.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 79
    Guest
    аз се къпя супер бавно по принцип...
    и понякога не ми стига водата ужасно е
    тъкмо примерно си измия косата, слагам
    душ гел на гъбата, насапунисвам се(или
    се на..гелосам)и свърши водата...и се
    доизкъпвам със студена..
    лятото нямам нищо против ама зимата имам
    и то много

Az puk ne moga da vlqza da se kupq i da ne si izkupq i kosata, kupq se vseki den , ponqkoga i po 2 puti , lqtoto sum stigala do 3-4 , a tova za kosata si zavisi , ako izpolzva6 lek 6ampoan za 4esta upotreba nqma da ima6 problemi s omaznqvane i nqma da ti se susipe kosata , to tova si zavisi i ot samata kosa de...Ina4e ne moje da mi kajete 4e za 3-4 dni nqma da vi se nacapa kosata , dori i da izglejda 4ista , kato ide6 vednuj na kafe i se omirisva na cigari

Мега фен
    Омърсява се, обаче не всеки има течаща гореща вода и може да се къпе повече от 15 минути! Лятото съм се къпала и по 20 минути, но зимата за по-малко от 10 и свършва водата. А ако вляза да си къпя косата, не остава вода за тялото. На мен водата ми стига само да се постопля малко, да се насапунисам, да си измия шампоана като хората и това е...за балсами и маски няма вода...

Цитирай Първоначално написано от air_J
    Аз се къпя всеки ден по 10-15 минути. Косата си я мия точно 1 път в седмицата с шампоан и балсам.
    П.С.> Ще ме уведомят ли неживеешите в София и по-големите градове, как аджеба се къпете по 30-40 минути, та някой и по час? Много ми е любопитно, защото в София знам, че имат постоянно топла вода (допускам така да е и в Пловдив, Варна, Бургас), но обитателите на по-малките градове май-май са скарани с понятията за време. Или може би греша?
    Да, в малките градове нямаме топла вода, нямаме телевизия, за интернет да не говорим. Всъщност, ние прескачаме от клон на клон.
    Какви са тия глупости? Като няма парно, има други начини за топлене на водата, и аз прекарвам доста време под душа, понякога 45 мин, но никога не сме имали парно.
    Ти можеш да избягаш от селото, но селото от теб - не.

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от покахонтас
    Аз се къпя всеки ден по 10-15 минути. Косата си я мия точно 1 път в седмицата с шампоан и балсам.
    П.С.> Ще ме уведомят ли неживеешите в София и по-големите градове, как аджеба се къпете по 30-40 минути, та някой и по час? Много ми е любопитно, защото в София знам, че имат постоянно топла вода (допускам така да е и в Пловдив, Варна, Бургас), но обитателите на по-малките градове май-май са скарани с понятията за време. Или може би греша?
    Да, в малките градове нямаме топла вода, нямаме телевизия, за интернет да не говорим. Всъщност, ние прескачаме от клон на клон.
    Какви са тия глупости? Като няма парно, има други начини за топлене на водата, и аз прекарвам доста време под душа, понякога 45 мин, но никога не сме имали парно.
    Колежке, аз също съм от малък град и затова ми е интересно, защото знам как стой въпроса с топлата вода. В някои от малките градове все още Интернет и телевизията са мираж, повярвай ми! Колкото до топлата вода, хайде кажи ми другите начини за топлене. Слънчеви батерии, при това през зимата? Постоянно включения бойлер също не решава проблема, правиш, струваш, повече от 20 минути на може да ти осигури вода. Ако не ми вярваш - следващия път просто засечи реално колко време си в банята (от момента на пускане, до момента на спиране на водата говорим). Ха, пък знам ли и аз, на теб топлата вода може да те е дадена Свише................. Мистерия!
    Левски шампион але але!

Повече от фен
    Град
    n0 cBe7a u y HaC
    Явно всички са на парно!
    ako ne uspq da pro4ete6 kakto trqbva az pisah 4e u nas e taka...ama nqma zna4enie.Nikoi ne e kazval 4e pri vsi4ki e taka
    I was lost and I'm still lost...

Фен
    Град
    Добрич
    Absoliutno vseki den.Az sum mania4ka na tema 4istota i tn i durja mnogo na tezi ne6ta.Ina4e kosata si q miq 2-3 puti v sedmizata za okolo 4as i polovina nqkude.Vse pak trqbva da sum v forma vsqka edna minuta...
    Всичко започва и свьршва с теб
    ужасно много те обичам.
    Не би останало нищо от мен
    без теб ако сьм някой ден!!!

