- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Без какво неможете да излезнете от вкъщи?
As ne moga da izlezna bez 4etkata si za kosa bez 4antata si bez kliu4ovete i bez gsm-a si a tva za drehite i priqtelite e logi4no 4e 6tom izliza6 estestveno 4e 6e e s nqkoi i estesveno 4e nqma da izlezne6 gol to s podrazbira
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
bez drehi)))))))))))))
i bez obuvki)))))))))))))
mi moje bi da,duvkata mi e nqkakva neobhodimost
i kliu4ove
HA-HA.......
i bez kosa.......................
vypreki 4e kogato mi zvanqt vajni za men hora gsm-a mi vinagi se slu4va da e sklu4en nemoga da izlqza bez nego bez klu4a za doma bez pari i bez nqkakaf glanc e nemoga i nez drehi xaxa
nai zadaljitelnoto e da imam drehi varhu men xaxaina4e vinagi klu4ovete,parite,glanca i GSM-a sa mi v qketo.moga i bez tqh no vse pak gledam da ne gi zabravqm a pak i tva se slu4va rqdko
![]()
I was lost and I'm still lost...
ами не мога без да съм се гримирала.също не излизам без GSM-а ми,пари и гланц.![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
дрехи, пари и mp3 player![]()
I'm a person just like you
But I've got better things to do
Than sit around and smoke dope
...
I'VE GOT THE STRAIGHT EDGE!!!
то май аз без всичко могаGSM, ключове, пари - се има какво да забравя у нас и се преживява... май само без дрехи не съм излизала, така че не съм безвъзвратно привързана към вещи без които не мога
![]()
Those who cannot ignore the vast amount of things they cannot explain, don't usually call it "MAGIC". They call it "RELIGION", and use it as a reason to kill each other !!
Само ключовете са ми важни, че вечер да чакаш някой да ти отовори е ужасно...Преди да си скапя мп3-то не излизах и без него, ама НАЛИ? Друго кво...телефон нямам, понякога взимам на майка.Пари-когато се намерят.Мешки, раници, дамски чанти не нося.Само понякога имам една торбичка със снупи...Рядко я взимам, принципно е за даскало.Ако знам, че ще има кво да се рисува я взимам...Документи нямам -> нямам и портмоне![]()
пари, ключове, телефон, карта за автобуса, лична карта
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
Когато тръгвам за даскало раницата, телефона ,че нали мп3 тряя слушат![]()
.
Когато излизам следобед ами километража от колелото(че го свалям некой да не ми го земе смисъл електронното отгоре \/ ) без него некарам байка ,тела пак за музика да слушам,кепето(лятната шапка) ключовете от нас и некой лев ако са ми оставили.
![]()
am izlizam s GSM,pari,davka i ot vreme na vreme kliu4ove i nekav balsam ili glanc za ystni.ni6tu pove4e))
"В живота пътища много и нито един не е лек,но най-трудният е пътят по който се става човек!!!"
ми без телефона и чантата, в нея има абсолютно всичко, което ми трябва - от документи до най-необходими гримове, сухи кърпички, мокри кърпички.. и т.н. и т.н..
mi az ne moga da izleza bez gsm,pari i klu4ove
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
пари,ключове,GSM ...ъъъъъ....ааа...и да не си забравя главата![]()
emi gsm-a ,pari,klu4ove ... mai e tfa
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
404
без GSM-a ми,без пари и без талисмана ми!
Feel my pain
BEZ GSM-A MI PARI, STPIRALA .
mi bez telefona,kliuchove,pari,chervilo,duvka,cheren moliv,zapalka,cigari,lichna karta,i......nastroenie!!!!!!!!![]()
НИКЪДЕне излизам без GSM (дори и до магазина), винаги взимам със себе си пари, гримове и, ако няма никой унас, и ключове