- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- По колко пъти гаджето ви ви казва,че ви обича?
Напълно подкрепям,а по темата ... моето гадже ми го казва достатъчноПървоначално написано от Death^Forever
![]()
![]()
I Don't Like The Drugs,But The Drugs Like Me!
Abuse me..use me..pierce me..cut me..kill me..fuck me!Do what do u want,but stay with me!
Понякога даже започва да ме дразни като ми го повтаря...Някои неща е по-хубаво да се показват,а не да боравиш с празни думи...Повече от веднъж на разговор не е необходимо,но какво да се направи...Всичко било като оживяла приказка![]()
4e to ne e nyjno da ti kazva seki den po 50 puti 4e te obi4a, vajno e v deistviqta my da li4i obi4ta my kum teb.mislq, 4e ponqkoi put horata prekqlavat s dymite "obi4am te" i "obi4kam te" pri polojenie, 4e hodqt s edno mom4e ili momi4e da kajem ot 1 sedmica...tupo e...ti za da obi4a6 edin 4ovek, trqq da go poznava6, a edna sedmica e prekaleno malko vreme, za da zaobi4a6 nqkoi..
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар(огромен).
/забрана за ползване на такъв.
ne e vajno kolko 4esto ti go kazwa,wajno e da ti go pokazva
на ден?!![]()
![]()
леле,ако гаджето ми ми повтаря това няколко пъти на ден(та то дори всеки ден е тъпо)само ще ми покаже,че не схваща,че тези думи са адски силни и не се казват току тъй,а само ,когато наистина си сигурен ,че изпитваш дадените чувства![]()
хъх .. а и едно нещо повтаряно сто пъти .. губи смисъла си![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love