.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Angel4e
    Guest

Как да се справя ?

Ходех с едно момче от година и половина, но се скрахах ме аз тръгнах с друго момче и той с друго момиче... но по-късно след 1 месец пак се събрах ме, моите чуства станах по-силни от преди, но неговите вече липсваха...и сега вече отново скъсах... един месец сме разделени... немога да го забравя много го обичам... нз как да се справя... в добри отношения съм с него, в приятеслки опитвам се да го спечеля, но не се получава немога да върна чуства, който ги няма вече... немога да забравя това, което имах ме...може би, не го оставям, защото някоа и той ме обичаше...как да го оставя... как да го забравя...

Лесно. Спираш да контактуваш с него и готово.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Angel4e
    Guest
    уф де да можех ама немога просто...знам че трябва ама и той ме търси и нз немога да се оправя...

Фен
    Град
    метоживуркане ли? Ми под облаците...
    Ми ясно е, че много сте преживяли заедно и не може току тъй да се разделите... Посарай се да се дистанцираш и да не мислиш за него! Може би ще ти стане по-леко!

Аngel4e
    Guest
    уф чуствам се толкова слаба...даже стигнах до там да пиша за това с форум нз...може би той ме обърква, защото понякога сякаш има чуства веднъж говорех ме за това и той ми каза обичам те ама ме е страх да съм с теб и за това не искъм да с теб... не разбирам как ме обича и прави така с нас нз...присто си мечтая да го забравя и да не ми трепвам като го видя

Фен
    Град
    Burgas
    ili govori s nego, da razberesh 100% dali vsi4ko e zagubeno, ili bqgai dale4e dokato ne e stanalo prekaleno kasno, shtoto az se usetih 4ak sled godinai polovina i se bqh pobarkala.Ne povtarqi moqta greshka! Uspeh
    Hoy volv

nalaga6 sama na sebe si,proqvqva6 sila i volq i kogato te tursi mu otkazva6 i do tam s kontaktite...

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от Аngel4e
    уф чуствам се толкова слаба...даже стигнах до там да пиша за това с форум нз...може би той ме обърква, защото понякога сякаш има чуства веднъж говорех ме за това и той ми каза обичам те ама ме е страх да съм с теб и за това не искъм да с теб... не разбирам как ме обича и прави така с нас нз...присто си мечтая да го забравя и да не ми трепвам като го видя
    ми щом ти е казал, че те обича, значи не всичко е загубено, явно той също още има чувства към теб затова се бори за него!
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Angel4e
    Guest
    еми борех се ама нз вече незнам дали има смисъл, просто неискъм да свършва всичко така, ама в същото време нз може би просто искъм да да забравя искъм да си изтръгна чуставата към него

Голям фен
    Macka tolkova vreme ste bili zaedno nemoje da zabravish vsi4ko ....nemoje da se otkajesh ot nego... Shtom ste bili tolkova mnogo vreme zaedno znachi toi te e obichal taka che kato obichash nqkoi chuvstvata nemogat da se izpatqt za nqkolko meseca...I az mislq che trqbva da govorish s nego
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Голям фен
    moje bi prosto ste si umruznali!Ne mojesh da vurnesh 4uvstva tam kudeto ve4e gi nqma!Mnogo trudno shte go zabravish i shte produljish napred,no trqbva da opitash...zapo4ni da izlizas pove4e s priqteli,opitvai se da ne tursish vuv vsqko drugo mom4e nego!Nqkoi den shte go zabravish i shte si namerish nqkoi nov!

Obiknesh li obi4ai silno,
    namrazish li zavinagi mrazi,
    ne sujalqvai nikoga za nishto,
    edva li nqkoi teb shte sujali...!!!

Angel4e
    Guest
    няккои ден...

мерси че се занимавате с мойте глуспоти, нз мнго съм объркана и той също и това още повече обърква сичко нз вече нищо нз...

Angel4e
    Guest
    ^Green_Lady^ фенка на оне трее хилл ли си ? това ми е любомото серилче филмче сичко, обожавам го

Супер фен
    Град
    София
    говори с момчето...щото иначе ние не може да ти кажем дали има надежда...винаги ми казват "говори" и аз никога не го правя,а наистина това е правилното нещо,което трябва да направиш

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Angel4e
    ^Green_Lady^ фенка на оне трее хилл ли си ? това ми е любомото серилче филмче сичко, обожавам го
    da,mnogo mu se kefq i samo 4akam da doide 4etvurtuk za da izlezne nova seriq!Mnogo e gotino!

Obiknesh li obi4ai silno,
    namrazish li zavinagi mrazi,
    ne sujalqvai nikoga za nishto,
    edva li nqkoi teb shte sujali...!!!

ili izqsnete koi kogo obi4a ili prosto se postarai da ne kontaktuva6 s nego-vqrno 4e nqma da spre6 da ima6 4uvstva kum nego,no postepenno prosto toi 6te stane edin hubav spomen i ni6to pove4e...kusmet
    *JiV0Ta n3 s3 m3rI s bR0q vDi6vAnIq,k0it0 PrAvIm,a s m0m3ntIt3,k0it0 SpiRaT dUha nI!!!*

Повече от фен
    Град
    where nothing can touch me
    A zashto ne igaresh negovata igra? Shtom te tarsi, znachi ima interes. Shtom ti kazva, che te obicha, znachi ima za kakvo da se borish. Tezi "strahove" sa znak, che i toi kato teb e obarkan i moje bi se opitva da te zabravi, no ne moje...sashto kato teb. I ti go obichai, no se strahuvai da si s nego...kaji mu go....otkaji mu sledvashtiq pat kato ti zvanne. Badi zaeta vinagi za nego. Garantziq ti davam, che toi shte deistva.
    Yspeh!

tc..

Angel4e,darlin',vsi4ki sa ednakvi...
    nikoga ne premahvai usmivkata na liceto si,dori,i da te boli,za6toto nqkoi moje da se vliubi v neq

Angel4e
    Guest
    Аз се скарах с него, казах му че немога да си играе така с мен и да не ме търси повече и той каза, че щом така искам няма да ме потъсри повече...сега ми остана само да съм силна и да не го потърся нз дали ще мога ама ще се опитам...

Angel4e
    Guest
    ...но тайничко си се надявам някога той да ме потърси и да разбере какво е изгубил

e shtom ti e kazal 4e te obi4a no go e strah da e s teb pitai go ot kakvo go e strah i zashto ...... a moje i da ti go e kazal za da ne te boli po malko nz govori s nego ako kaje Ne
    STOP! vsqkvi kontakti s nego

mhm

angel4e..taka e po dobre...da ste skarani
    nikoga ne premahvai usmivkata na liceto si,dori,i da te boli,za6toto nqkoi moje da se vliubi v neq

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си