.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48
    Guest

KREM4ETA PRI ANALEN SEX...

Ne sum pravila analen sex, no iskam da go napravim s gajeto si.
    Da ama sum 4uvala, 4e ako ne se izpolzvat krem4eta, anusut e vuzmojno da se proturka i mnogo da boli...
    Ama tezi krem4eta kato gledam sa dosta skupi, ednoto struva kum 30lv...
    A sum 4uvala, 4e stava s bebe6ko olio ili s vazelin...
    Taka li e

Глайт Гелен купуваш от аптеката. Много добре се получава с него. Варира между 2 и 3 лв.
    2т. забрана за ползване на профил

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    с бебешко олио най-много да си унищожите презерватива...плюс тва не всички овлажнители са толкова скъпи!
    просто трябва да е някой на водна основа!
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

Plunkata var6i 4udesna raboto pri osobeno malko dupe! :P

Цитирай Първоначално написано от California
    с бебешко олио най-много да си унищожите презерватива...плюс тва не всички овлажнители са толкова скъпи!
    просто трябва да е някой на водна основа!
    Ти да не си пробвала
    А иначе с плюнка не става. Ще попие бързо !

Град
    Varna
    С плюнка наистина не е много успешно,може би само първоначално
    Ако бъде погледната със страстно око, действителността може да бъде приказна...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от LoRinSeR
    Глайт Гелен купуваш от аптеката. Много добре се получава с него. Варира между 2 и 3 лв.
    4uvala sum
    4e tova krem4e e ujasno!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    4uvala sum
    4e tova krem4e e ujasno!
    Не е крем, а е ГЕЛ!

с вагинални сокове :P

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    Аз ли се лъжа или тук става дума за анален секс??Как по дяволите вагиналните "сокове", ще ти помогнат?
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

Guest
    A moje li i da polzvame prezervativ pri analniq sex, i da mi sloji medicinki vazelin na anusa (da se pluzga po-dobre)
    6te ima li problem???
    [/i]

Фен
    Град
    Sofia
    Абе ...да храчи там...ше стане...

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от pedofil4eto
    Само не схванах връзката с големината на гъза и плюнката Начи ако гъза е голям не става така ли...интересна теория
    Аз ли се лъжа или тук става дума за анален секс??Как по дяволите вагиналните "сокове", ще ти помогнат?
    Хмм на мен ми хрумна една идея...виждала ли си някога как се претаква кисело зеле (това е един вид разбъркване на зелето...водата трябва да се разбърка за да вкисне хубаво зелето) та един от наичните за претакване е като се пъхне един маркуч до дъното на бидона и с една кофа до бидона, смукваш от мъркуча и то подължава да си тече в кофата и така докато не се напълни кофата и я изливаш обратно и така 5-6 пъти...е така като го прайш два пъти седмично зелето става трепач...тавалъка после направо ти се топи в устата....ауу помна как веднъж мама го пресоли...аман за хубавото зеле за нищо не ставаше то ти се свива устата от сол на първата вилица...май беше точно на коледа преди около....пффф 5-6 години...та да се върнеме на вагиналните сокове...представи си същата система с претакването обаче с една тръбичка от вагина и в гъза...хахаха добре де на теория го докарах на практика може и да не стане точно така но поне се опитах...най малкото вече знаеш как се претаква кисело зеле Разкажи на баща ти ще бъде очарован от тебе
    A moje li i da polzvame prezervativ pri analniq sex, i da mi sloji medicinki vazelin na anusa (da se pluzga po-dobre)
    6te ima li problem???
    [/i]
    Не, не можете да използвате презерватив!! Къф е тоя въпрос?!?!
    Сега сериозно...аз лично ви съветвам да не изполвате презерватив при анален секс...не виждам смисъл...едва ли някои от вас е болен....просто няма смисъл, само си усложнявате работата. Колкото до смазващите средства ще ти го обясна много просто...ако се ИЗПОЛЗВА презерватив то трябва да се употребяват само кремове и гелове на ВОДНА основа...ако не си си учила по химия това е нещо което основата му е вода...направено е от вода...във водата са сложени някфи желатини и е станало гел...ВОДА не водка....което знчи че не трябва да има някакви естествено мазни неща което включва всякакви олиа маргарини кремове масла и т.н. повечето от тях са на МАСЛЕНА основа...което значи че си е нещо мазно по природа и само е направено на гел това НЕ трябва да се използва ЗАЕДНО с презервативи. Ако го правите БЕЗ презерватив можете да изпозлвате ВСИЧКО което ви харесва което НЕ значи маргарин и олио...гледайте да не с прекалено много добавки ароматизатори и прочие защото е почти същото като да го изядеш...в смисал да не е много отровно хахахаха ох вече и аз се обърках...дано си ми фанала мисълта...питай в аптеката няя те изядът...100% са по-компетентни и от най-изпечения форумец...та даже и Ловеца_НЕО хахаха айде със здраве
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Guest
    Има един крем в аптеките лидокаин-действа като смазка и силно намалява болката.

