- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Jeni Iskat Sex
Kakvo mislite po vaprosa jenite da iskat samo sex ot nqkoi maj?!Losho li e...nemoralno li e?Az naprimer go pravq iskam samo sex i ni6to pove4e i ne namiram ni6to lo6o v tova dori mi e dobre!!!Koito iska da izkaje mnenie 6te se radvamda 4uq!!!
С тази философия ли ще възпиташ дъщеря си един ден?
Ако я възпитава така, значи няма шанс да стане нормален човек от нея.Първоначално написано от machoka
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
dobre kakvo lo6o ima v tova?! ne kazvam 4e taka sha vazpitavam dashterq si no...zashto majte da pravqt sex s koito si iskat a nie vinagi da tarsim 4uvstva!!?razbirate li?6tom iskam ne6to az go pravq i ne mi puka kakvo shte si pomisli nqkoi tova si e moq jivot i moga da pravq kakvoto poiskam s nego?!ne e li taka?
Така е, но ти сама не си сигурна какво искаш. Казваш, че няма да възпитаваш дъщеря си така, което означава, че разбираш, че не е редно това. От друга страна ни имаш 'зъб' на нас, мъжете, че има много бройкачи, търсещи поредната забивка, пък някак не върви на вас да го правите.Първоначално написано от incheto
Ами -> докато за мъжете е в природата им да бъдат говеда и да правят по този начин, на вас просто не ви приляга. Жените по околовръстното и в публичните домове търсят просто секса. Някои го правят за пари, други за самата 'тръпка', 'удоволствие'. Ако приемаш тяхната философия, заповядай, забивай мъжки пръчки на воля. Но не ти /ви/ приляга просто.
Прави каквото си искаш с живота, все пак няма да съсипеш моя или на някой от участнииците в темата![]()
И хайде сега,понеже някои мъже са задници,и ние да ставаме заднички ли?
Замисли се върху това,което правиш.Секса не е самоцел,ако няма нещо,което да го задълбочи,да го превърне от "задоволяване на нагона" в емоционално преживяване той е кух...
Освен това,обясни ми,след години,след всичките мъже,след като се изхабиш да чукаш,а не да обичаш,как ще бъдеш истински с мъжа на живота си?Как това между двама ви ще бъде нещо специално,след като ти го свързваш с прост инстинкт,водещ до оргазъм?
Никой не ти казва какво да правиш,никой не се разпорежда със съдбата ти,ти я ковеш сама,само внимавай в какво ще се превърнеш,защото не аз ще живея с теб до края.
Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...
Първоначално написано от Ekita
Milichka mnogoo si prava za povecheto ne6ta...no prosto az si mislq posavsem razli4en na4in i na men sa mi s eslu4ili mnogo ne6ta koito sa ubili sqkvi nadejdi za lubov razbirash az ne vqrvam v lubovta VE4E Nikoga pove4e nqma da povqrvam v neq!!!
ne mislq, 4e seksa bez 4uvstva e neshto losho, stiga na 4oveka, s koito go pravish, da ne si mu bezrazli4na
Ina4e ne go priemam za neshto nenormalno, naprotiv.Vse pak ne zabravqi, 4e nikoga ne mojesh da kajesh dali nqma da se vlubish i vnimavai da ne stradash, zashtoto za teb se e prevarnalo v neshto pove4e ot sex, a za parkniora ti ne. I ne prekalqvai! Taka mojesh da zagubish sebe si.
Hoy volv
Според мене няма нищо лошо, като ми се чука обаждам се на приятелчетата ми за чукане и на секундата идват, след тва бегом вкъщи и тва е. Чиста работа, без отговорности обаждания и усложнения после.
nikoga ne kazvai nikogaПървоначално написано от incheto
![]()
Tova e...tova iskah da chuq!!!!Lele ma na ti otiva tova ime Стеснителната nikak daje!!!kefish me!!!Първоначално написано от Стеснителната
Това не означава че нямам мераци за любов, напротив , просто си запълвам времето като ме засърби за чик-чирик![]()
.
incheto milae takavo momiche iskam da si imam za priqtel. i koyto mu se doebe.. prosto kazva i stava chukaneto
as specialno ne vijdam nishto losho f tva da si poiskash sex samo zaradi sexa.se pak ako ne drugo tva sa si nujdi na organizma
i kvo obshto ima tva s vuzpitavaneto na deteo sled tova ?chesno da si kaja vruzkata ne e vijda. seki si jivee kakto si iska. seki si e lichnost.seki e individualnost.koy znae dali mayka mu kato po-mlada ne sa e minali 1 vzvod voinici? Sexa si e sex. A vuzpitanieto na deca si e savsem razlichno neshto.
Когато станеш на 30,30 и няколко години,когато имаш дете,което обичаш повече от живота си,когато искаш да го опазиш и да го превърнеш в лчност с ценности,а то се появи пред теб и каже:"Тате,ми аз вече минах квартала,кво ще кажеш да се преместим",тогава застани пред мен и ми кажи едното няма връзка с другото!Защото децата се учат именно от по-големите,приемат за чиста монета вижданията на родители,съученици,медии...Първоначално написано от kanar4o
Физическа нужда...вие не знаете боли ли ви или ви сърби,за нужди ще ми говорите...По-скоро гъзария,безмислена,куха,по ече ограбваща,отколкото даваща,гъзария.
