- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated: Как да го зарежа без да го заболи?
neizdyrjam pove4e!
gadjeto mi me obi4a stra6no mnogo no vseki den se karame i vsi4ko vyrvi na zle...toi ne se dyrji ve4e kakto predi i tva mn me pla6i! kajete kak da go "zareja" bez da o zaboli!!!
pls ! bydete seriozni!
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
няма такъв начин просто...съжалявам ама за мен това е отговора
"Целувка за лека нощ"
da go zareje6 = da go zaboli. no po dobre da go zareje6 ako ne se 4uvstva6 dobre s nego, taka 4e... davai smelo
А ти обичаш ли го ?
То винаги има проблеми и караници но ако и 2мата се обичате ..
Ako това момче наистина изпитва чувства към теб,дори да избереш най-заобиколния и деликатен начин да скъсаш с него,пак ще го заболи.Но е по-добре да го заболи сега ,отколкото след време да научи че е бил с момиче ,което не го е обичало.Бъди искрена с него,остави го да намери щастието си със човек,който ще му даде това,което ти не си успяла.Това направи и ти!Успех![]()
Именно.Първоначално написано от Lake_bodom
![]()
дреме ти,действай,човек трябва да се научи,че нищо не е вечно.Първоначално написано от p4elata_brumze
You know, we always called each other good fellas. Like you said to, uh, somebody:You're gonna like this guy. He's all right. He's a good fella. He's one of us. You understand? We were good fellas. Wiseguys.
Задължително ли е да го зарязваш ? Неможе ли да намерите начин да сте двамата ..
Дообър въпрос...много сложен обаче...Де да знам някой път като се скарате и се врътни и кажи,че повече не искаш да го виждаш...или спокойно му обясни,че явно всичко м/у вас като двойка е приключило и трябва да спрете да се виждате а след няколко седмици/месеца можете спокойно да си бъдете приятели...
Ако не стане..ами измисли нещо така,че той да те скъса![]()
Spored men nqma na4in po koito da mu kaje6 bez da go zaboli!Po-dobre sednete i obsadete vaprosa na spokoistvie!Uspex
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
nqma takava veroqtnost da ne go zaboli.malko ili mnogo 6te go naranio6,no 6tom ve4e ne se draji kakto predi tova neozna4ava 4e ne te obi4a.prosto pogovori spokoino i se izqsnete![]()
uspeh!!!!