.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: dalga kosa

da
    Guest

dalga kosa

Zna4i mislq si pusna dalga kosa ama predi tva predi da si q pusna trqbva li da si podstrija po nqkav na4in i po kakav ? Naprimer ot vsqkade ednakvo ili otgore po dalgo i otstrani i ot zad po kaso.

Мега фен
    Подстрижката тип "паница" ще свърши перфектна работа. Кажи на фризьорката, че искаш да си пускаш косата и каква прическа искаш да постигнеш.
    Ти..момче ли си?

Повече от фен
    Град
    n0 cBe7a u y HaC
    otiva6 na frizior i kazva6 4e iska6 da si postrije6 kosata v takava forma 4e kato izraste po dalga da ima vid i gotovo
    I was lost and I'm still lost...

Голям фен
    Град
    Nowhere :P
    Ми кво толкова има.. Оставяш си косата да расте и ходиш по веднъж на месеца да ти подстрижат връхчетата и това е

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от stel4eto__
    otiva6 na frizior i kazva6 4e iska6 da si postrije6 kosata v takava forma 4e kato izraste po dalga da ima vid i gotovo
    to4no taka
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Ami sq mai nai-moderno e na plastove taka 4e kazvash na friziorkata da te podstrije na plastove i prez opredeleno vreme otnovo otiva6 da ti maxne vryx4etata i gotovo!!

ne vinagi sled frizior kosata mi izglegda kakto iskam, no stava.Az pove4e obi4am dulgite kosi na etagi.Ako mi xaresa kak sa me postigali xodq samo za da mi se podstrijat vrux4etata

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    emi nz v kakva forma da se podstrje6-izberi si sama pri4eska i posle se konsultirai s friziorkata ti
    no ina4e kato 6e si puska6 dalga kosa e mn vajno da q poddraraja6 dobre-podstrigai q na max 1 mesec

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си