Цитирай Първоначално написано от Ekita
А това е ебати и малолетното изказване!И ако имаш 13 години ще ти дам награда!Значи той,момче на 16,на което хормоните му бушуват като за световно си стои на задника и си търпи 1 година,ти сега го изкара,че я иска само за секс?Имаш ли някаква връзка с главния мозък,или по-скоро не???
Кога ще проумеете,че секса не е жертва от страна на момичето?Че е най-нормалното и здравословно и приятно и прекрасно нещо,което можеш да споделиш с любимия човек!И една година е повече от достатъчно доказателство,че той има истински чувства към нея!
Сега,друг е въпросът,че тя е малко по-малка и сигурно не се чувства готова за това.Бтраво,че не си препирал и си чакал,защото пък 14 си е направо абсурдна възраст...
Я ми кажи,вие натискате ли се?В смисъл галиш ли я,целуваш ли я малко по-страстно?Възбуждал ли си я?
ми не е жертва секса за мене например и за всяко момиче което го е правило вече
не не съм на 13 на 17 съм. направих го за пръв път на 13 и не можеш да си представиш как съжалявам понякога за тва че не изчаках но тва е отделен въпрос

и казах ДЕПРЕСИРАН. хубу кофти ми е като не са ме таковали известно време, изнервям се и т.н.ама да се ДЕПРЕСИРАМ!??!??!?
освен тва сигурно ти си тая на 14-15 щом за теб всяко момче на 16 трябва да е правило секс. аз дето съм момиче като бях на 12 ми бушуваха хормоните тъй че знам кво е няма нужда да ми обясняваш.