- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Без какво неможете да излезнете от вкъщи?
Честно казано май няма нещо, без което да не мога да не изляза. Случвало ми се е да изляза и без телефон, и без пари, и без ключове. Много е мъчително, но очевидно не невъзможно. Като нямам телефон просто се моля да съм разбрала часа и мястото правилно и оттам нататък каквото става, да става. Аз и по принцип не си го чувам, така че не е голям пропуск. Като нямам пари, все се намира някой приятел, от когото да изпрося някакви стотинкиА като нямам ключове седя пред вратата и чакам нашите да се приберат, това специално скоро ми се случи и никак не беше приятно.
Май без дрехи само не мога да изляза.
Без чантата ми.В нея е всичко,което ми трябва - телефон,документи,пари,пон кога чадър и iPod
Не мога без пари , ключове , телефона ми , огледалце и гланц .. тва е може би ..![]()
Без главата ми..не бе..мии.. без ключове,GSM,10-20 лв ,мп3-то и дъвка
![]()
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Без дрехите от любимата ми колекция от роберто кавали или армани
пари,кредитни карти,sgm,ключове ииииии за др не се сещам ,но сигурно има и още![]()
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
дрехи, телефон, пари
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
без телефон,ключ,пари![]()
If you don't know my name, you can call me your baby ...![]()
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself.
Raindrops fall from everywhere.
Без телефон и пари![]()
Телефон , пари , грим и iPod-а ми
Behind every beautiful thing , there's some kind of pain ..
Без пари,телефон(който ползвам само за часовник)гланц за устни и ако се сета си зимам mp4-то(то е развалено ама тфа са подробности
)
Глупости, майна, само глупости...
нов ник - Miichelle
Без телефон не мога.Един път пробвах и цял ден си виках "Въъ,дали ми е звъннал някой?"![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
без телефона си,без ключове,пари,кутия цигари
ключове![]()
Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг
много истина в няколко думиПървоначално написано от Tempest
![]()
без телефон и кеш ..а колкото става въпрос за клучове ,, в нас все има някой ,.,
ключове и мп3 или телефон с музика![]()