Супер фен
    Взимам си душ всеки ден,а косата я мия на 2-3 дни...
    Обаче пропусна ли да се изкъпя издивявам
    А колко време-идея си нямам,колкото ми скимне
    So never mind the darkness
    We still can find a way
    'Cause nothin' lasts forever
    Even cold November rain...

Повече от фен
    през ден по 15 20 минути

Повече от фен
    Слушам метъл и не смятам за нужно да отговарям колко често се къпа! На всички ви е ясно, че не е повече от 2 пъти месечо, а имам приятели метъли, които го правят само на високосна година. Когато порасна искам да стана като тях!

Фен
    Град
    Sofiq
    Prez den, 6toto sme s boiler taka 4e nqma na4in vseki den A i za kosata ne e dobre vseki den...
    I am the owner of nowhere land
    Queen of the castle that’s made of sand
    Staring in front of the universe
    Maybe someday I’ll be someone else
    I’m sure I’ll do it, but till’ that day
    Here on my star I am just a castaway

Ri4ika
    Guest
    Ami vseki den si kapq tqloto po 15-0 min.,a kosata na dva dena po 40min-do 4as

Повече от фен
    Ами къпя се единя ден сутринта...другия ден вечерта.Тоест всеки ден.А косата си я мия по 2-3 пъти на седмица.Мисля че е нормално

Повече от фен
    Град
    ruse
    ami vseki den se kapq to e normalno 20-30min, 2-3 pati v sedmicata vzemam i vana, v na6ata banq ima parno i kato si legna vav vanata i otiva 1 4as

Повече от фен
    Град
    ruse
    ami vseki den se kapq to e normalno 20-30min, 2-3 pati v sedmicata vzemam i vana, v na6ata banq ima parno i kato si legna vav vanata i otiva 1 4as

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Еми къпя се всеки ден-различно според наличното количество вода, обикновено колкот има в бойлера а косата 2-3 пъти седмично
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Guest
    И аз се къпя всеки ден и то с косата,това преди даскало сутринта,много освежаващо идва,и отиваш като нов на даскало :P Когато ходя на диско,кафе или нещо такова вечер примерно,и 2ри път се къпя за деня,винаги с косата. Ако косата не е дълга,шампоана добър,и не прекаляваш с него,не виждам какво му е лошото за косата.. Дори е изтощаващо когато я държиш "мръсна" няколко дена,което зависи и колк осе омазнява де. При момичетата е различно,защото повечето са с дълги,което е трудна задача в повечето случаи,но според мен е нормално всеки ден да се къпи човек,все пак българите тънем в мизерия по улиците и повечето училища-прах,мръсотия и т.н навсякъде почти... Адски бързо се омърсява кожата,косата и дрехите естествено За това често къпане,та да ти е чистичко и приятно и да ти е кеф

Много съм отвеян,не съм си влязъл с ника и вече пиша отговори.. Т.е. горния пост е мое твориение.. на моя милост шматката
    Подавяй ръка когато можеш,за да ти подадат и на теб когато се нуждаеш.

ЧИПКАМ СЕ през ден заедно със косата.Не чакам да се омазни,за да я измия

Всеки ден се къпя. По около 30 минути. Косата през ден или два.

Повече от фен
    Град
    orange county
    CooL^GirL^^^ ot turnovo a i az ot tam ami vseki den tqloto ina4e kosata na 2 dni =D>
    orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Аз се къпя почти всеки ден , но ако ме домързи да се изкъпя цялата се мия всеки ден задължително от кръста надолу ! Нямам си вана за това и да искам не мога да се кисна , но пък винаги съм си мечтала да си имам малка ваничка и да си се цъмбуркам в нея , особено през зимата , когато е студено и човешката кожа има нужда се стопли и хидратира !

Ами всеки ден си взимам душ,а косата я мия 2 или 3 пъти на седмица,защото съм чела,че по повече е вредно По 40 минути и повече много обичам да вися под водата

Мега фен Аватара на SunSmile
    Къпя се всеки ден, а косата си я мия 3-4 пъти в семицата. Къпя се докато има топло вода в бойлера
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Аз се къпя почти всеки ден , но ако ме домързи да се изкъпя цялата се мия всеки ден задължително от кръста надолу ! Нямам си вана за това и да искам не мога да се кисна , но пък винаги съм си мечтала да си имам малка ваничка и да си се цъмбуркам в нея , особено през зимата , когато е студено и човешката кожа има нужда се стопли и хидратира !
    Хаха аз имам вана и странно,никой от семейството не я използва ,освен за да стъпи в нея
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си