- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- КОЛКО ЧЕСТО СЕ ВИЖДАТЕ С ГАДЖЕТО?
Въпросът е ясен.![]()
![]()
Не много често защото ни делят около 250-300км
nqkoga ni delqha tolkova,no ve4e nqmam takyv problem....skysahmeПървоначално написано от Soldier_OF_Fortune
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Az sym pokvarena,az sym krasiva,az sym ambiciozna i Znam Kakvo Iskam!Ako tova me pravi Kuchka...Dobre! http://i.yoosms.com/i/uploaded/wall/1111485592120.jpg http://www.boaundwolf.de/bc-erotik-6.gif
Еми сега ваканцията всеки ден,иначе 2,3 най-многоПросто е много ши***о даскалото
![]()
Ми сега нямам но със всеки различно често съм излизала
по 47890120481 часа на ден![]()
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
колкото се може повече.
когато почива.когато имам възможност .
Колкото можем.Ако имаме пари,се виждаме по-често.Понякога не можем,ако имам някаква работа,но се виждаме през ден някъде,някой път всеки ден,а друг път не се виждаме с дни
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Еми почти всеки ден ... Най-много не сме се виждали 2 дни,но тогава си говорехме по телефона с часове
I Don't Like The Drugs,But The Drugs Like Me!
Abuse me..use me..pierce me..cut me..kill me..fuck me!Do what do u want,but stay with me!
ахаха що бе..Първоначално написано от Alex4enceto
Moderated by miloto
т.9 от Правилника![]()
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
everyday![]()
Не разбрах какво общо имат парите .. ?!?!?!?!?Първоначално написано от sherry
emi sega vakanciqta postoqnno no po vreme na daskaloto ne tolku 4esto![]()
The pain is temporary!
s koe ot gajetata (zn za kakvo govorq)![]()
from
hot_sexy_lady
С това, което най-много те кефи.Първоначално написано от hot_sexy_lady
![]()
emi skoro ne sam se vijdala s nito edno edin za6oto vsi4ki sa v provonciqta![]()
from
hot_sexy_lady
emi po princip kogato sme na daskalo ne mn 4esto 6toto vseki ima i malko drugi zanimaniq nqma kakvo da vi obqsnqvam puk i jiveem dale4e edin ot drugno nqkade 3-4 pati ina4e sega prez vakanciqta prekarvame vseki den zaedno po 5-6 4asa
винаги напред и нагоре!
Ot razli4ni gradove sme i ako nqmam pari nqma kak da si platq bilet4eto,nali?Zatova za jalost 6ibanite pari ponqkoga ni pre4at da se vidimПървоначално написано от [CSKA
![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
mi nie s moito mili4ko se vijdamevseki den i kato se pribereme s neturpenie 4akame sledva6tiq den za da se vidim otnovo i otnovo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
celodnevno
Когат ми се доебе, то ако това се бори за гадже !
Ebalo si e porodata ima6 li vryzka s glavniq mozyk feeee.........![]()
![]()
![]()
..a otnosno temata....mi ot edno daskalu sme
i se pribirame s edin avtobus
malko pisva oba4e
)
ми зависи...
по принцип през ден-два!![]()