- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Helpe to mi
Tkaamm...az sa var6tam s nov problem.Ve4e skasah s gajeto mi det vi govorih za nego(nadareniq) i sq molq za pomosh6t za edno drugo mom4e.na4i nii sa sre6nahme v sylvera.az bqh s moite grujki i toi s nqkfi neguvi priiateli.i sedime si nii i izvednaj toi idva i mi vika-zdravei o4arovatelna krasavice,moje li da posedq pri teb.i az vikam-ne ne moe,nmz.i toi si zaminai sled tfa kat sa pribirah toi ma presre6tna v ena ulica i mi vika-kak smee6 da otkazva6 na takav kat men,nai6 li kolko jeni sa biqt za mene.i az vikam-mi nz ma az nqma sam ot tqh.i togaa toi sa qdosa i ma sgrab4i silno i nz ko 6te6e da naprai ma togava doidoha drujkite mi i toi si zamina.lo6oto e 4e posle razbrah 4e e ot moito u4ili6te i 4e sa vodel za golqm svalq4 a az sam mu bila nakarnila samu4uvstvietu.ama ko da napraq-az sam hodila s mn po hubavi mom4eta i toi mi se vijda naprao grozen...problema e 4e sq si nqmam gaje da ma za6titava a toq sa okaza stra6en tip...da se prejalq li da se varna pri stariq si na kolene za da imam nqkoi pone...6tot s nego do men nikoi nqma da ma pipne?!![]()
Umaina luna no6t e ..az izkam i o6e i o6te...
кой ш'ти го чете т'ва ? или го напиши на кирилица или поне си оправи заглавието....
децка радост
Armin van Buuren - A State of Trance 328 (2007)
Не му обръщай внимание на тоя. Жалък тип е. Съмнява ме, че ако ти си имаше гадже тоя смотаняк щеше да е толкова арбап.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Лелее,седни и прочети някоя книга...
Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...
алооо дечурлята първо се научи да пишеш после пускай теми на английски кво ви става бе дидиии......на английски седнали а земете се променете фамилиите с оч отпреде .....нямам думи изобщо не съм ти чела поста ....отвратих се
Живей живота си така, че като умреш и Дяволът да ти запали свещ!
Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен
Алберт Айнщайн
според мен е тъпо да си имаш гадже само за да те защитава, земи си един бодигард по добре тогавапък и няма смисъл да се унижаваш да се връщаш при бифшия. Ако имаше някви чувства към него разбирам, ама просто ей така....
за ония "сваляча" забрави - няма смисъл да му вдигаш самочувствието и да му ставаш поредната бройка
![]()
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.