Цитирай Първоначално написано от cbJI3u4ka

ми не е жертва секса за мене например и за всяко момиче което го е правило вече
не не съм на 13 на 17 съм. направих го за пръв път на 13 и не можеш да си представиш как съжалявам понякога за тва че не изчаках но тва е отделен въпрос

и казах ДЕПРЕСИРАН. хубу кофти ми е като не са ме таковали известно време, изнервям се и т.н.ама да се ДЕПРЕСИРАМ!??!??!?
освен тва сигурно ти си тая на 14-15 щом за теб всяко момче на 16 трябва да е правило секс. аз дето съм момиче като бях на 12 ми бушуваха хормоните тъй че знам кво е няма нужда да ми обясняваш.
Една година не е известно време...Една година е адски много време.Хайде ти изкарай една година без човека до теб да проявява каквото да е сексуално желание към теб и после ми викай че няма да си депресирана!Пък и аз не се заядох за това,а за изявлението ти,че той е с нея само заради секса...Което си е абсурдно,имайки впредвид,че секс не правят,а е минала,пак повтарям, една година.
И аз не определям възраст,на която всеки трябва да прави или не секс.Но когато си здрав,млад човек на съвсем нормална 16 годишна възраст и си имаш постоянна приятелка определено не виждам пречки да не го правиш.Друг е въпроса,че нашия човек явно дори не се е опитал да я предразположи и не знам какво иска тогава...