт Гелен купуваш от аптеката. Много добре се получава с него. Варира между 2 и 3 лв.![]()
2т. забрана за ползване на профил
с бебешко олио най-много да си унищожите презерватива...плюс тва не всички овлажнители са толкова скъпи!
просто трябва да е някой на водна основа!
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Plunkata var6i 4udesna raboto pri osobeno malko dupe! :P
Ти да не си пробвалаПървоначално написано от California
![]()
А иначе с плюнка не става. Ще попие бързо !
С плюнка наистина не е много успешно,може би само първоначално
Ако бъде погледната със страстно око, действителността може да бъде приказна...
4uvala sumПървоначално написано от LoRinSeR
4e tova krem4e e ujasno!
Не е крем, а е ГЕЛ!Първоначално написано от Анонимко
с вагинални сокове :P
Аз ли се лъжа или тук става дума за анален секс??Как по дяволите вагиналните "сокове", ще ти помогнат?Първоначално написано от WILD__BOY
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
A moje li i da polzvame prezervativ pri analniq sex, i da mi sloji medicinki vazelin na anusa (da se pluzga po-dobre)
6te ima li problem???[/i]
Абе ...да храчи там...ше стане...![]()
Само не схванах връзката с големината на гъза и плюнкатаПървоначално написано от pedofil4eto
Начи ако гъза е голям не става така ли...интересна теория
Хмм на мен ми хрумна една идея...виждала ли си някога как се претаква кисело зеле (това е един вид разбъркване на зелето...водата трябва да се разбърка за да вкисне хубаво зелето) та един от наичните за претакване е като се пъхне един маркуч до дъното на бидона и с една кофа до бидона, смукваш от мъркуча и то подължава да си тече в кофата и така докато не се напълни кофата и я изливаш обратно и така 5-6 пъти...е така като го прайш два пъти седмично зелето става трепач...тавалъка после направо ти се топи в устата....ауу помна как веднъж мама го пресоли...аман за хубавото зеле за нищо не ставаше то ти се свива устата от сол на първата вилица...май беше точно на коледа преди около....пффф 5-6 години...та да се върнеме на вагиналните сокове...представи си същата система с претакването обаче с една тръбичка от вагина и в гъза...хахаха добре де на теория го докарах на практика може и да не стане точно така но поне се опитах...най малкото вече знаеш как се претаква кисело зелеПървоначално написано от California
Разкажи на баща ти ще бъде очарован от тебе
Не, не можете да използвате презерватив!! Къф е тоя въпрос?!?!Първоначално написано от Анонимко
Сега сериозно...аз лично ви съветвам да не изполвате презерватив при анален секс...не виждам смисъл...едва ли някои от вас е болен....просто няма смисъл, само си усложнявате работата. Колкото до смазващите средства ще ти го обясна много просто...ако се ИЗПОЛЗВА презерватив то трябва да се употребяват само кремове и гелове на ВОДНА основа...ако не си си учила по химия това е нещо което основата му е вода...направено е от вода...във водата са сложени някфи желатини и е станало гел...ВОДА не водка....което знчи че не трябва да има някакви естествено мазни неща което включва всякакви олиа маргарини кремове масла и т.н. повечето от тях са на МАСЛЕНА основа...което значи че си е нещо мазно по природа и само е направено на гел това НЕ трябва да се използва ЗАЕДНО с презервативи. Ако го правите БЕЗ презерватив можете да изпозлвате ВСИЧКО което ви харесва което НЕ значи маргарин и олио...гледайте да не с прекалено много добавки ароматизатори и прочие защото е почти същото като да го изядеш...в смисал да не е много отровно хахахаха ох вече и аз се обърках...дано си ми фанала мисълта...питай в аптеката няя те изядът...100% са по-компетентни и от най-изпечения форумец...та даже и Ловеца_НЕО хахаха айде със здраве![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Има един крем в аптеките лидокаин-действа като смазка и силно намалява болката.
Zdraveyte,nikoga ne sam probvala do sega,no mi se iska da opitam,mnogo li boli parviya pat?
ахьахьхахьахьха.. тЪ от кое село си викаш..Първоначално написано от Momchence
![]()
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Ми боли фсе едно ти завират пишка отзад...Първоначално написано от Анонимко
First rule - I rule
купуваш машинно масло и си ок :P
silikonowite owlajniteli i tezi kato bebe6koto olio ili masajnoto olio uni6tojavat prezarvariva!!!
izpolzwai ili owlajnitel na wodna osnowa ili sliunka (sliunkats si e napylno dostaty4na stiga da otdelite dostaty4no wreme na "osliun4waneto")
4,80лв и то в най-евтината аптека... купувала съм и от 6,20лв ама то си зависи от къде го купуваш милаПървоначално написано от LoRinSeR
![]()
Za kwo sa ti krem4eta?!?!?!?!Toi 6e ti pusne edno leko krem4e i 666e se oprai666![]()
NINJA!
To be feared,if not respected!!!
Мила, аз не съм момиче. Иначе мога да те заведа на място където гелът струва 2.60лв.Първоначално написано от malkoto_kurve
![]()
вие сте цигани
mi kato krem4etata sa mnogo skapi ... vikni ma da ti sa izpikaq na anusa .. 6te pomogni puk posle 6ti go turq na gadjeto ti da mu e po lesno![]()
![]()
sas sperma u gazooo