- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- ve4eren 4as
Зависи с кои и каде съм.. в повечето случаи нямам защото излизам с тези на които родителите ми нямат доверие или не ги познават през деня..а вечер си щъкам със съвсем други хора... апък в петък и събота никои нищо не може да ми каже..нямат думата
Еми имам ,10 часа ,ама ме пускат около блока до към 11
Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!
На 14 съм..Вечерният ми час през лятото е 10.30,когато съм на училище е 8-9 часа най-късно.Не съм много доволна от това,но какво да се прави - родители...![]()
![]()
zna4i na6e sa razvedeni pri maika nai-kasno 10h ili 11h,a pyk pri tati,toi golqm manqk me pyska do,kolkoto mi se sedi nqkade samo iska da zne,kude sam![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
17 - нямам
Аз имам и то аз се прибирам първа от всички мой приятели![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Той е 9:30
![]()
![]()
![]()
Даже когато съм вакация съм тка,ако не се прибера до тогава направо
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.човек колкото и да бяга и да се крие, никога неможе да се отърве от себе си! .. ;(
mmdaПървоначално написано от California
, az sm na 13 i poprincip ve4erniqt mi 4as e 20:00 prez sedmicata i do 22:30 subota i nedelq, vakanciqta q karam kakto subota i nedelq
![]()
HAPPY GIRL
sлoji si rozowiiтe caisii i she me viijдash roзowa (suн) .. ;]]
Не, нямам
Нямам вечерен час,но ако ще се прибирам след 1 часа предупреждавам наще да не се притесняват![]()
p0princip nqmam :P
Стара тема.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!