.
Затворена тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 87

Тема: ve4eren 4as

Guest
    Цитирай Първоначално написано от California

Но вечерния ви час НЕ Е ВАША РАБОТА, а на родителите ви!Защото докато не навършите 18 те отговарят за вяс...някой поставял ли се е дори за малко на мястото на майка си или баща си, за да разбере как се чувстват те чувайки думите "Ще се върна утре"....?
    ДРЪН-ДРЪН!!! отговорност носят ВМЕСТО нас ди 16 а не до 18 от 16 до 18 носят отговорност ЗАЕДНО с нас.

Ве4ерният 4ас не е "работа" а анахронизъм от миналото хилядолетие

ако аз имамм деца, бих предоп4ел да останат да спат там, където са били на купон, вместо да се прибират по тъмното .
    Това го разбраха и нащте, още щом ги поставих пред СВЪРШЕН ФАКТ.

и така или ина4е ако НЕ СЕ ВЪРНЕШ до 11 (или колкото там) какво, ще теТЕЛЕПОРТИРАТ ОБРАТНО ЛИ??

нема такъв филм, всеки има толкова Свобода, колкото е успял да си "извоюва", сигурен съм 4е има слабохарактерни девици и де4ковци по на 20, дето се прибират когато е казал тати, ама сигурно само в изто4ните Родопи( помашките села край Кърджали) където им е по-консервативна религията на рязаните..
    )

ДОЛУ ПОРЯДКИТЕ ДА ЖИВЕЕ СВОБОДАТА!!

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Аз нямам вечерен час, тъй като уча в друг град и не съм с нашите ми се налага сама да се пазя и контролирам, така че всичко си зависи от мене
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ДРЪН-ДРЪН!!! отговорност носят ВМЕСТО нас ди 16 а не до 18 от 16 до 18 носят отговорност ЗАЕДНО с нас.

Ве4ерният 4ас не е "работа" а анахронизъм от миналото хилядолетие

ако аз имамм деца, бих предоп4ел да останат да спат там, където са били на купон, вместо да се прибират по тъмното .
    Това го разбраха и нащте, още щом ги поставих пред СВЪРШЕН ФАКТ.

и така или ина4е ако НЕ СЕ ВЪРНЕШ до 11 (или колкото там) какво, ще теТЕЛЕПОРТИРАТ ОБРАТНО ЛИ??

нема такъв филм, всеки има толкова Свобода, колкото е успял да си "извоюва", сигурен съм 4е има слабохарактерни девици и де4ковци по на 20, дето се прибират когато е казал тати, ама сигурно само в изто4ните Родопи( помашките села край Кърджали) където им е по-консервативна религията на рязаните..
    )

ДОЛУ ПОРЯДКИТЕ ДА ЖИВЕЕ СВОБОДАТА!!
    На 18 ставаш пълнолетен/пълнолетна и тогава ставаш и деликтоспособен, тоест носиш юридическа отговорност за извършените от теб правонарушения...тва уча в момента, така че не говори глупости, а ако не ми вярваш отвори Конституцията на България....!
    А относно за прбирането от купони-да, по добре да се спи там където си,вместо да се прибираш по сред нощите, тва не го отричам!
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

Град
    grad Ruse
    zawisi i skogo i kade sam(ne 4e n6te znaqt s to4nost de) :P
    Kogato glawniq sadiq pi6e sre6tu imeto ti toi ne otbelqzwa dali si spe4elil ili ne ,a kak si igral !!

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    eii v minaloto sam imal mnogo problemi s toq ve4eren 4as i suma nervi sam pohabil da izvoiuvam da se vru6tam ot kuponi sled 11. ama kato stanah na 17 me pootpusnaha i sega moga da se pribiram kogato si iskam.

Gost
    Guest
    vai savsem me obnadejdihte samu az li imam ve4eren 4as 10 ( puskali sa me max do 01:00 a sym na 15

nqmam ve4eren 4as
    nikoi ne umira devstven. jivotat preebava vseki!!!

BloodY`RoSe
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от California
    Ми така е... за тва стават наркомани, курви и кво ли не...щото родителите им са ги отпуснали от всякъде...
    Без да се засяга никой от до тук писалите в темата!
    Добре, аз съм на 17 и вечерния ми час през седмицата е 23 ч., ако съм на купон нямам час...
    Ще ме прощавате, ама не мога да се съглася, че всичките тука 13-14-15 годишни се прибирате когато си искате! Едва ли родителите ви са толкова безотговорни...

pri men e sa6toto...na 17 sam i ve4erniq mi 4as e 23h..a ako se dogovorq s maika mi ..nqmam 4as
    ponqkoga se 4uvstvam mn typo za6toto postoqnno trqbva da si gledam 4asovnika da ne zakasneq a v4era se skaraxme mnogo i mi kaza 21 h za sega..ii sega se 4udq kakfo da i govorq,za da moje na 14-ti da me pusne bez 4as:Ppp (pri polojenie 4e sam na daskalo na dr den)

nalojen mi e i o6te kak...prez lqtoto e 22 a prez zimata 20

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от 12345
    Не ми е наложен вечерен час, но все пак се самоконтролирам!
    И аз съм така.

