- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Въпрос за компютърната компетенция?
Бре хора забелязвам че звука ми се ебава и е сигурно от саунд картата, бих я сменил обаче е вградена на дъното, въпроса ми е: ако си купа нова и я инсталирам и си сложа слушалките към жаковете на новата карта няма да имам проблеми със вградената, така ли е?
Благодаря!
Moderated by Tiffany
по точка 1 от правилника.
Е защо да ми излизат сини екраниаз си мисля че работи тази карта през която са сложени устройствата за слушане
![]()
"The blue screen of the death"![]()
Едно е ти какво си мислиш, друго е бозата какво прави :P
п.с: Занеси го от където си го купил. Ако е в гаранция нямаш грижи. Ако не е ..може да те оръсят с някой друг лев![]()
E той ако беше в гаранция щях да ги побъркам от скандал да ми сменът дънотоПървоначално написано от Fena
ама компютърчето вече стана на 2 години и 3 месеца, ако бях забелязал този проблем преди година и половина щеше да е добре ама не съм, мислех си че това бръмчене идва от колонките щото ги бях взел на безценица ама вчера си купих едни мнооого хубави слушалки и на десната слушалка се чува пак тоз звук, пускам ги на ТВ-то и всичко си е идеално и от това се сетих че е саунд картата, но както и да е, те и безтуй не са много скъпи
![]()
Благодаря ти exploitedteen ти ми каза точно това което исках да чуя, благодаря тиПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Това бе всичко, до нови писания и не бъдете от мъглата.
П.П.: Благодаря и на другите.
Ахам аз доста неща съм се научил и прилагал (Не само софтуерни но и хардуерни) та една саунд карта не може да ме затрудниПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Ми не съм поглеждал, в Девайс Мениджър пише ли го някъде?