.
Затворена тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 87

Тема: ve4eren 4as

Град
    Търново
    никога не съм имала.
    от 6ти клас излизам по дискотеки (водех се се с по-големи от мене и ме пускаха по дискотеките а и изглеждах по голяма за възраста си :пппПпП)
    нашите никога не са ми правили проблеми за излизанията. нито като непълнолетна нито като пълнолетна.
    а и немисля че ако са ми казвали в колко да се прибирам аз щях да с еприбирам в точния час
    по-добре гадна кучка, отколкото добра зубарка!

Повече от фен
    Град
    sofia
    попринцип ми звънят по телефона и ми казват да се пребирам,но аз не ги слушам

Фен
    Град
    Belene
    Oooooooooo az sum mnogo zle. Prez u4ebno vreme sum do 8.30 a prez po4ivnite dni do 12 Ne e li gadno

Повече от фен
    Град
    Somwhere where I'll be happy
    Ъммм...май нямам...Ама за кво ми е като винаги се контролирам, а и рядко се разкарвам. А ако излизам казвам кога ще се прибера....

Фен
    Град
    Русе
    ne sam na 18 i spored bashta mi ne trqbva da imam nego ne go burka koga se pribiram ama az se pak ne prekalqvam i se samokontroliram a maika mi e mnogo pritesnitelna i nastoqva da se pribiram navreme

Голям фен
    404

Повече от фен
    Град
    orange county
    ne nqmam no imam mozuk na glavata si
    orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Gost
    vai savsem me obnadejdihte samu az li imam ve4eren 4as 10 ( puskali sa me max do 01:00 a sym na 15
    i az sum tei i mn mi e tupo kato iskam da izlqza nqkade ve4erta puk ne me puskat do kolkoto si iskam ili pone do 3-4.ei tva mi e nai golemiq problem s na6te sega

след като завърших 3 клас с 6 нямам вечерен час, но трябва да звъня на шофоьора да му казвам отъде да ме вземе за дома

Повече от фен

за

за съжаление имам до 22:00 теа да съм си в нас
    живей си живота(другото не е интересно)!!!!
    98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    Za slava na boga ne nqmam ne im e 6tukanala luidata ideq na na6te o6te no as se samokontroliram i sama si kazvam koga da se pribera vsy6tnost as ne sedq do mnogo kysno na vyn zashtoto me e strah ot ku4eta adski mnogo ama mnogoggggg i ne gi obi4am hi4
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Guest
    ami dam imam i toe poznaite v kolko 4asa trqbva da sam si legnala 10 4asa ama taka nqma da stane kajete mi kak moga da si odalja ve4erniq 4as pls

Фен Аватара на addictedtou
    Град
    OtVyDpLaNiNiTe
    Emi tochno vecheren chas nqmam...az sama si go nalagam...v smisal kato sm na uchilishte gledam da ne se pribiram po-kysno ot 11h...a kato ne sm po kysno ot 4.30 ) i taka mi e po dure..i nashe sa dovolni

Повече от фен
    ne no s priqtelki se pribiram kam 20 i ne6o ili v 9
    (sun)~{}*

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    mojete li da mi pomognete?!? kak da nakaram ba6ta mi da razbere 4e ne sam tolkova glupava i malka az sam na po4ti 15 i moga da sedq samo do 10 a s priqtelkite mi ne e taka
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

стига бе тва вечерният час е нещо отвратително винаги съм съчуствала на прителките ми които майка им се обайда в 8 и им казва В ДЕВЕТ ДА СИ СИ В НАС БЕЗ ДА КОМЕНТИРАШ...при мен нешата са доста по различни и мисля че майкяа ми и баша ми ми имат страшното доверие и аза мое шастие при мен и брад ми такъв час не съществува...може да се наложи да трябва да се прибера по рано но разбира се тогава го правя с удоволствие в смисъл такъв не противореча за6тото знам 4е за утре няма да имам проблеми
    XOXO...

Град
    EastPerih (Исперих)
    абе да им е*а вечерния час. на 15 съм, другите ми приятели ги пускат като не сме на даскало до 3-4,а мен още в 11.аз когато съм на даскало пък в 10:30.не мога да ги разбера,но всеки път когато повдигна въпроса ме отрязват.

Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...

Град
    in my world!
    ami i da i ne,zavisi v kakvo nastroenie e mama kogato izlizam ina4e se sporazumqvame koga da se pribera apak ako iskam do po kasno prosto i zvankam i tova e
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Супер фен Аватара на zero
    Определено нямам !
    Искат от мене
    само да се държа на положение !
    Да не пуша цигари, трева, наркотици и други ...
    За пиенето нищо неми казват, освен да не
    прекалявам !
    Имат ми огромно доверие, но пък това доверие
    е базирано на това че, винаги съм бил
    коректен ..

Ем 10 някъде

Попринцип наще никога не ми казват към колко да се прибирам, но не се ли пребера до 10 и нещо почват да ми званят и да ме питат кога ше се прибираш или нещу такова

Град
    botevgrad
    дааа.. към 10 часа трябва да съм си ф нас ..
    эХх dЭцата раSтьт.... sтаvьт iDи0тi :P

Мега фен Аватара на sasha_90
    Е не точно вечерен час,но... не си падам по излизането след 10 часа...

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Зимата и през седмицата когато съм на даскало най-много до 10,10:30 лятото ако съм навънка някъде до към 11,11:30 иначе ако съм около нас някаде с фр седим на някой пейки и до 12,1 ми позволяват
    Суетата.Моят любим грях.

Цитирай Първоначално написано от Li4iCe
    В последно време май нямам.Стига наште да знаят точно с кой съм и къде съм, не ми правят проблеми.
    +1
    Голям размер на картинката! /machoka/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си