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    emi as nqmam,no samo ako nashte znaqt kude i s kogo sm...no fse pak,spored men trqbva da imame vecheren chas pone do km 16-17godini,zashtoto fse pak tova sa nashite roditeli i s epritesnqvat,zatova i nemojem da gi obvinqvame....
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Цитирай Първоначално написано от 12345
    Не ми е наложен вечерен час, но все пак се самоконтролирам!
    И аз съм така.
    me 3

Град
    Сандански
    23:30 но какво да се прави.Такова е !!!

Град
    Sofia
    mi seki put razlichno-zvanqt i mi kazvat

Между нас да си остане тази клюка,Бог ме е създал за да се изфука...

Фен
    Град
    Nqkade tam.... v syrceto na zaiuu!
    ami nqqm strogo opredeln ve4eren 4as.Obajdam se na na6te de 6te hodq i im kazvam do kolko gore dolu sym na vyn!Ponqkoga im dzankam za o6te nqkoi dr 4as i tei.Prez zimata ne izlizam koi znai kolko ve4er.Ama kogato ne sum na daskalo nqqm problemi s na6te

Повече от фен
    Град
    ...:::In My House Of Pain:::...
    принципно нямам... лятото се е случвало да стоя до към 12-1 часа... ама наще поне знаят с кой съм (а много често съм с хора, на които имат доверие). и все пак гледам да не прекалявам много, защото не искам да губя доверието им... абе фактически вечерният час е "не закъснявай"
    No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
    No,forget smile again,we just want to dance forever.

Yeah,chasing after,chasing after,the white wind

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    ми... некво аз пък имам вечерен час
    и може да се нервя за това,но и се радвам,защото навън има супер боклуци и изверги и си е супер опасно
    зимата 21:00 часа
    лятото 22:00 часа - 22;15 часа
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Град
    Варна
    Хаха...никога съм нямала вечерен час.Просто нашите им стига да могат да ми се обадят, имат ми доверие , за което много се радвам.
    "Когато надникнеш в бездната,
    бездната също надниква в теб"
    Фридрих Ницше

Фен Аватара на addictedtou
    Град
    OtVyDpLaNiNiTe
    Ami az veche nqmam,no az jivieq mnogo malak grad.. no ako jiveeh nqkyde w po golqm moje bi shtqh da imam

Голям фен
    Град
    nepostoqnno:)
    ami lqtoto nqmam strogo opredelen chas nashte kazvat:"i da se priberesh navreme!"a prez zimata gledam do kym 11:30-12 da sam si v nas pyk i te znaqt s koi sam i ne se pritesnqvat mn mn ama vse pak dokato ne se pribera nqkoi ot 2-ta stoi buden i me chaka

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    az nqmam problemi s ve4erniq 4as prosto trq da zn koga 6te se pribera kade 6te bada i s koi

0biChkam SlyNcEt0 :}

Повече от фен
    Град
    V moqt si svqt
    Az nqmam to4no opredelen 4as no kam 10 nqkade se pribiram a ina4e maika mi trqbva da znae kade sum i s koi sum ...

Повече от фен Аватара на air_wisp
    Аз по принцип съм до 10-10 и 30...11 дори и в 1 съм се прибирал само ако знаят къде съм и че си мисля с горната глава...ко да ги прая притесняят са хората.Ама съм доволен на 15 съм все пак
    маа фака

Повече от фен
    Град
    V moqt si svqt
    Цитирай Първоначално написано от ^SpideR^
    Аз по принцип съм до 10-10 и 30...11 дори и в 1 съм се прибирал само ако знаят къде съм и че си мисля с горната глава...ко да ги прая притесняят са хората.Ама съм доволен на 15 съм все пак
    I az taka (((((((=

Фен
    Град
    Plovdiv
    amm do 8mi klas imah...no posle se izmestih pri baba mi...te vidiaha che dobre se spraviam bez tiah...i che mogat da mi imat doverie...shtot ne pravih nikvi gafove...ili pone te ne razbiraha...i se otpusnaha takia...i maika mi ot dosta konservativna...se okaza che spria da se pritesniava za men...to tva ne e mn hubavo...ama to taka ili inache tia e daleche i ne moje da razbere tochno kvo stava...ama az i ne sam gi razocharoval de...vmisal che kato im kaja che shte se pribera primerno v 11:30...nai mn do 12 sam si u nas...i te znaiat che ne prava nishto neredno...i deam...imat mi doverie i smiatat che ne e nujno da mi nalojat vecheren chas...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си