Но вие сте си прави за едно,всеки с решенията си,но както аз не мога да ви убедя в правотата си,така и вие не можете да направите същото с мен.
Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...
Дай боже да има повече момичета като теб, които знаят какво искат.
Ekita, то че децата се учат от родителите си е вярно, да. Но, това да имаш богат сексуален живот и опит лошо ли е ? Когато дъщеря й я пита нещо за секса, малко кофти ще се получи, когато й отговори "ами аз такова дъще, само с 2 момчета съм го правила през живота си и не мога да ти кажа точно..."
Госте,аз нямам нужда да правя секс с 200 човека,за да имам сексуален опит.Стигат ми двама,с които съм опитала всичко,защото съм имала достатъчно време с тях,защото съм ги обичала.
Между другото,това,което каза е глупост.Защото човек,който ляга ей така веднъж с някой и после скача на следващия не се учи на сексуален опит,а само се разширява и изхабява,колкото и брутално да звучи.Да си чувал,че двама човека имат нужда от синхронизиране,от време да отгатнат желанието на партньора,неговите индивидуални нужди и очаквания,за да могат наистина да се насладят на това помежду си?Другото е просто изчукване и после защо жените не получават оргазъм...
Това,което повечето от вас,момчетата,не искате да си признаете е ,че на вас много би ви харесало жените да са такива,защото това ви предпазва от поемането на каквато и да е била отговорност и от полагането на усилия.Много по-лесно е едно момиче да ти скочи,да я минеш и да си замине,отколко да трябва да я предразположиш,да й вдъхнеш увереност,да отговориш на нуждите й.
Само че хубавите неща в живота не са лесни и ти едва ли би искал да знаеш,че бъдеща любов на живота ти е преспала с всичко на два крака и с необходимия атрибут...
Ми аз имам една такава приятелка,но...това,което каза,че не вярвяш в любовта...ще повярваш както тя повярва,сигурна съм.А относно това дали е лошо да правиш секс и после да бегаш...не мисля,че е лошо,но си зависи от човек...аз примерно не мога така,пробвала съм,ама просто не става...
мацка прай квот ти е кеф ама не го изказвай все едно си намерила разковничето на живота ...не съм опитна кат тебе но не мога да си представя че ще изпитам удоволствие ако се нае.... с някои дет съм се запознала преди 4 часа...не знам може старомодна да съм но предпочитам секса да е част от връзка а не самата връзка(ако в твоя случай може да се нарече така)
Живей живота си така, че като умреш и Дяволът да ти запали свещ!
Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен
Алберт Айнщайн
NAPALNO TE PODKREPIAM....SEXA I LUBOVTA V POVE4ETO SLU4AI SA NESAVMESTIMI PONIATIA..))))Първоначално написано от incheto
много сме оригиналниПървоначално написано от Стеснителната
![]()
маа фака
Чакам да аргументираш по какъвто и да е било начин това си,безмислено изказване...Първоначално написано от Loveza NEO
С двама човека можеш да разнообразиш секса да, но до една степен. След това просто си омръзвате. Всеки един човек е различен и следователно може да ти предложи различно нещо. Много повече неща ще научиш, ако го направиш с 10 различни човека по 1 път, отколкото 10 пъти с един и същ човек. Било то по-различен начин. Изхабяване няма ли и при този, които е моногамен ?
Да признавам си, предпочитам да легна с някой и на сутринта да се облека и да изляза от стаята и никога да не се върна. Да, безотговорноста е сладка. Защо да не й се радваме, докато е по-малко безобидна ? Защо трябва да се вкопчваш със сериозни връзки още в ранна възраст ? Ако вярваш в истинската любов(както предполагам ти) това, че е спала с футболния отбор + резервите не смятам, че ще ти е пречка да я обикнеш.![]()
Ето с това твърдение не съм съгласна,така че просто нямаме допирни точкиМного повече неща ще научиш, ако го направиш с 10 различни човека по 1 път, отколкото 10 пъти с един и същ човек. Било то по-различен начин.На различни мнения сме,в което няма нищо лошо или странно.
И между другото,да,би ми попречило ако тя е спала с целия футболен отбор плюс резервите,защото това означава,че тя просто няма да може да отговори на това,което аз и давам или най-малкото различното ни разбиране за секса и любовта и връзката между двете,ще образува пропаст помежду ни.
Човек не си избира или не да води сериозна връзка,независимо на каква възраст е.Тя го връхлита,тя го омайва,тя го заплита в мрежите си и после не искаш повече нищо друго.Да,тя най-вероятно ще има край и за това,защо да полагаме всичките усилия,защо вместо да не си тръгнем на сутринта , се връщаме отново на същото място с още по-голямо желание и любов?Защото си струва,защото всичкия секс,всичките пози,всичкото разнообразие на света не може да замени това,което ще усетиш,когато този човек те погледне с любов,а не с досада,че си използвал твърде много от шампоана в банята му.
Че какво лошо и неморално има в това?!Важното е да не става навик.