- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- ve4eren 4as
ДРЪН-ДРЪН!!! отговорност носят ВМЕСТО нас ди 16 а не до 18 от 16 до 18 носят отговорност ЗАЕДНО с нас.Първоначално написано от California
Ве4ерният 4ас не е "работа" а анахронизъм от миналото хилядолетие![]()
ако аз имамм деца, бих предоп4ел да останат да спат там, където са били на купон, вместо да се прибират по тъмното .
Това го разбраха и нащте, още щом ги поставих пред СВЪРШЕН ФАКТ.
и така или ина4е ако НЕ СЕ ВЪРНЕШ до 11 (или колкото там) какво, ще теТЕЛЕПОРТИРАТ ОБРАТНО ЛИ??![]()
![]()
нема такъв филм, всеки има толкова Свобода, колкото е успял да си "извоюва", сигурен съм 4е има слабохарактерни девици и де4ковци по на 20, дето се прибират когато е казал тати, ама сигурно само в изто4ните Родопи( помашките села край Кърджали) където им е по-консервативна религията на рязаните..
)
ДОЛУ ПОРЯДКИТЕ ДА ЖИВЕЕ СВОБОДАТА!!
Аз нямам вечерен час, тъй като уча в друг град и не съм с нашите ми се налага сама да се пазя и контролирам, така че всичко си зависи от мене![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
На 18 ставаш пълнолетен/пълнолетна и тогава ставаш и деликтоспособен, тоест носиш юридическа отговорност за извършените от теб правонарушения...тва уча в момента, така че не говори глупости, а ако не ми вярваш отвори Конституцията на България....!Първоначално написано от Анонимко
А относно за прбирането от купони-да, по добре да се спи там където си,вместо да се прибираш по сред нощите, тва не го отричам!
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
zawisi i skogo i kade sam(ne 4e n6te znaqt s to4nost de) :P
Kogato glawniq sadiq pi6e sre6tu imeto ti toi ne otbelqzwa dali si spe4elil ili ne ,a kak si igral !!
eii v minaloto sam imal mnogo problemi s toq ve4eren 4as i suma nervi sam pohabil da izvoiuvam da se vru6tam ot kuponi sled 11. ama kato stanah na 17 me pootpusnaha i sega moga da se pribiram kogato si iskam.
vai savsem me obnadejdihtesamu az li imam ve4eren 4as 10
( puskali sa me max do 01:00 a sym na 15
nqmam ve4eren 4as
nikoi ne umira devstven. jivotat preebava vseki!!!
Първоначално написано от California
pri men e sa6toto...na 17 sam i ve4erniq mi 4as e 23h..a ako se dogovorq s maika mi ..nqmam 4as
ponqkoga se 4uvstvam mn typo za6toto postoqnno trqbva da si gledam 4asovnika da ne zakasneqa v4era se skaraxme mnogo i mi kaza 21 h za sega..ii sega se 4udq kakfo da i govorq,za da moje na 14-ti da me pusne bez 4as:Ppp (pri polojenie 4e sam na daskalo na dr den)
![]()
![]()
nalojen mi e i o6te kak...prez lqtoto e 22 a prez zimata 20![]()
И аз съм така.Първоначално написано от 12345
![]()
![]()
emi as nqmam,no samo ako nashte znaqt kude i s kogo sm...no fse pak,spored men trqbva da imame vecheren chas pone do km 16-17godini,zashtoto fse pak tova sa nashite roditeli i s epritesnqvat,zatova i nemojem da gi obvinqvame....
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
23:30но какво да се прави.Такова е !!!
ami nqqm strogo opredeln ve4eren 4as.Obajdam se na na6te de 6te hodq i im kazvam do kolko gore dolu sym na vyn!Ponqkoga im dzankam za o6te nqkoi dr 4as i tei.Prez zimata ne izlizam koi znai kolko ve4er.Ama kogato ne sum na daskalo nqqm problemi s na6te![]()
принципно нямам... лятото се е случвало да стоя до към 12-1 часа... ама наще поне знаят с кой съм (а много често съм с хора, на които имат доверие). и все пак гледам да не прекалявам много, защото не искам да губя доверието им... абе фактически вечерният час е "не закъснявай"![]()
No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
No,forget smile again,we just want to dance forever.
Yeah,chasing after,chasing after,the white wind
ми... некво аз пък имам вечерен час![]()
и може да се нервя за това,но и се радвам,защото навън има супер боклуци и изверги и си е супер опасно![]()
зимата21:00 часа
лятото22:00 часа - 22;15 часа
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Хаха...никога съм нямала вечерен час.Просто нашите им стига да могат да ми се обадят, имат ми доверие , за което много се радвам.![]()
"Когато надникнеш в бездната,
бездната също надниква в теб"
Фридрих Ницше
Ami az veche nqmam,no az jivieq mnogo malak grad.. no ako jiveeh nqkyde w po golqm moje bi shtqh da imam
ami lqtoto nqmam strogo opredelen chas nashte kazvat:"i da se priberesh navreme!"a prez zimata gledam do kym 11:30-12 da sam si v nas pyk i te znaqt s koi sam i ne se pritesnqvat mn mn ama vse pak dokato ne se pribera nqkoi ot 2-ta stoi buden i me chaka
Az nqmam to4no opredelen 4as no kam 10 nqkade se pribiram a ina4e maika mi trqbva da znae kade sum i s koi sum ...![]()
Аз по принцип съм до 10-10 и 30...11 дори и в 1 съм се прибирал само ако знаят къде съм и че си мисля с горната глава...ко да ги прая притесняят са хората.Ама съм доволен на 15 съм все пак![]()
маа фака
I az taka (((((((=Първоначално написано от ^SpideR^
amm do 8mi klas imah...no posle se izmestih pri baba mi...te vidiaha che dobre se spraviam bez tiah...i che mogat da mi imat doverie...shtot ne pravih nikvi gafove...ili pone te ne razbiraha...i se otpusnaha takia...i maika mi ot dosta konservativna...se okaza che spria da se pritesniava za men...to tva ne e mn hubavo...ama to taka ili inache tia e daleche i ne moje da razbere tochno kvo stava...ama az i ne sam gi razocharoval de...vmisal che kato im kaja che shte se pribera primerno v 11:30...nai mn do 12 sam si u nas...i te znaiat che ne prava nishto neredno...i deam...imat mi doverie i smiatat che ne e nujno da mi nalojat vecheren chas...