- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- KAKAV CHOVEK NAI VI DOPADA ZA SEX
KAKAV 4OVEK NAI VI DOPADA ZA SEX ILI NESHTO PODOBNO![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SEX,BASKET
e ako se otnasq samo do sex mnogo qsno 4e trqbva da e krasiv
s hubavo tqlo
nejen
mil
i ne da stane taka 4e na drugiq den vsi4ki da znaqt 4e 6te se 4ukali
ob6to vzeto e tva
Хубав, сносно тяло, да е мил, но брутален. И най-вече да е много страстен.
Може може, и да има дебела и твърда пишка и да може да ебе дълго време и да не се уморява, спортисче демек.Първоначално написано от macka123
Щом е само за секс:
хубаво тяло(въпреки, че то не е най-важно)
добри умения![]()
![]()
Искам го същевременно мил, но и на моменти груб и дори брутален![]()
...ми май е това
Ааа..и много важно условие е той да бъде дискретен,а не след това да знаят 9487682() души за вашето изживяване...
НеЗнаМ каКво ИсКаМ, аМа гО иСкАм ВеДнаГа!!!
http://www.tgcom.mediaset.it/bin/448.$plit/C_0_articolo_277592_immagine.jpg
[quote="
"Инструмента" е неподвижна част от мъжкото тяло, има само един мускул който спомага за втвърдяването но не и за "работене", в случая е важно как работи с задника си - онази част от която идва движениетоПървоначално написано от poliii
.
Mi 6tom e samo za sex nai-vajnoto e 4ovekut da ti haresva na vun6en vid te krasivite momi4eta pove4eto sa kato kukuvici na umstven bagaj a krasivite i umni momi4eta pravqt seks na 20 godi6na vuzrast e moje i na 18 de no stava vupros 4e se gleda vun6niq vid.
Do Adminite: VIE STE PI4OVE!!!!
NIKOI NE UMIRA DEVSTVEN JIVOTA NAEBAVA VSI4KI!!!!!!!!!!!!!!!!
ZA KAKVO DA HODQ NA POGREBENIETO NA NQKOI KATO TOI POSLE NQMA DA DOIDE NA MOITO!!!
RAZBERE6 LI JENITE ZNA4I SI GENII!!!!
Ти си като кукувица, кой те излъга че си красива, цял живот ше си остенш девствена, и то не защото си умна ми защото никой няма да иска с тебе.Първоначално написано от Klizmata
![]()
[quote="
МръсницаПървоначално написано от poliii
![]()
![]()
Mi samo 6te kaja 4e purvo sum ot mujki pol i ti qvno si to4no ot tozi tip momi4eta za6toto pitai koito iska6 pitai i papata ako iska6 i toi 6te ti kaje 4e ne vsi4ki hubavi momi4eta sa umni toest pove4eto ne sa taka 4e ako se misli6 ednovremenno za mnogo hubava i za mnogo umna i ako se misli6 za ku4kata s mnogo golqmo samo4uvstvie 6e ti go nabivat v putkata samo i 6e te zaebavat.
Govorq na Stesnitelnata mis samo4uvstvie i "krasavica" i um ili trqbva da kaja krastavica.
Vijte sega zapo4nal sum da pi6a normalni otgovori opitvam se da sum mil s horata kakto poprincip sum no kakto vijdate mi se ka4vat na kura.
Do Adminite: VIE STE PI4OVE!!!!
NIKOI NE UMIRA DEVSTVEN JIVOTA NAEBAVA VSI4KI!!!!!!!!!!!!!!!!
ZA KAKVO DA HODQ NA POGREBENIETO NA NQKOI KATO TOI POSLE NQMA DA DOIDE NA MOITO!!!
RAZBERE6 LI JENITE ZNA4I SI GENII!!!!
гаджето ми най-ми допада за секс![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Abe hora mnogo e oteg4itelno tva 4e vsi4ki kazvate 4e i tqloto ima zna4enie...Az pyk mislq 4e tqloto nqma zna4enie...ako haresva6 edin 4ovek ne go haresva6 samo kato vyn6nost.V sexa si ima himiq mnogo qsno kato ima iskri mejdu dvama du6i nqmat spirka prosto.Az smqtam 4e za edin dobyr sex mi trqbva strasten partnior s koito da go napravim i za dvama ni ne samo za nego![]()
Бъди Горда В Любовта
Бъди Силна В Обичта И Не Презирай Нищо На Света Защото Всичко Е Шега !
koito mi grabne okoto toq
da se saobrazqva s menetva e uslovieto mn vimatelno da me slusha :P
Обичам те
до дъното на небето,
до дъното на морето
и до дъното на сърцето.
Su6testvenoto e nevidimo za o4ite..
Висока, опитна и креативна