.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Guest
    avtomobilna GRES !!!

Guest
    Овлажнителен гел на Дурекс. Към 30 Лв е но ще карате много повече от глайтгелена!

abe kak moje da se saberete nai golemite glupaci be.horata imat problem a vie e e*avate s tqh.
    ta po vaprosa...bolezneno e...ponqkoga. no ne e golqm
    problem stiga priqtelq ti da ne e nqkav da ne mu puka za tebe...a da e mn vnimatelen za da ima udovolstvie za dvamata bolkata iz4ezva mn barzo samo malko potarpi i nqma da sajalqvash a i ne boli mnogo kogato go vkarva bavno i malko po malko
    С мен който иска, срещу мен който може

Цитирай Първоначално написано от MoRsKa_nimfa
    abe kak moje da se saberete nai golemite glupaci be.horata imat problem a vie e e*avate s tqh.
    ta po vaprosa...bolezneno e...ponqkoga. no ne e golqm
    problem stiga priqtelq ti da ne e nqkav da ne mu puka za tebe...a da e mn vnimatelen za da ima udovolstvie za dvamata bolkata iz4ezva mn barzo samo malko potarpi i nqma da sajalqvash a i ne boli mnogo kogato go vkarva bavno i malko po malko
    mnogo si prava moito momi4e
    Русалката е риба с цици и без п---а.ГОЛЯМА МЪКА!!!!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Zdraveyte,nikoga ne sam probvala do sega,no mi se iska da opitam,mnogo li boli parviya pat?
    Всичко е въпрос на психическа нагласа.
    Ако си напълно спокойна, отпусната и т.н. няма да е толкова "страшно", както го описват доста хора. А и ако той преди това с поиграе с теб...
    Просто не се шашкай!
    За по подробна информация може да влезеш тук!

А за кремчетата и геловете... никога не съм ползвала.
    Животът е колело, ако не завъртиш педалите няма да напреднеш!
    Заповядайте!!!

Guest
    abe navsqkyde ima gel4eta za ednokratno upotreba po 3ml i sa nqkvi sotinki

mmmx
    Guest
    ima edni kremove za ryce na Avon, te i bez tfa za drygo ne stavat, ta az ot tqh tyrgam kato pravim analen sex

Фен
    Град
    Където Там
    Цитирай Първоначално написано от nesravnima
    Zdraveyte,nikoga ne sam probvala do sega,no mi se iska da opitam,mnogo li boli parviya pat?
    Всичко е въпрос на психическа нагласа.
    Ако си напълно спокойна, отпусната и т.н. няма да е толкова "страшно", както го описват доста хора. А и ако той преди това с поиграе с теб...
    Просто не се шашкай!
    За по подробна информация може да влезеш тук!

А за кремчетата и геловете... никога не съм ползвала.
    И аз съм на това мнение.Когато едно момиче си мисли колко ще е гадно и да не е тя се чувства гадно , защото това е очаквала.
    А за това че не си ползвала гелчета и аз така не се налага на момичетата с които съм да ползват
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на подпис/ забрана за ползване на такъв/

Супер фен
    vuzelin ili glait gelen si zemi ...a bebe6koto maslo 6e sasipe prezervativa

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Повече от фен Аватара на aLakaZam
    Вазелинец, но както казаха по-горе - трябва да си отпусната.

Guest
    silikonowite owlajniteli i tezi kato bebe6koto olio ili masajnoto olio uni6tojavat prezarvariva!!!
    izpolzwai ili owlajnitel na wodna osnowa ili sliunka (sliunkats si e napylno dostaty4na stiga da otdelite dostaty4no wreme na "osliun4waneto")
    може ли да изброите няколко на водна основа също въпросче същите могат ли да се използват и за вагинално проникване мерси предварително

Guest
    Ползвай грес

Град
    Dimitrovgrad
    ае като прайте секс и като наближи да свършва най добре ти се изфарли на дупката на дупето също става и така и като са ти проблем парите така няа да има нужда и да плащаш. :P
    Moga da iskam znaq kak da iskam.Imam vsi4ko koeto iskam i tebe moga da te imam no ve4e ne te iskam ! ! !

Guest
    mi sha boli ma zavisi kolko ti e golqma cavta

Guest
    mi sha boli ma zavisi kolko ti e golqma cavta
    shoto ako e moq i ti go mushna kak e 17sm neznam ti sha kajesh

Питър4у
    Guest

Re: KREM4ETA PRI ANALEN SEX...

Еи камило.. Кажи на гаджетоти да ти плюе в гъза за смазка, викат че действа. Сигурен съм че той е камила и може да плюе, та да те удави, успех с поемането.

vikontii
    Guest

ще снане но в началото.....

ще стане но в началото да ти разтвори дупето с праст но внимателно да нете боли след това леко да му вкара главата и така леко леко и удоволствието ще дойде за задника ти и за теб също вместо пръст става и с по тънак вибратор това е от мен

Според мен най-добре е без "кремчета". Може преди това да има вагинален секс и ще е достатъчно.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Супер фен
    Абе глупости ! Най-марковите кремчета са на Дурекс и са от 7 до 10 лева ! А дори аз и моя приятел ползваме дефламол,който е 4 лева и беше супер влажно,не ме боля и нямаше никакви пр !
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

mi ko ti kaa 1 moe gadje sama me nakara da i razporq guza tva bez 6ega. 1q put e nai zle ma sled tva ka4eli i haresa poe4e ot normalnia samo v zadnia vhod se kefex i tq su6to. nema zabrava 6te6e da razkusa zavivkite na maikai i ba6ta i ebati kypona napraeto go na legloto na va6te toi 6e go oceni visoko
    s jena ne sporq
    sqka6 s me4ka da se borq
    ili na radio da govorq
    to se 20 po-dobre sam da si burborq

Овлажнителен гел на Дурекс. Към 30 Лв е но ще карате много повече от глайтгелена!
    Гела на Дурекс е към 12-13 лева...кви 30 те гонят?

gost1
    Guest
    prezervativa e zadaljitelen!v dupeto se sadarjat bakterii koito sa normalni i neobhodimi da sa si tam,no sa adski vredni i za jenata i nai ve4e za maja

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Темата е стара!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си