Guest
    Zdraveyte,nikoga ne sam probvala do sega,no mi se iska da opitam,mnogo li boli parviya pat?

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Momchence
    Цитирай Първоначално написано от pedofil4eto
    Само не схванах връзката с големината на гъза и плюнката Начи ако гъза е голям не става така ли...интересна теория
    Хмм на мен ми хрумна една идея...виждала ли си някога как се претаква кисело зеле (това е един вид разбъркване на зелето...водата трябва да се разбърка за да вкисне хубаво зелето) та един от наичните за претакване е като се пъхне един маркуч до дъното на бидона и с една кофа до бидона, смукваш от мъркуча и то подължава да си тече в кофата и така докато не се напълни кофата и я изливаш обратно и така 5-6 пъти...е така като го прайш два пъти седмично зелето става трепач...тавалъка после направо ти се топи в устата....ауу помна как веднъж мама го пресоли...аман за хубавото зеле за нищо не ставаше то ти се свива устата от сол на първата вилица...май беше точно на коледа преди около....пффф 5-6 години...та да се върнеме на вагиналните сокове...представи си същата система с претакването обаче с една тръбичка от вагина и в гъза...хахаха добре де на теория го докарах на практика може и да не стане точно така но поне се опитах...най малкото вече знаеш как се претаква кисело зеле Разкажи на баща ти ще бъде очарован от тебе
    6te ima li problem???
    [/i]
    Не, не можете да използвате презерватив!! Къф е тоя въпрос?!?!
    Сега сериозно...аз лично ви съветвам да не изполвате презерватив при анален секс...не виждам смисъл...едва ли някои от вас е болен....просто няма смисъл, само си усложнявате работата. Колкото до смазващите средства ще ти го обясна много просто...ако се ИЗПОЛЗВА презерватив то трябва да се употребяват само кремове и гелове на ВОДНА основа...ако не си си учила по химия това е нещо което основата му е вода...направено е от вода...във водата са сложени някфи желатини и е станало гел...ВОДА не водка....което знчи че не трябва да има някакви естествено мазни неща което включва всякакви олиа маргарини кремове масла и т.н. повечето от тях са на МАСЛЕНА основа...което значи че си е нещо мазно по природа и само е направено на гел това НЕ трябва да се използва ЗАЕДНО с презервативи. Ако го правите БЕЗ презерватив можете да изпозлвате ВСИЧКО което ви харесва което НЕ значи маргарин и олио...гледайте да не с прекалено много добавки ароматизатори и прочие защото е почти същото като да го изядеш...в смисал да не е много отровно хахахаха ох вече и аз се обърках...дано си ми фанала мисълта...питай в аптеката няя те изядът...100% са по-компетентни и от най-изпечения форумец...та даже и Ловеца_НЕО хахаха айде със здраве
    ахьахьхахьахьха.. тЪ от кое село си викаш..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Zdraveyte,nikoga ne sam probvala do sega,no mi se iska da opitam,mnogo li boli parviya pat?
    Ми боли фсе едно ти завират пишка отзад...
    First rule - I rule

Guest
    купуваш машинно масло и си ок :P

Guest
    silikonowite owlajniteli i tezi kato bebe6koto olio ili masajnoto olio uni6tojavat prezarvariva!!!
    izpolzwai ili owlajnitel na wodna osnowa ili sliunka (sliunkats si e napylno dostaty4na stiga da otdelite dostaty4no wreme na "osliun4waneto")

4,80лв и то в най-евтината аптека... купувала съм и от 6,20лв ама то си зависи от къде го купуваш мила

Za kwo sa ti krem4eta?!?!?!?!Toi 6e ti pusne edno leko krem4e i 666e se oprai666
    NINJA!
    To be feared,if not respected!!!

Цитирай Първоначално написано от malkoto_kurve
    4,80лв и то в най-евтината аптека... купувала съм и от 6,20лв ама то си зависи от къде го купуваш мила
    Мила, аз не съм момиче. Иначе мога да те заведа на място където гелът струва 2.60лв.

Драйетоооо
    Guest

Анала ми е протъркан

вие сте цигани

Guest
    mi kato krem4etata sa mnogo skapi ... vikni ma da ti sa izpikaq na anusa .. 6te pomogni puk posle 6ti go turq na gadjeto ti da mu e po lesno

sas sperma u gazooo

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си