- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- KREM4ETA PRI ANALEN SEX...
avtomobilna GRES !!!![]()
Овлажнителен гел на Дурекс. Към 30 Лв е но ще карате много повече от глайтгелена!
abe kak moje da se saberete nai golemite glupaci be.horata imat problem a vie e e*avate s tqh.
ta po vaprosa...bolezneno e...ponqkoga. no ne e golqm
problem stiga priqtelq ti da ne e nqkav da ne mu puka za tebe...a da e mn vnimatelen za da ima udovolstvie za dvamatabolkata iz4ezva mn barzo samo malko potarpi i nqma da sajalqvash a i ne boli mnogo kogato go vkarva bavno i malko po malko
С мен който иска, срещу мен който може
mnogo si prava moito momi4eПървоначално написано от MoRsKa_nimfa
Русалката е риба с цици и без п---а.ГОЛЯМА МЪКА!!!!
Всичко е въпрос на психическа нагласа.Първоначално написано от Анонимко
Ако си напълно спокойна, отпусната и т.н. няма да е толкова "страшно", както го описват доста хора. А и ако той преди това с поиграе с теб...
Просто не се шашкай!
За по подробна информация може да влезеш тук!
А за кремчетата и геловете... никога не съм ползвала.
Животът е колело, ако не завъртиш педалите няма да напреднеш!
Заповядайте!!!
abe navsqkyde ima gel4eta za ednokratno upotreba po 3ml i sa nqkvi sotinki
ima edni kremove za ryce na Avon, te i bez tfa za drygo ne stavat, ta az ot tqh tyrgam kato pravim analen sex
И аз съм на това мнение.Когато едно момиче си мисли колко ще е гадно и да не е тя се чувства гадно , защото това е очаквала.Първоначално написано от nesravnima
А за това че не си ползвала гелчетаи аз така не се налага на момичетата с които съм да ползват
Admin-Coki:
неподходящ размер на подпис/ забрана за ползване на такъв/
vuzelin ili glait gelen si zemi ...a bebe6koto maslo 6e sasipe prezervativa![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Вазелинец, но както казаха по-горе - трябва да си отпусната.
може ли да изброите няколко на водна основаПървоначално написано от Анонимко
също въпросче същите могат ли да се използват и за вагинално проникване
мерси предварително
Ползвай грес
ае като прайте секс и като наближи да свършва най добре ти се изфарли на дупката на дупето също става и така и като са ти проблем парите така няа да има нужда и да плащаш. :P
Moga da iskam znaq kak da iskam.Imam vsi4ko koeto iskam i tebe moga da te imam no ve4e ne te iskam ! ! !
mi sha boli ma zavisi kolko ti e golqma cavtaПървоначално написано от Анонимко
shoto ako e moq i ti go mushna kak e 17sm neznam ti sha kajeshПървоначално написано от Анонимко
Еи камило.. Кажи на гаджетоти да ти плюе в гъза за смазка, викат че действа. Сигурен съм че той е камила и може да плюе, та да те удави, успех с поемането.![]()
ще стане но в началото да ти разтвори дупето с праст но внимателно да нете болислед това леко да му вкара главата и така леко леко и удоволствието ще дойде за задника ти и за теб също вместо пръст става и с по тънак вибратор това е от мен
![]()
Според мен най-добре е без "кремчета". Може преди това да има вагинален секс и ще е достатъчно.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Абе глупости !Най-марковите кремчета са на Дурекс и са от 7 до 10 лева ! А дори аз и моя приятел ползваме дефламол,който е 4 лева и беше супер влажно,не ме боля и нямаше никакви пр !
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
mi ko ti kaa 1 moe gadje sama me nakara da i razporq guza tva bez 6ega. 1q put e nai zle ma sled tva ka4eli i haresa poe4e ot normalnia samo v zadnia vhod se kefex i tq su6to. nema zabrava 6te6e da razkusa zavivkite na maikai i ba6ta i ebati kyponanapraeto go na legloto na va6te toi 6e go oceni visoko
![]()
![]()
![]()
s jena ne sporq
sqka6 s me4ka da se borq
ili na radio da govorq
to se 20 po-dobre sam da si burborq
Гела на Дурекс е към 12-13 лева...кви 30 те гонят?Първоначално написано от Анонимко
prezervativa e zadaljitelen!v dupeto se sadarjat bakterii koito sa normalni i neobhodimi da sa si tam,no sa adski vredni i za jenata i nai ve4e za maja