- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Без какво неможете да излезнете от вкъщи?
Не мога без 4 неща: 1.GSM-a ест 2.Пари 3.Ключове 4.Документите(щото живея в квартал и пътувам)
gsm, парите и ключове![]()
Една усмивка не струва нищо, а прави много ! Не трае повече от миг, но спомена за нея понякога е вечен ...
Като излезна от вратата се проверява:GSM,пари,ключовеи цигари!Не мога да вървя по улицата и да не говоря по телефона или пък да нямам пари да си купя нещо!:P
телефон,пари ключове![]()
![]()
Мии ....
1. ЦИГАРИ !!!!!!!!
2. Пари
3. Телефон
4. Ключове
5. Гланц![]()
Цигари, пари, телефон, дъвки, мп3ка, обувки![]()
![]()
You're running
From the love I have inside The fire in my eyes Are never be enough For your cold heart
Не мога да изляза без GSM,пари,дъвка,ключове....![]()
![]()
без GSM![]()
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
еее не всички са нормални ... аз не нося ключове-винаги има някой в насПървоначално написано от anito.sl
![]()
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
прочетох мнения като ''парите ми'' хмм на по 13-14 и имат парите за собственост .... ще им се наложи да мизеруват и тогава ще видят _)_ ;]
По темата :
1.GSM
2.Пари
3.Ключове
4.Колата ми ^^
5.Документи
Пари телефон ключове, въпреки, че редовно се прибирам по обяд на следващия ден без тези три нещакоето обяснява, че ясно и просто нужно ми е само първото
![]()
mi bez GSM,PARi,KLUCHOVE,DIVKA![]()
Glory,Glory Man United
Eми без телефона си и пари хДД
Живота е една малка надпревара,в него всеки ден се преплита тъпатаа танка граница м/у живота и смъртта...! / Дрогата никога не казва - ''Обичам те'' !
Eми без телефона си и пари хДД
Живота е една малка надпревара,в него всеки ден се преплита тъпатаа танка граница м/у живота и смъртта...! / Дрогата никога не казва - ''Обичам те'' !
Без пари,ключ и телефон :P
Без пари и без да съм си направила прическа и без да съм си сложила черен молив![]()
mi bez drehibez obyvki sum izlizala lqtoto do nqkoi kom6ii
Ами без GSM на който си слушам и музичка,пари и ключовите хехе
I am near you,
You don't see me.
Can you feel me?
closer than close.
Does it hurt? Does it burn?
Do you know what you've lost?
Are you scared of the dark?
кецове ...
Не казвам , че ще променя света , но гарантирам , че ще пусна искрица , която ще промени света . Затова дръж главата горе . Прави каквото трябва и тогава вътре в теб аз ще се преродя .
2PAC Amaru Shakur
телефона..дрехи ..тва е май,,,а и бе мене си![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..