- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- ve4eren 4as
никога не съм имала.
от 6ти клас излизам по дискотеки (водех се се с по-големи от мене и ме пускаха по дискотеките а и изглеждах по голяма за възраста си :пппПпП)
нашите никога не са ми правили проблеми за излизанията. нито като непълнолетна нито като пълнолетна.
а и немисля че ако са ми казвали в колко да се прибирам аз щях да с еприбирам в точния час![]()
попринцип ми звънят по телефона и ми казват да се пребирам,но аз не ги слушам
![]()
Oooooooooo az sum mnogo zle. Prez u4ebno vreme sum do 8.30 a prez po4ivnite dni do 12 Ne e li gadno
Ъммм...май нямам...Ама за кво ми е като винаги се контролирам, а и рядко се разкарвам. А ако излизам казвам кога ще се прибера....
ne sam na 18 i spored bashta mi ne trqbva da imam nego ne go burka koga se pribiram ama az se pak ne prekalqvam i se samokontroliram a maika mi e mnogo pritesnitelna i nastoqva da se pribiram navreme
404
ne nqmam no imam mozuk na glavata si![]()
orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i az sum tei i mn mi e tupo kato iskam da izlqza nqkade ve4erta puk ne me puskat do kolkoto si iskam ili pone do 3-4.ei tva mi e nai golemiq problem s na6te segaПървоначално написано от Gost
![]()
след като завърших 3 клас с 6 нямам вечерен час, но трябва да звъня на шофоьора да му казвам отъде да ме вземе за дома
за съжаление имам до 22:00 теа да съм си в нас![]()
живей си живота(другото не е интересно)!!!!
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
Za slava na boga ne nqmam ne im e 6tukanala luidata ideq na na6te o6te no as se samokontroliram i sama si kazvam koga da se pribera vsy6tnost as ne sedq do mnogo kysno na vyn zashtoto me e strah ot ku4eta adski mnogo ama mnogoggggg i ne gi obi4am hi4![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
ami dam imam i toe poznaite v kolko 4asa trqbva da sam si legnala10 4asa ama taka nqma da stane kajete mi kak moga da si odalja ve4erniq 4as pls
![]()
![]()
![]()
Emi tochno vecheren chas nqmam...az sama si go nalagam...v smisal kato sm na uchilishte gledam da ne se pribiram po-kysno ot 11h...a kato ne sm po kysno ot 4.30) i taka mi e po dure..i nashe sa dovolni
![]()
ne no s priqtelki se pribiram kam 20 i ne6o ili v 9
(sun)~{}*
mojete li da mi pomognete?!? kak da nakaram ba6ta mi da razbere 4e ne sam tolkova glupava i malka az sam na po4ti 15 i moga da sedq samo do 10a s priqtelkite mi ne e taka
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
стига бе тва вечерният час е нещо отвратително винаги съм съчуствала на прителките ми които майка им се обайда в 8 и им казва В ДЕВЕТ ДА СИ СИ В НАС БЕЗ ДА КОМЕНТИРАШ...при мен нешата са доста по различни и мисля че майкяа ми и баша ми ми имат страшното доверие и аза мое шастие при мен и брад ми такъв час не съществува...може да се наложи да трябва да се прибера по рано но разбира се тогава го правя с удоволствие в смисъл такъв не противореча за6тото знам 4е за утре няма да имам проблеми![]()
XOXO...
абе да им е*а вечерния час. на 15 съм, другите ми приятели ги пускат като не сме на даскало до 3-4,а мен още в 11.аз когато съм на даскало пък в 10:30.не мога да ги разбера,но всеки път когато повдигна въпроса ме отрязват.
Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...
ami i da i ne,zavisi v kakvo nastroenie e mama kogato izlizam ina4e se sporazumqvame koga da se pribera apak ako iskam do po kasno prosto i zvankam i tova e
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Определено нямам !
Искат от мене
само да се държа на положение !
Да не пуша цигари, трева, наркотици и други ...
За пиенето нищо неми казват, освен да не
прекалявам !
Имат ми огромно доверие, но пък това доверие
е базирано на това че, винаги съм бил
коректен ..
Ем 10 някъде
Попринцип наще никога не ми казват към колко да се прибирам, но не се ли пребера до 10 и нещо почват да ми званят и да ме питат кога ше се прибираш или нещу такова![]()
дааа..към 10 часа трябва да съм си ф нас ..
![]()
![]()
![]()
эХх dЭцата раSтьт.... sтаvьт iDи0тi :P
Е не точно вечерен час,но... не си падам по излизането след 10 часа...
Зимата и през седмицата когато съм на даскало най-много до 10,10:30 лятото ако съм навънка някъде до към 11,11:30 иначе ако съм около нас някаде с фр седим на някой пейки и до 12,1 ми позволяват![]()
Суетата.Моят любим грях.
+1Първоначално написано от Li4iCe
Голям размер на картинката! /machoka/