.
Затворена тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 87 от общо 87

Тема: ve4eren 4as

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Зависи с кои и каде съм.. в повечето случаи нямам защото излизам с тези на които родителите ми нямат доверие или не ги познават през деня..а вечер си щъкам със съвсем други хора... апък в петък и събота никои нищо не може да ми каже..нямат думата

Еми имам ,10 часа ,ама ме пускат около блока до към 11
    Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!

На 14 съм..Вечерният ми час през лятото е 10.30,когато съм на училище е 8-9 часа най-късно.Не съм много доволна от това,но какво да се прави - родители...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    zna4i na6e sa razvedeni pri maika nai-kasno 10h ili 11h,a pyk pri tati,toi golqm manqk me pyska do,kolkoto mi se sedi nqkade samo iska da zne,kude sam
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

17 - нямам

Град
    The Girl fr0m hell..
    Аз имам и то аз се прибирам първа от всички мой приятели Той е 9:30 Даже когато съм вакация съм тка,ако не се прибера до тогава направо
    .човек колкото и да бяга и да се крие, никога неможе да се отърве от себе си! .. ;(

Цитирай Първоначално написано от California
    Ми така е... за тва стават наркомани, курви и кво ли не...щото родителите им са ги отпуснали от всякъде...
    Без да се засяга никой от до тук писалите в темата!
    Добре, аз съм на 17 и вечерния ми час през седмицата е 23 ч., ако съм на купон нямам час...
    Ще ме прощавате, ама не мога да се съглася, че всичките тука 13-14-15 годишни се прибирате когато си искате! Едва ли родителите ви са толкова безотговорни...
    mmda , az sm na 13 i poprincip ve4erniqt mi 4as e 20:00 prez sedmicata i do 22:30 subota i nedelq, vakanciqta q karam kakto subota i nedelq
    HAPPY GIRL
    sлoji si rozowiiтe caisii i she me viijдash roзowa (suн) .. ;]]

SK0RP10N
    Guest
    Не, нямам

Нямам вечерен час,но ако ще се прибирам след 1 часа предупреждавам наще да не се притесняват

Нямам вечерен час, но до 10, 10 и половина съм си в нас

p0princip nqmam :P

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Стара тема.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си